Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 10 gün önce vatandan bu laptopu aldım.ilk gün sorun yok gibiydi gayet güzel çalıştı.fakat sonraki gün bilgisayarı açmaya kalktığımda açılmadı,bataryaya taktım yine açılmadı ve yanık kokusuna benzer bir koku geldi.Vatanı arayıp durumu bildirdim.Bilgisayarı götürdüm.5 gün sonra yani bugün yenisini vereceklerini söylediler.inş bu da sorunlu çıkmaz.Bekleyip göreceğiz artık..
  • arkadaşlar bende a300d'nin siparişini bugün verdim vatan bilgisayardan, 1274 ytl ye aldım. Bu modeli almamda etkili olan bu başlık altındaki paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim.
    Arkadaşlar bu ölü piksel çıkma olasılığından bahsetmişiniz, ben cihaz elime ulaştığında nasıl anlıyabilirim ölü piksel olup olmadığını?
  • Bi arkadaş HDMI çıkışı var mı diye sormuş. Bilgisi olanvar mı aradaşlar? Varsa ben de alıcam...
  • arkadaşlar bu başlığı pek takip eden kalmadı mı! Ürün yeni geldi eve ve ölü piksel olup olmadığına bakmak istiyorum, yardım edin lütfen............
  • amd turion atlhon a göre nasıl???performanstan memnunmusunuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainhard

amd turion atlhon a göre nasıl???performanstan memnunmusunuz???

Daha önce Athlon kullanmadığımdan yorum yapamıycam, fakat gayet başarılı bir sistem, ben çok memnunum. Tavsiye ederim.

Şu benim sorumu cvplıycak biri yok muuuuuuuu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

mesajımı yanlış okumuşsunuz.
    aldığım bildisayarda hiç ölü piksel çıkmadı.
    minimum 4 adet ölü pikselde laptop u değiştiriyorlarmış.

quote:

Orjinalden alıntı: hseyin2

e ölü piksel çıktımı nolcak? iade filan ?

Böyle deyip müşteri kandırıyorlar. Kaç kişi biliyorum vatandan anında 1 ölü pixel i değiştirdiğini. Biraz zorladıktan sonra bakın nasıl değiştiriyorlar. Saçmlığa bak örneğin 4 ölü pixel olmadan değiştirmesinler pc yi ben şimdi ömür boyunca 3 tane lanet olası ölü pixele mi bakıcam.
    Bence haklarınızı sonuna kadar kullanın.
    Hiç olmadı 7 gün geri iade süreniz var verin geri.
    Tüketiciyim haklıyım arkadarş toshibanın salaklığını ben neden cekeyim.

• o çok aptalca bişi ztn toshibanın kendisi 4 ölüpixelde değiştiriyo 3 olsa değiştirmio yani. şansıma sağlam çıktı hamdolsun. ama çıksa hemen dayatın bence orada bakın kontrol edin. ölü pixel kontrol etmek için ekranı hep aynı renk yapın yanı örn bi beyaz bi renkli fonu açın bi siyah açın tüm renkler gözüküyormu full screen de. arada kaçak varmı belli olur ztn. bu arada HDMI çıkışı fln yok banada gerek değil :). sonra performası gayet iyi. sadece nette geziyorken oyun oynamıyorken. güç tasarrufu modunda gayet güzel çalışıyor ve ısınmıyor hiç. ama oyun oynuyorken full performans full ayarlara alıyorum iyi oluyor performans ama ısınıyor ve şarjı sömürüyor. eh bu da normal. ve çok sesssiz hoş makinee. hayırlı olsun.
  • Bu ürünü almaya ciddi niyetliydim ama HDMI benim için önemli.

Olmazsa olmaz gibi. Hiç notebooku lcd tv 'ye bağladınız mı bilmiyorum ama harika bir duygu. Devasal ekran.
  • LCD televizyonum vesaire olmadığı için öyle bi problemim yok çok şükür. :))) paran var derdin varrrr
  • kaydınızı yaptım.
    sitede 7. kullanıcı oldunuz.
    hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: dicle

arkadaşlar 10 gün önce vatandan bende aldım üzerinde 2gb samsung ram var rami 4gb yapmak istiyorum toshiba 210$+kdv istiyor piyasada 120$+kdv fiyatı var. Kingston 45$+kdv fiyatı var piyasada ancak bunu taksak ram time sıkıntı olurmu daha doğrusu ram yükselten varsa bilgi verebilirmi iyi günler birde 64 bit driverlar 1 aya kadar hazır olur diyolar vista 64 kurmak istiyorum ancak aktivasyonu nasıl yapıcaz bilmiyorum toshiba microsofta onlarda toshibaya yönlendiriyora....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier-down -- 24 Ağustos 2008; 18:09:41 >
  • kaydınızı yaptım.
    sitede 8. kullanıcı oldunuz.
    hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: tewfik

mrhaba arkadaslar bende ayın 17 si itibariyle aldım makınayı.Benim bi sorum olucak makınayı aldığımda c ye90 gb e ye 110 gıbı bısı bolmusler ben harddiski yeniden bolmek ıstıorum.Ama masaüstü makınadakı gibi formatlanmadıgını duymustum bı kac yerden ayrıca bı programmı ne gerekmıs hardisci bolmek ıcın bu konuda ban yardımcı olucak bırı cıkarsa cok sevınırım ayrıca arkadaslar driveları yedekleme ıslemını yaptım ama e de sistem kurtarma duruo yedeklemeden once varmıydı bılmıorum acaba format cekmeden yanlış bi iş yapmak istemem?bu arada makınayı gercekten cok begendım super bı tasarım

• kaydınızı yaptım.
    sitede 9. kullanıcı oldunuz.
    hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: yture

arkadaşlar bende a300d'nin siparişini bugün verdim vatan bilgisayardan, 1274 ytl ye aldım. Bu modeli almamda etkili olan bu başlık altındaki paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim.
    Arkadaşlar bu ölü piksel çıkma olasılığından bahsetmişiniz, ben cihaz elime ulaştığında nasıl anlıyabilirim ölü piksel olup olmadığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier-down -- 24 Ağustos 2008; 18:14:45 >
  • masaüstü görüntü ayarlarından; ilk önce beyaz yapıp ekranı inceleyin, daha sonrada siyah yapıp ekranı inceleyin.
    ölü piksel varsa hemen anlarsınız...

quote:

Orjinalden alıntı: yture

arkadaşlar bu başlığı pek takip eden kalmadı mı! Ürün yeni geldi eve ve ölü piksel olup olmadığına bakmak istiyorum, yardım edin lütfen............
  • macfee ( adını tam bilmiyorum) adlı virüs programının 1 aylık kullanım süresi doldu. dolunca bu programı sildim. yerine karpersky kurmayı denedim ama beceremedim. şu anda bilgisayarda virüs programı yok. sorun vistadan kaynalanıyor herhalde. hangi virüs programını tavsiye edersiniz. olmazsa gidip orjinal alacağım. başka yolu kalmadı.
    acilen virüs programı önerilerinizi bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: tennessat

arkadaşlar mrb, az önce A300 ü zor kurtarmış bulunmaktayım.neden? yüklediğim eset sanki hiç çalışmıyomuş gibi gelmişti bana, ne spamleri ne virüsleri hiç bir hareket yok sanki.bende onu silip kaspersky 2009 yükledim.ve laptop açılmadı, ekran bile gelmedi,karanlık.zar zor denetim masasına girip geri yükleme yaptım, düzeldi.kaspersky i ya ben yükleyemedim, ya da laptop kaldırmadı.tavsiyem kaspersky yüklemeyiniz konusunda.şimdi bana daha etkili bi virüs programı lazım.antispware ların bi kaçı da vistayla uyumlu değil.onlarda olmadı.esetin yanına yüklemiştim vista her seferinde izin istiyodu.kaldırdım.arkadaşlar herkes önerdiği virüs programını yazsın ve yanına birde antispware....yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier-down -- 24 Ağustos 2008; 19:52:14 >

• değişen laptop geldiyse haberimiz olsunda kaydınızı yapayım.

quote:

Orjinalden alıntı: tugbi

Yaklaşık 10 gün önce vatandan bu laptopu aldım.ilk gün sorun yok gibiydi gayet güzel çalıştı.fakat sonraki gün bilgisayarı açmaya kalktığımda açılmadı,bataryaya taktım yine açılmadı ve yanık kokusuna benzer bir koku geldi.Vatanı arayıp durumu bildirdim.Bilgisayarı götürdüm.5 gün sonra yani bugün yenisini vereceklerini söylediler.inş bu da sorunlu çıkmaz.Bekleyip göreceğiz artık..
  • ankarada bulabileceim bi yer varmı vatanın int sitesinde ankarada gözükmüyo...
  • bir ay önce ankara vatandan almıştım. şimdi kampanya devam ediyormu bilmiyorum.
    internet sitesi bazen yanlış bilgi verebiliyor. isterseniz ankara-vatan a bir telefon açıp sorun. belki ellerinde kalmıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: badboy8717

ankarada bulabileceim bi yer varmı vatanın int sitesinde ankarada gözükmüyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

macfee ( adını tam bilmiyorum) adlı virüs programının 1 aylık kullanım süresi doldu. dolunca bu programı sildim. yerine karpersky kurmayı denedim ama beceremedim. şu anda bilgisayarda virüs programı yok. sorun vistadan kaynalanıyor herhalde. hangi virüs programını tavsiye edersiniz. olmazsa gidip orjinal alacağım. başka yolu kalmadı.
    acilen virüs programı önerilerinizi bekliyorum...

Selamlar bende ilk aldığım gün performansı kötü etkilediği için mcafee yi direk sildim... eğer güvenlik ayarlarını dosya koruma ayarlarını biliyorsan ücretsiz olan antivirüsleride kullanabilirsin ama o kadar fazla sistem ayarlarını bilmiyorum diyorsan karpersky ve nod32 ise işini hayli hayli görür ancak kopya sürüm kullanıcaksan sağlam key bulmalısın yoksa piyasada yok yüz yıllık key filan diye gezen birçok key mevcut gerçekte ise o keyler zaten tespit edilmiş olan keyler yani o keyleri kullanırsan sonuçta update ediyormuş gibi gözükür antivirüs ama aslında sadece antivirüs firmalarına senin data bilgilerini yollar..eğer orjinal alayım diyorsan karpersky i almanı tasiye ederim şu anda KDV dahil fiyatı 35 YTL ye 7.0 sürümünü alabilirsin.

• baştan sona kadar okudum bu bölümü bu laptopu almayı bende düşünüyorum ne dersiniz... bide sizin görüşlerinizi alıyım dedim... ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.