Şimdi Ara

A300-15W CORE2 DUO T9300 2.5GHZ 3072MB, 250GB HD, 512MB ATI HD3650 Ön incelemesi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar şiddetle taviye ediyorum ben aldım ve ilk iş olarak Gears Of War ı kurdum ve tüm özellikleri max yaptım hiç kasmadan oynuyor yanlız uzun kullanımlarda biraz ısınıyor.
    Not: ben düz bir zeminde kullanıyorum
  • ayrıca bendeokampanyaile aldım elime birtek toshiba olarak 1 senedir kullandığım 2gm u3 usb bellke vardı onu verdim 240 ytl indirim yaptılar. ben 1000 bonusdan kredi kartı ve kalanı nı peşin ödedim bu indirimde peşin fiyatı uzerindendi bana 2470 e patladı bundan 2 hafta önce
  • arkadaşlar bu bilgisayardan olanlar resim koyabilirlermi
  • bu model aklıma yattı ekran kartı yeter limi kullananlarım yorumlarını merak ediorum bide yakında alan var mı alınacak magaza ve fiyat aralığı hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
  • flood olucak ama 2640 lira bu bilgisayar için normal mi ? toshiba shopta 4200 200gb hdd hediyeli ve 12 taksitli fiyati bu şekilde ama konu ilk acıldıgında 1400$ cıvarındaymış ve vatan da 2100 lira civarı bu kadar fiyatinin değişmesinin sebebi ? ve suan 2640 dan uygun alınabilirmi ?

edit: gold bilgisayardan 2170/10 taksit almış bulunmaktayım çok güzel bir bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHaMaRa -- 2 Eylül 2008; 9:09:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.