Şimdi Ara

Audi A3 Sedan ya da A4 alacagim. Butcem isiginda tavsiye bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, butcem 125-130 araliginda

Audi a3 sedan ya da A4 alacagim

Istedigim ozellikler;
    siyah renk
    ,dizel,
    otomatik,
    cam tavan,
    yari deri ya da tam deri koltuk
    2013 ve yukarisi modeller.

Ilanla yardimda bulunabilecek ya da cevresinde bu tarz bir araba olan varsa bana iletebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende dizel az km li kazasiz boyasiz ekstralı a3 var ambition ful iç diş ışık paket led, ama sunroof yok fakat şuan değil de ben ağustos sonu yani bayram sonrası satmayı düşünüyorum. Inş istediğiniz şekilde en iyi aracı bulursunuz.

• computeredi C kullanıcısına yanıt
    hocam sen kullanıyorsun bilirsin audi dsg şanzuman olayını bıraktı mı ?
  • 1 yil oncesine kadar 2013 a3 sedan siyah sahibiydim. Araba ile ilgili tek sorunum siyah renk olmasiydi. Yazin cok gunes cekiyor ve surekli pis duruyordu tabi yasadiginiz yere gore degisir ama renk konusunda iyi dusunun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence de siyah konusunu iyi düşünün bence, ben A3 hb aldım, a3 sedan da denedim hoşuma gitmedi arkadaşımda A4 benzinli vardı ona bindim aradaki fark belli ediyor, şu anda imkanım olsa A4 alırim, A4 bir üst segment araç olduğunu hissettiriyor

• eğer sedan önceliğin değilse a3 sportback
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Audi hala dsg şanzımanı kullanıyor. fakat A3 ve A4 şanzımanları her ikisi de dsg olmasına rağmen farklı. A3 ün şanzımanı daha çok sorun çıkarıyor diye biliyorum. hatırlamıyorum, birisi kuru tip birisi yağlı tip şanzıman kullanıyordu.
    lakin A3 ve A4 arasında çok fark var. bütçenizi de düşünürsek A4 dizele çıkmak için modelin daha düşük olacağını ve daha yorgun bir araç alacağınızı unutmayın.

Ben 2018 benzinli A4 kullanıyorum ve kesinlikle öneririm.Daha oturaklı. İç hacmi daha ferah.Ayrıca etrafımda A3 kullanan tek bir kişi yok ki şanzıman arızası vermemiş olsun. Benim A4 te herhangi bir problem çıkmadı ancak daha araç çok yeni. Henüz 15000 de. Genelde şikayetler garantinin bitimiyle başlıyor diyorlar.
    A3 dizellerde beğenmediğim bir başka şey ise aracın motor çalışma sesi çok gürültülü olması.Ayrıca A3 bana biraz şirket arabası imajı veriyor. arka alan oldukça dar. Aile arabası olsun istiyorsanız A4 daha yerinde bir tercih olur.

Siyah renk dedikleri gibi bakımı oldukça zor bir renk. Her türlü hatayı kiri belli eden bir renk. Temiz görünsün diye sık sık yıkamacı yolunu tutarsınız. Aklınızın köşesinde dursun bu bilgi.

Alacağınız araç ile keyifli sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geehut -- 23 Ekim 2019; 23:28:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.