Şimdi Ara

A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi!

En sonunda yeni notebooku alabildim.
    Vatan Bilgisayar'dan 1424 +KDV'ye...

Ürünün özellikleri çok iyi:
    + Yeni nesil daha az elektrik harcayan, az ısınan 45 nanometre üretim teknolojili PENRYN işlemci. İşlemcinin 6 MB Cache'i var.
    + Windows Vista Business ve Windows XP Professional. Vista istemeyenlere Recovery CD'sinde XP Professional verilmiş. İkisinden birini kuruyorsunuz.
    + 3 GB sistem Rami
    + Harici 512 MB Ram'e sahip HD3650 Ekran Kartlarında 2. sınıfta (6 sınıfta)
    + Sessiz çalışması. Diğer 1.6 Core 2 duo lar gibi fan hep aynı devirde dönmüyor yalnız bu baştan söyleyeyim. Bu sıcak havalarda değişken bir yükü oluyor ama yinede gecenin sessizliğinde sesi kesinlikle rahatsız etmiyor.
    + Performansı zirvede!
    + Toshiba Malzeme Donanım Kalitesi

Özellikleri:
    PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300
    2.5 GHz
    800 MHz
    6MB
    3 GB
    DDR2
    250 Gb
    512 Mb
    ATI
    HD3650
    15.4 " TRUBRITE
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Windows Vista Business Tr ENG
    2.7 KG

Önemli!
    Ürün Satellite serisinden değil.
    Satellite Pro serisinden.

Bundan ötürü KASASI KLASİK SATELLITE SERİSİNDE OLDUĞU GİBİ CIVIL CIVIL PARLAK BİR KASAYA SAHİP DEĞİL.
    Benim gibi bilgisayarı almaya gittiğiniz vakit satıcıya "ama kasası böyle değildi bunun" diye ısrar etmeyin. :D

Sözün özü Vatan Bilgisayar Satellite Pro 'da Satellite A300 serisinin kasa fotoğrafını kullanıyor.
    Ürünün kasası yukarda fotoğrafını çektiğim şekildedir.

EK 1:

Benchmark Sonuçları

3D Marks03 puanı: 9820
    3D Marks05 puanı: 7338
    3D Marks06 puanı: 3918

1 M Super Pi testi 17.9 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 22 Haziran 2008; 3:55:56 >

• Hayırlı olsun.Ekran kartı ile ilhgili testleri yapıp buraya koyarsanız çok güzel olur..iyi günlerde kullan
  • hdd boyutu, işletim sistemi ve kasa görünümü bizim için sorun olmicaksa, a300-15d'ye iyi bir alternatif olabilir aslında. ;)
    bu arada hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi!

En sonunda yeni notebooku alabildim.
    Vatan Bilgisayar'dan 1424 +KDV'ye...

Ürünün özellikleri çok iyi:
    + Yeni nesil daha az elektrik harcayan, az ısınan 45 nanometre üretim teknolojili PENRYN işlemci. İşlemcinin 6 MB Cache'i var.
    + Windows Vista Business ve Windows XP Professional. Vista istemeyenlere Recovery CD'sinde XP Professional verilmiş. İkisinden birini kuruyorsunuz.
    + 3 GB sistem Rami
    + Harici 512 MB Ram'e sahip HD3650 Ekran Kartlarında 2. sınıfta (6 sınıfta)
    + Sessiz çalışması. Diğer 1.6 Core 2 duo lar gibi fan hep aynı devirde dönmüyor yalnız bu baştan söyleyeyim. Bu sıcak havalarda değişken bir yükü oluyor ama yinede gecenin sessizliğinde sesi kesinlikle rahatsız etmiyor.
    + Performansı zirvede!
    + Toshiba Malzeme Donanım Kalitesi

Özellikleri:
    PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300
    2.5 GHz
    800 MHz
    6MB
    3 GB
    DDR2
    250 Gb
    512 Mb
    ATI
    HD3650
    15.4 " TRUBRITE
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Windows Vista Business Tr ENG
    2.7 KG

Önemli!
    Ürün Satellite serisinden değil.
    Satellite Pro serisinden.

Bundan ötürü KASASI KLASİK SATELLITE SERİSİNDE OLDUĞU GİBİ CIVIL CIVIL PARLAK BİR KASAYA SAHİP DEĞİL.
    Benim gibi bilgisayarı almaya gittiğiniz vakit satıcıya "ama kasası böyle değildi bunun" diye ısrar etmeyin. :D

Sözün özü Vatan Bilgisayar Satellite Pro 'da Satellite A300 serisinin kasa fotoğrafını kullanıyor.
    Ürünün kasası yukarda fotoğrafını çektiğim şekildedir.

selamlar bende siparişimi verdim ama bişeyi merak ediyorum multimedya tuşları varmı? yoksa fn tuşuna mı atanmış. bu konu hakkında biraz bilgi verir misiniz ? yada yukardan bi foto çok iyi olur

• Benim de almayı düşündüğüm bir notebook.Yalnız HD3650 de kafam yakıldı.Performansı nasıl merak ediyorum.Crysis veya Assassins Creed(Kingdom da) de durumu nasıl?XP ve Vista seçeneği iyi olmuş.Uzun bir süre XP kullanabilirim...
  • 1.424,16 $ + 418,45 YTL (KDV) = 2.092,23 YTL (KDV Dahil)
    bence fiyat fazla gibi geldi (5 taksit heralde siteden bu anlaşılıyor)
  • bunun speaker'ı nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100000n! (faktöriyel) hesaplarmısın acaba kaç sn de hesaplayacak ...
  • Vista kaç puan vermiş belirtebilirmisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

1.424,16 $ + 418,45 YTL (KDV) = 2.092,23 YTL (KDV Dahil)
    bence fiyat fazla gibi geldi (5 taksit heralde siteden bu anlaşılıyor)

bu fiyat fazlamı? özelliklerine bakınca hiçde fazla degil aslında. ben bundan 5 ay önce a2001 ah ı bu fiyattan fazla para verip almıştım. özellikleride bunun cok gerisinde bence iyi fiyat
  • Vista kaç puan vermiş belirtebilirmisin... cevap yazarmısın arkadaşım
  • Arkadaşlar işim gereği çok yoğunum.
    Kusuruma bakmayın cevaplar biraz geçikebilir.

Yarın bir terslik olmaz ise bulunduğum yerden 3d Markları indirmeyi deneyeceğim.

Bir iki tane sorunuza cevap vermeye çalışayım.

- Vista puanını söyleyemiyorum çünkü XP Prof. lisansı olduğunu duyunca direk XP yüklettim.
    O değil Toshiba'da belli bir modelden sonra verilen lisanslar hem Vista hem de XP için geçerliymiş.
    İlginç...

Diğer yandan işlemcinin gücü hakkında bilgi vermesi açısından Super Pi testi yaptım.
    1 M Super pi Testini 17.9 sn'de tamamladı.

Bir terslik olmaz ise yarın 3D Mark testlerini yapar burada sizlerle paylaşırım.

• bekliyoruz kardeş valla ilk görünşte aşk gibi bişe benimki özellikler çok hoş ama arkadaşların sorularının aynısı benim kafamda takıldı.inşallah olumlu olur.
  • nasıl ya ben o görüntüye hasta oldum diye alacaktım!
  • arkadaslar perfonmans bilgilerini istemişsiniz buyrun ;)
    işlemci 5.4
    ram 5
    grafikler 5.5
    oyun grafikleri 5.1
    birincil sabit disk
  • arkadaşlar bu bilgisayar gerçekten çok hoşuma gitti Call of Duty 4 ü sorunsuz ve gayet akıcı şekilde oynuyor. sitelere baktıgımda crysis i nerdeyse full ayarlarda oynatabileceğini söylüyor. bunuda ilerde yükleyince size aktarırım. fakat bi uyarı yapmak istiyorum xp kullanmak isteyen arkadaşlar ekran kartı xp de max 512 gözüküyor haberiniz ola. ama vistada bakıldığında 1787 mb max video belleği görebiliyorsunuz. şimdilik bukadar....
  • bende c2d t7200 2.0 ghz işlemcivar super pide 1m yi 26 sn de hesaplıyor.Buda demek oluyorki işlemci hakkını veriyor...
  • hayırlı olsun mükemmel bir makine
  • Güzel bir seçim yapmışsınız arkadaşım , tebrik ederim. Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle....
  • Arkadaşlar 1Mb internet ile güç bela 3DMark'ları indirdim gurbet ellerde.
    Bu akşam testleri yapıp koyacağım inşallah.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.