Şimdi Ara

A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıcak sıcak test sonuçlarını yayınlayalım...
    Yoksa söz verip yapmayan siyasetçileri geçeceğim.

3D Marks03 puanı: 9820
    3D Marks05 puanı: 7338
    3D Marks06 puanı: 3918

Puanlar ortada. Sistem üzerinde herhangi özel bir ayar filan yapılmamıştır. En son driverlar ve tertemiz bir XP üzerinde bu değerler daha iyi de olabilir.
    Umarım merak içindeki bir çok kişinin işine yarar bu bilgiler.
    3D mark03 ve 05 güzel akmıştır ama 06'da ağlamıştır ekran kartı. :)
    O kadar da olsun. Desktop değil ya.

Hepinize iyi geceler.

A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi!

A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi!

• ekran kartı puani bence iyi 8600gt 3400 puan aldiğini varsayarsak müthis:)
  • bende a300-15d var..
    3dmark 06yı vista ile yaptım
    3200 küsürdü

xp olması fark ediyor mudur? etmiyorsa çok iyi bu sonuçlar..
  • bu laptop mu daha iyi yoksa arkadaşın laptopumu 2 si arasında kararsız kaldım fiyat hemen hemen aynı 200-300 ytl oynuyor

# Model AS5920G-933G32MN
    # Part No LX.AKS0X.210
    # CPU Intel® Core 2 Duo T9300 (2.5Ghz 6MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    # Ekran 15.4" WXGA high-brightness (220-nit) Acer CrystalBrite, 1280 x 800, 8ms
    # İşletim sistemi Windows Vista Home Premium TR
    # Bellek 3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    # Sabit Disk 320GB 5400 rPM
    # Ekran Kartı NVIDIA® GeForce 8600M GT 1GB TC (512MB-1GB)
    # Optik DVD Double Layer DVD+RW
    # Ağırlık 3,0kg
    # Ethernet Gigabit Ethernet
    # Wireless Intel Wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N
    # Bluetooth Bluetooth® 2.0+EDR
    # Web Cam Acer Crystal Eye 0.3MP
    # Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    # Diğer ExpressCard™/54 slot,4x USB 2.0 port,HDMI™ port HDCP desteği ile ,IEEE 1394 port,Consumer infrared (CIR) port,External display (VGA) port,Headphone/speaker/line-out jack S/PDIF desteği ile,Microphone-in jack,Line-in jack,Ethernet (RJ-45) port,Modem (RJ-11) port

• bahsi geçen laptopu aldım ve xp kurdum..ekran kartı sürücülerini güncellemek istiyorum ve ati.amd'nin sitesinden hd3600 serisi sürücülerini yüklüyorum, fakat kurmaya kalktığımda uygun donanım veya işletim sistemi bulunamamıştır diyor...nerde hata yapıyorum??
  • ya arkadaşlar yukarıda da bi arkadaş sormuş ama cevap gelmediği için bende sorma ihtiyacı hissettim..Ses sisteminin Harman-Kardon olmaması çok farkediyor mu? bende almayı düşünüyorum da..Lütfen bi cevap kullanan arkadaştan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: YamyaMtheRippeR

bahsi geçen laptopu aldım ve xp kurdum..ekran kartı sürücülerini güncellemek istiyorum ve ati.amd'nin sitesinden hd3600 serisi sürücülerini yüklüyorum, fakat kurmaya kalktığımda uygun donanım veya işletim sistemi bulunamamıştır diyor...nerde hata yapıyorum??

http://se.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE&mode=allMachines&action=search&teddProduct=788&selShortMod=716
    Sürücülerinin en son sürümlerini buradan indirebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: dragline

ya arkadaşlar yukarıda da bi arkadaş sormuş ama cevap gelmediği için bende sorma ihtiyacı hissettim..Ses sisteminin Harman-Kardon olmaması çok farkediyor mu? bende almayı düşünüyorum da..Lütfen bi cevap kullanan arkadaştan..

Yanyana koyup dinlemediğimden bu konuda bir yorum yapamayacağım ne yazık ki.
    Ama notebooklarda ses konusunda öyle ahım şahım şeyler beklememek gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: emere
    bu laptop mu daha iyi yoksa arkadaşın laptopumu 2 si arasında kararsız kaldım fiyat hemen hemen aynı 200-300 ytl oynuyor

Bana sorarsanız Toshiba Kalitesi derim.
    Kasası, malzemesi, sessizliği kendini belli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 23 Haziran 2008; 21:35:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YamyaMtheRippeR

bahsi geçen laptopu aldım ve xp kurdum..ekran kartı sürücülerini güncellemek istiyorum ve ati.amd'nin sitesinden hd3600 serisi sürücülerini yüklüyorum, fakat kurmaya kalktığımda uygun donanım veya işletim sistemi bulunamamıştır diyor...nerde hata yapıyorum??

atinin sitesinde mobility radeon seçmen gerekiyor
    oradan bir küçük programcık (installation verification software) indirip onu çalıştırırsan o donanımı algılayıp sürücüyü indiriyor.
    sen sanırım masaüstü için olanı indirdin.
    bir de böyle dene istersen.
    not: tamamen varsayım üzerine yorum yaptım. belki sen doğruyu yapmış olabilirsin.
    kolay gelsin.
  • hayırlı olsun ÇOK DOĞRU Bİ tercih inş sansta yanında olurr daa bozulupp etmezz
  • İnanmıcaksınız ama bu pc yi hic bi yerde bulamıyorum. Kalmamış
  • Çok hoşuma gitti, tam ihtiyacım olan cihaz. Alma ihtimalim çok yüksek. İnceleme için teşekkürler. Güle güle kullanın siz de, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 7 Temmuz 2008; 0:02:12 >
  • ewet hiç biyerde kalmamış ama sadece bir büyük mağzada var onuda söyleyemem stok durumu çok az bu ay sonu ben alıcam aldıktan sonra sölerim artık ama vatan dan pahalıya satıyor vatan kampanya uygulamış bu laptopa :D
  • Vatanın kampaya fiyatı oldukca uygunmus fakat ellerinde kalmamış.
    Başka nereden bu fiyata bulabiliriz bilen varmı?
  • Toshiba shoplar urune zam düşüş beklerken yükseliş yapmış had bakalım buda ilginç!
    Makina kıymete bindi.
  • Şimdide kampanya yapmışlar herhangibir toshiba eski ürünü getirene pil bile olabilir notebook u indirimli satıyorlar.
  • ya bende a300-15b yada 15d düşünüyorum, zaten ikisi arasında sadece işlemci ve harddisk farkı var.duruma göre seçimimi yapcam. ama benim merak ettiğim husu bu serinin ekran kartı olan hd3650?? acaba performansı nasıldır crysis, cod4 gibi oyunlarda.bunun yanında 8600gt ile ib kıyaslama yapacak olursak aynı oranda diyebilirmiyiz ikisine???
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

ya bende a300-15b yada 15d düşünüyorum, zaten ikisi arasında sadece işlemci ve harddisk farkı var.duruma göre seçimimi yapcam. ama benim merak ettiğim husu bu serinin ekran kartı olan hd3650?? acaba performansı nasıldır crysis, cod4 gibi oyunlarda.bunun yanında 8600gt ile ib kıyaslama yapacak olursak aynı oranda diyebilirmiyiz ikisine???

şu ekran kartı performansı konusuna kullanan arkadaşlardan bi yorum alabilirmiyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lezman

Şimdide kampanya yapmışlar herhangibir toshiba eski ürünü getirene pil bile olabilir notebook u indirimli satıyorlar.

Nasıl yani? Bu kampanya nerelerde geçerli? Konuyu biraz açabilirmisiniz?
  • Crysis deki performansın hiç duraksamadan full oynayan birarkadaşın yazdıklarını formda okumuştum.

Kampanya nın adı ''Teşekkür kampanyası'' ve tüm Toshiba Shoplarda geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lezman

Crysis deki performansın hiç duraksamadan full oynayan birarkadaşın yazdıklarını formda okumuştum.

Kampanya nın adı ''Teşekkür kampanyası'' ve tüm Toshiba Shoplarda geçerli.

Şimdi toshibashop.com.tr den baktım böyle birşey göremedim. İsntanbul-Ankara dışındayım ve mağazaya gidip durumu öğrenemiyorum. Sizin tam bir bilginiz varmı? Mesela ne kadarlık indirim yapıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.