Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevabınız için teşekkürler. bir arkadaştan avg yi buldum onu kurdum. bakalım verimli olacakmı.
    memnun olmazsan bu sefer kesin gidip orjinal bir virüs koruma programı alacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: satyros

quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

macfee ( adını tam bilmiyorum) adlı virüs programının 1 aylık kullanım süresi doldu. dolunca bu programı sildim. yerine karpersky kurmayı denedim ama beceremedim. şu anda bilgisayarda virüs programı yok. sorun vistadan kaynalanıyor herhalde. hangi virüs programını tavsiye edersiniz. olmazsa gidip orjinal alacağım. başka yolu kalmadı.
    acilen virüs programı önerilerinizi bekliyorum...

Selamlar bende ilk aldığım gün performansı kötü etkilediği için mcafee yi direk sildim... eğer güvenlik ayarlarını dosya koruma ayarlarını biliyorsan ücretsiz olan antivirüsleride kullanabilirsin ama o kadar fazla sistem ayarlarını bilmiyorum diyorsan karpersky ve nod32 ise işini hayli hayli görür ancak kopya sürüm kullanıcaksan sağlam key bulmalısın yoksa piyasada yok yüz yıllık key filan diye gezen birçok key mevcut gerçekte ise o keyler zaten tespit edilmiş olan keyler yani o keyleri kullanırsan sonuçta update ediyormuş gibi gözükür antivirüs ama aslında sadece antivirüs firmalarına senin data bilgilerini yollar..eğer orjinal alayım diyorsan karpersky i almanı tasiye ederim şu anda KDV dahil fiyatı 35 YTL ye 7.0 sürümünü alabilirsin.

• siteden de okuduğunuz üzere alan herkes genelde memnun. fiyat/performans bakımından kaçırılmayacak bir ürün.
    badboy8717 arkadaşımız ankara da bu cihazı arıyor.
    siz almak için hiç araştırma yaptınızmı? Ürün nerelerde var? vatan da hala kampanyada mı ?

bu arada sitede kullanıcı sayısı 9 ' a çıktı. Kullanan kişileri ilk sayfada görebilirsiniz...

quote:

Orjinalden alıntı: lucas_4182

baştan sona kadar okudum bu bölümü bu laptopu almayı bende düşünüyorum ne dersiniz... bide sizin görüşlerinizi alıyım dedim... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

siteden de okuduğunuz üzere alan herkes genelde memnun. fiyat/performans bakımından kaçırılmayacak bir ürün.
    badboy8717 arkadaşımız ankara da bu cihazı arıyor.
    siz almak için hiç araştırma yaptınızmı? Ürün nerelerde var? vatan da hala kampanyada mı ?

bu arada sitede kullanıcı sayısı 9 ' a çıktı. Kullanan kişileri ilk sayfada görebilirsiniz...

quote:

baştan sona kadar okudum bu bölümü bu laptopu almayı bende düşünüyorum ne dersiniz... bide sizin görüşlerinizi alıyım dedim... ?

şimdi gidiyorum çarşıya bu cihazı araştırmaya teknosa ya felan sorucam sizi bilgilendiririm...

• gittim çarşıyı didik didik ettim bu cihazdan yoqq

arkadaşlar bişe danışmak istiorum

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984205&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

laptop bu ama ben aynısını GOLD da baktım sadece işlemci farklı gold da baktığımın işlemcisi AMD TURX2 TL-60 ve FİYATI 1.500 ytl

yane arkadaşlar teknosaya sordum linkte var fiyatı o kadar işte 2.123 ytl dedi . aynı ürünü gold da işlemcisi AMD TURX2 TL-60 olanı sordum 1.500 dedi arasında sadece işlemci farkı var diğer özellikleri aynı...

lütfen yorum yapın

• daha önce amd işlemcili bilgisaya kullanmamıştım. A300D-125 ile amd'yle tanıştım. şimdi çok memnunum. hiç bir fark yok. gönül rahatlığı ile amd işlemcili bir bilgisayar alabilirsin.
    keşke vatan daki kampanyayı kaçırmasaydın. fiyatı çok uygundu.

quote:

gittim çarşıyı didik didik ettim bu cihazdan yoqq

arkadaşlar bişe danışmak istiorum

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984205&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

laptop bu ama ben aynısını GOLD da baktım sadece işlemci farklı gold da baktığımın işlemcisi AMD TURX2 TL-60 ve FİYATI 1.500 ytl

yane arkadaşlar teknosaya sordum linkte var fiyatı o kadar işte 2.123 ytl dedi . aynı ürünü gold da işlemcisi AMD TURX2 TL-60 olanı sordum 1.500 dedi arasında sadece işlemci farkı var diğer özellikleri aynı...

lütfen yorum yapın

• intel sadece faso fiso bana sorarsaniz hep reklam ve abartilar. Amd pİyasadaki kullanıcıların %95ine Hitab ediyor, beklentilerini karşılayabileceğini düşünüyorum. ayrıca intel çok pahalı. amd yeni gelen işlemcilerinde biraz önbelleğe verebilir hızları gayet iyi. yeni alanlara hayırlı olsun.
  • sonunda bu modele karar verdim uzun araştırmalarım sonunda,fiyat perfermons açısından iyi evet..
    keşke ekran kartı hd2600 olsaydı,yada kendi kartının vrami 260mb olsaydı ama neyse buda idare eder,
    ayrıca genel özellikler bakımından 250gb harddiski hakeden bir cihaz,
    şimdi 200 ila 250 arasında pek fark yok diyosunuzdur ama ürünü elden çıkarırken ozamanın şartlarına göre daha bi farkedicektir...
    alan arkadaşlara hayırlı olsun,umarım bi terslik çıkmaz bende alırım ve alette umarım hatasız olur..
    ii günler...
  • ayrıca bir sorum war alette entegre mikrofon varmı yani msn v.s görüşmelerde ekstra mikrofonmu takıyorsunuz ?
    kimi yerlerde entegre mikrofon var diyo kiminde yok kafam karıştı açıkcası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: livemylife

ayrıca bir sorum war alette entegre mikrofon varmı yani msn v.s görüşmelerde ekstra mikrofonmu takıyorsunuz ?

entegre mirofan mevcuttur üzerinde msn konuşmalarında da karşı taraf sizi gayet rahat duyabilir.entegre mikrofonu sanırım bazı arkadaşlar yanlış sistem kurulumu nedeniyle düzgün çalıştıramamışlar tekrardan kurulumla onlarda çalışır hale getirebilirler...
  • quote:

quote:

ayrıca bir sorum war alette entegre mikrofon varmı yani msn v.s görüşmelerde ekstra mikrofonmu takıyorsunuz ?

entegre mirofan mevcuttur üzerinde msn konuşmalarında da karşı taraf sizi gayet rahat duyabilir.entegre mikrofonu sanırım bazı arkadaşlar yanlış sistem kurulumu nedeniyle düzgün çalıştıramamışlar tekrardan kurulumla onlarda çalışır hale getirebilirler...

teşekkür edeirm,küçük ama önemli bi detay...

• Arkadaşlar öncelikle hepinizin notebookları hayırlı olsun.

Rica etsem vista puanlarını ve 3D MARK06 puanını paylaşabilirmisiniz.Formda bulamadım da.
  • bugün bi terslik olmazsa alacağım inş.
  • quote:

bugün bi terslik olmazsa alacağım inş.

hocam dün hızlı alda a300d-127 1311 ytl idi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebaylo

Arkadaşlar öncelikle hepinizin notebookları hayırlı olsun.

Rica etsem vista puanlarını ve 3D MARK06 puanını paylaşabilirmisiniz.Formda bulamadım da.

UMARIM İŞİNE YARAR

VİSTA PUANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satyros -- 29 Ağustos 2008; 13:12:56 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thebaylo

Arkadaşlar öncelikle hepinizin notebookları hayırlı olsun.

UMARIM İŞİNE YARAR

VİSTA PUANI

Detaylı olan kısmının fotosunu yollasan daha makbule geçerdi.Yinede TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

quote:

aldım sonunda bende ,vatandan kampanya bitmeden son 2-3 tane kalmıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livemylife -- 30 Ağustos 2008; 0:34:21 >
  • hayırlı olsun.
    kaydınızı yapıyorum.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

quote:

aldım sonunda bende ,vatandan kampanya bitmeden son 2-3 tane kalmıştı :)

• selam arkadaşlar.ben de bu laptoptan almayı düşünüyordum.tavsiye edermisiniz? özellliklerden hiç anlamam ama 1,500 e kdr toshiba almayı düşünüyorum.bunu seçmeli miyim son karar olarak ?
  • ben daha once15.4 ekran kullanmadım bu ekranda resımler basıkmı cıkıyor..
    yanı su an 15.1 ekran var bende ve resımler normal bı arkadas 15.4 lerde resımlerın ekrandan dolayı basık basık cıkdıgını soyledı test etme sansımda olmadı en ıyı sız kullanıcılar bılır umarım bırı cevap verır..
  • bu modeli vatanda bulabilirsen kaçırma. fiyatı çok iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: halee

selam arkadaşlar.ben de bu laptoptan almayı düşünüyordum.tavsiye edermisiniz? özellliklerden hiç anlamam ama 1,500 e kdr toshiba almayı düşünüyorum.bunu seçmeli miyim son karar olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.