Şimdi Ara

Spor/fiyat/performans olarak alinacak araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
21.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni araba alacagim daa once ibiza 2004 1.4 kullandim oldukcada memlundum simdi sattim o arabami. yeni araba alacam bir universite ogrencisine gore spor olan performansli olan vede ucuk pahali olmyan tercihen otomatik ama manuelde olur. cok yakmayan ama yinde performansi makul olan bi arac ariyorum.. leon fln dusundum bi ara bilmiyorum. en cok istedigim araba ise eos ama oda birz pahali geldi.. isteartik fiyat araligini anlayin siz..

tesekkur ederm bekliyorum cvplari...

• fiyat aralığınız ne
  • Gözünüz Eos'ta olduguna göre sizi Astra GTC 1.6Turbo 180HP keser
    Tip: Muhteşem
    Performans: Muhteşem
    Yakıt tüketimi: Normal
    Yol tutuş: Muhteşemdir heralde
    Daha ne olsun

Astra GTC 1.6i 16V - 180 HP Sport 50.320,00 YTL
    Astra GTC 1.6i 16V - 115 HP Sport 44.740,00 YTL
    Astra Twintop 1.6i 16V - 115 HP Cosmo 52.170,00 YTL(üstü açılan model)

Bu fiyatlara eskinde bi de Golf GT vardı ama artık yok :)
    Bir de (köpek balığı) Mitsubishi Lancer 1.8 intense var o da 46.000TL ve otomatik şanzıman galiba, o da güzel bir seçenek olabilir

• Astra GTC
    Leon 1.4 Tsi (bu daha güçsüz 125 hp)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan dh -- 4 Aralık 2008; 17:20:00 >
  • Yeni lancer 1.8 CVT : 39.990 ytl fiyatı var... Birçok hb'den çok daha spor ve kuvvetli bir araç.. Ancak yakıt konusunda biraz üzebilir...
  • bende yıldızlar mitsubishi fiyatları ile 1.8 143 hp lancer intense 40.000 ytl + 2500 ytl evo x body kiti ile tavsiye ediyorum.

evo x görünümlü 143 hp lik nadide bir aracınız olmuş olur.

650 w rockford fosgate ses sitemi de standart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

bende yıldızlar mitsubishi fiyatları ile 1.8 143 hp lancer intense 40.000 ytl + 2500 ytl evo x body kiti ile tavsiye ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    10 yıl önce açıldı
    fiyat performans bisiklet?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar icin tesekkur ederim su anda okulda olduum icin onerdiginiz arabalari inceleyemiyorum ama eve gidince hepsini inceleyecegim ve ilgili izlenimlarimi sizlerle paylasacagim bu arada sizde bna hala oneri vermeye devam edebilirsiniz cok tesekkurler herkese..
  • bende yeni aracımı almadan önce çok araştırdım en son leon ve bravo arasında kalmıştım ama leonun 1.6 8v motoru ve iç mekanı hiç hoşuma gitmedi.. ve bende bravo 1.4 turbo aldım.. yaklaşık bir haftadır kullanıyorum motor gerçekten performanslı.. sanada tavsiye ederim en azından gidip incele...hem fiyat olarak hemde donanım olarak rakiplerinden üstün zaten otohaberin fiayt/fayda endeksinde şuanda birinci sırada...istersen spor donanımlısıda var..
    benim aracım spor donanımlı olmadığı halde acayip ilgi çekiyor, bu da beni memnun ediyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtnaim -- 5 Aralık 2008; 12:40:45 >

• Astra GTC 1.6 180

• Ben şubatta Leon 1,4tsi aldım.Aldığımdan beri haftanın 5 günü kullanıyorm hiç bi sorun çıkarmadı Gayette memnunum.İkinci elide denilenin aksine öle değer kaybetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 5 Aralık 2008; 21:29:05 >
  • İç mekandaki plastik kalitesini hazmedebilirsen ben de 1.8 Lancer derim
  • Küçük olması senin için sorun değilse sıfır km Peugeot 207 GT düşünebilirsin. Performansına göre az yakan bir motoru, panoramik tavan vs dahil full donanımı var. 39.000 YTL falandı en son.

2. el düşünüyorsan 45.000 YTL civarına Honda S2000 de alabilirsin.
  • bence fiyatina göre en makul secenek 207 rc dir

performansi müthiş

0 fiyati onun ayarindakilere göre cok ucuz
  • benim arabamdan al isini gorur ama daha iyileride mevcut s2000 type-r s3 astra opc ama pahali onlar o yuzden soyle 51000 civarinda astra gtc turbo 180 alcan bu arada 50.320 oldguna bakma alirken serviste camfilmli ve karter muhafazasini istesende istemesende gomcuruyolar sana 51000 oluyo ee bide 18 opc jant istiyosun lastikle beraber 5000 binde o oldumu sana 56000 kol dayamasi var 750 cekiyolar birde cid ekran istiyosun 3000 lirada o 60.000 oluyo son olarak opc vites kutusu montaj dahil 700 ve boya korumayida yaptinmi ic dis 300 e 61000 kasko falan filan saymiyorum eger yilan gibi bi astra gtc 1.6 turboyu begeniyosan sana 61000 liraya full aksesuar geliyobence sen git bi type r al ayni fiyata arada tek fark var ilk kazanda type r perte cikiyo parani geri alirsin

• Adam eos'ta gözüm demiş siz neler neler yazmışsınız.

Eos cabrio bir araç dolayısı ile kişi üstü açık araç istiyor bu kadar parayı da üstü açık olduğu için bağlamak istiyor.

Leon , bravo falan ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 9 Aralık 2008; 16:09:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Adam eos'ta gözüm demiş siz neler neler yazmışsınız.

Eos cabrio bir araç dolayısı ile kişi üstü açık araç istiyor bu kadar parayı da üstü açık olduğu için bağlamak istiyor.

Leon , bravo falan ne alaka ?

Kesinlikle üstü açık olacak diye belirtmemiş ki.En çok almak istediği aracı yazmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

bende yıldızlar mitsubishi fiyatları ile 1.8 143 hp lancer intense 40.000 ytl + 2500 ytl evo x body kiti ile tavsiye ediyorum.

++
  • 2004-2005 bmw 3.16 ci
  • Leon un içi berbat olmasa aslında güzel araba
    Ayrıca mitsubishi yi kınıyorum, böyle şahane bi dış tasarım yapmışsın içini niye kaliteli yapmazsın....

benim tavsiyem 2. el octavia RS
    misal http://www.sahibinden.com/skoda_octavia_rs_2_0_tfsiWQQaXQQ6648251WQQpXQQdisplayitem

GTC den daha performanslı, tüketimleri çok yakın fakat vergi dezavantajı var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.