Şimdi Ara

Spor/fiyat/performans olarak alinacak araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
21.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mademki Eosu beğendiğiniz fiyatı yüksek geldiyse 2. ellerine bakabilirsiniz . Yada Astra Twintop 1.6 180 hp alabilirsiniz . Liste fiyatı 57.000 lira . Ama nereden baksanoz 4-5.000 lira indirim yaparlar o araçta .

Ama bu iki araç yerine yüksek modelli mini cooper cabrio yada new beatle cabrio alınabilir . İki tane tasarımı hiç bir zaman eskimeyecek araçtan birinide düşünebilirsiniz
  • Fiyat aralığı verirseniz daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Fiyat aralığı verirseniz daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Leondan fazla olabilir ama eos kadar olmasın demiş :)

• ben skoda ya binecegime ondan daha az performansli gtc ye binerim daha iyi tabi zevk ve zeka meselesi alirken 200 ps bi araci 180 ps bi araca tercih ederim ama skoda olunca is degisir nasilki bmw varken opele binmem opel varkende skodaya binmem bu arada performans derken hersey orantili 1.6 180 ps gtc ile 2.0 200ps skoda arasinda kilpayi bi fark varsa bence opel biraz daha performansli bilmem anlatabildimmibu arada markacilik degil benim yaptigim sadece yol gosteriyorum bi nevi amme hizmeti
  • ya arkadaşlar şimdi tartışmalara başladım babamlada hangi araba olsun fln die... kemerburgazda oturduğumuzdan 4 çeker bi araba olsun diyor. subaru 1.5 diyor sizce nasıl bnm aklım lancerda kaldı açıkçası ama bilemedim nasıl olur sizce.. ayrıca üstü açık olması zorunlu değil..

Teşekkür ederim herkese..
  • Aklınızda lancer kalmasın Subaru oldukça güzeldir ve kullanışlıdır, ufak modifikasyonlarla S.T.i görünümü elde etmenizde muhtemeldir.
  • Bilmiyorum yeni dizaynı pek çekiçi gelmedi bana o yüzden eski dizaynı daha güzel gidiydi.. o yüzden..
  • Genç olsam, bekar olsam yani bagaj derdim olmasa, ekonomik ve sportif bir araç istesem herhalde tercihim Pro Ceed olurdu. Fuarda beyazı çok hoşuma gitmişti.

http://img206.imageshack.us/img206/9415/8g81xs1ui3.jpg
  • lancer 1.8 alma forumda alan bir kişi gerçekten memnun kalmamıştı teknik verileride onu doğruluyor...otomatik şanzımandan dolayı 1.5 ile aynı performans...
  • BEN, DURUMU İYİ BİN ÜNİ. ÖGRENCİSİ OLSAM 106 GTİ VEYA 306 GTİ DERİM,, TABİ BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM
  • Arkadasim bencede 2. el bi skod octavia rs al.Bagajı buyuk rahat performanslı bir araç.ancak yukarıda ilanı verilen aracı almanı tavsiye etmem çünkü o araç skoda türkiye distrübütörü tarfından bayiilere denemeleeri için tahsis edilen araçtır
  • quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

2004-2005 bmw 3.16 ci

performans demiş arkadaş yoksa tek tercihim olurdu
  • bulabilirseniz temiz vtec + turbodan iyisi olmaz ancak 2. el octavia rs veya leon fr da tavsiye ederim astradan daha performanslı ve sorunsuzlar
  • Bende farklı bir araç öneride bulunacağım.

1,6 150 hp turbo güzel tercih olur.

http://www.araba.com/1695395.html

//upfiles/602657/1B65396686B6473FBEF6D823B6F0E4E2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byibrahim -- 24 Ocak 2009; 11:02:52 >
  • s2000 ya da rx8 bence aradığınız fiyat aralığında 2. el bulunabilir
  • BEN OLSAM CORSA OPC ALIRIM
  • Kesinlikle toyota yaris alınır! Uzun vadede sorun çıkartmayarak fiyat/performans liderliğini kapar!
  • bence astra gtc lancerden daha mantıklı görünüyor bir üniversite öğrencisi için. yani bende üniversite öğrencisiyim ve sportiflik ve performans benim içinde önce geliyor. ama 1.8 motorun hem yakıtı hem vergisi çok.. ama para sorun değilse o başka yani ben olsam astra gtc tercih ederdim hem performanslı hem sportif hem yakıtı iyi hem vergisi az.. gerçi astraların iç kısmı benim pek hoşuma gitmiyor kasasıda değişecek yakında çok eskidi ama olsun yinede değer..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.