Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. güle güle kullanın. kaydınızı yaptım. 1. sayfada görebilirsiniz. sitede 12 . kullanıcı oldunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: chn28

arkadaşlar bugün buı ürünü bende aldım gerçekten çok güzel fakat sessiz ortamda harddiskten çok ince bi ses geliyor ilk laptopum olduğu için açıkcası normal mı anormal mı anlamadım dayardım alayım sesim sizdede oluyor mu?

ilginiz için teşekkürler...
  • arkadaşlar a300D-125 ile a300D-127 kullanıcılarını aynı grupta toplamak isterseniz, ben de gelebilirim aranıza :D
  • Arkadaslar bende laptop alıcam dolaşırken başlıgınız buldum ve şuanda bunun üzerinde yogunlaştıgım soylenebilir..Gerci sanırım bütcemi aşıcak biraz ama zorlayabilirim belki..

Aklıma takılan sorular şunlar

Pil ömru 1:45 - 2 saat arası gıdıyormus bu bana az geldi bu konuda dusunceleriniz nedir?

Isınma ve ses sorunu varmı acaba? Sessiz bi makina ve pek ısınmayan bişey almak istiyorum

AMD hic kullanmadım bu konudada cekimserim biraz..

Uygun fiyata nerden alabilirim önericeginiz yer/fiyat varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel07 -- 4 Eylül 2008; 20:54:03 >
  • 1- pil ömrü genelde 2 saat civarı gidiyor. hangi laptop u alırsanız alın bu civarda bir pil ömrü bulacaksınız.
    2- herhangi bir ısınma ve ses problemi bende şimdiye kadar olmadı.
    3-bende daha önce amd kullanmamıştım. şimdiye kadar intel için boşu boşuna fazladan para vermişim. hiç bir farkı yok.
    4- sitedeki çoğu arkadaş vatan computer dan aldı. vatan uzun bir kampanya yapmıştı. yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde bir arkadaş daha vatan dan alarak aramıza katıldı.
    alırsanız bekleriz.

quote:

Orjinalden alıntı: rebel07

Arkadaslar bende laptop alıcam dolaşırken başlıgınız buldum ve şuanda bunun üzerinde yogunlaştıgım soylenebilir..Gerci sanırım bütcemi aşıcak biraz ama zorlayabilirim belki..

Aklıma takılan sorular şunlar

Pil ömru 1:45 - 2 saat arası gıdıyormus bu bana az geldi bu konuda dusunceleriniz nedir?

Isınma ve ses sorunu varmı acaba? Sessiz bi makina ve pek ısınmayan bişey almak istiyorum

AMD hic kullanmadım bu konudada cekimserim biraz..

Uygun fiyata nerden alabilirim önericeginiz yer/fiyat varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkur ederim.

• ne demek tabiki bekleriz. olmazsa başlığı daha genel yapabilirim.
    başlık için önerilerinizi bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar a300D-125 ile a300D-127 kullanıcılarını aynı grupta toplamak isterseniz, ben de gelebilirim aranıza :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

bize cevap vermeye zaman bile kalmadan sorunuzun cevabınızı bulmuşsunuz.
    bende ilk aldığımda 1 saat aramıştım. sonra tesadüf eseri bulmuştum.
    nasıl laptop tan memnunmusunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

kendim sorup kendim buldum cevabı
    açma kapama düğmesinin yanındaki dokunmatik düğmeymiş cevabı ..

evet aynen öyle oldu
    artık teknolojinin gelişmesi ile notebook lar da çok gelişlmiş, hızlanmıilar
    ama galiba piller aynı hızda gelişememiş ..

eski toshibam (M40X-119, Intel Centrino Sonoma 1.73 Ghz) belki de daha az güç istediği için biraz daha uzun kendi pili ile idare edebiliyordu .

A300D-125 nin piline alışamadım hala, 1-1.5 saatte bitiyor gibi geliyor bana, üstelik fazla da bi şey yapmıyorum, OpenOffice de döküman yazıyorum bu aralar arada da internetde dolaşıyorum bazen ..

Bir de şu batarya bitince aniden kapanması hiç hoşuma gitmiyor, eski Toshibam ne güzeldi, pil sıfırlansa bile, kapanır ancak uyku modunda kapanırdı, güç kablosunu takıp yeniden açtığımda tüm işlerim aynı bıraktığım yerde duruyor olurdu ..

A300D-125 de ise pil sıfırlanınca, cart diye makine kapanıveriyor ve her seferindei "Windows olağandışı şekilkde kapatıldı, hangi modda başlatmak istersiniz" uyarısı ile açılıyor tekrar .. Bu belki ayarlanabilir bir şeydir, ama şu anda durum böyle, nasıl bu işin içinden çıkılacağını da bilmiyorum doğrusu ..

• bende daha önce hp kullanmıştım. kullanıdğım hp de durum aynı idi. pil bitip tekrar açtığımda güvenli modda açılırdı.
    toshibada daha denemedim.
    genelde cihazı fişe takılı kullanıyorum. zorunlu haller dışında pilde pek kullannam. Tabii bu kullanım tarzı ile ilgili.
    Siz laptop u ne amaçla kullanıyorsunuz? (İŞ, OYUN, OKUL, EV ?)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

bize cevap vermeye zaman bile kalmadan sorunuzun cevabınızı bulmuşsunuz.
    bende ilk aldığımda 1 saat aramıştım. sonra tesadüf eseri bulmuştum.
    nasıl laptop tan memnunmusunuz?

quote:

kendim sorup kendim buldum cevabı
    açma kapama düğmesinin yanındaki dokunmatik düğmeymiş cevabı ..

evet aynen öyle oldu
    artık teknolojinin gelişmesi ile notebook lar da çok gelişlmiş, hızlanmıilar
    ama galiba piller aynı hızda gelişememiş ..

eski toshibam (M40X-119, Intel Centrino Sonoma 1.73 Ghz) belki de daha az güç istediği için biraz daha uzun kendi pili ile idare edebiliyordu .

A300D-125 nin piline alışamadım hala, 1-1.5 saatte bitiyor gibi geliyor bana, üstelik fazla da bi şey yapmıyorum, OpenOffice de döküman yazıyorum bu aralar arada da internetde dolaşıyorum bazen ..

Bir de şu batarya bitince aniden kapanması hiç hoşuma gitmiyor, eski Toshibam ne güzeldi, pil sıfırlansa bile, kapanır ancak uyku modunda kapanırdı, güç kablosunu takıp yeniden açtığımda tüm işlerim aynı bıraktığım yerde duruyor olurdu ..

A300D-125 de ise pil sıfırlanınca, cart diye makine kapanıveriyor ve her seferindei "Windows olağandışı şekilkde kapatıldı, hangi modda başlatmak istersiniz" uyarısı ile açılıyor tekrar .. Bu belki ayarlanabilir bir şeydir, ama şu anda durum böyle, nasıl bu işin içinden çıkılacağını da bilmiyorum doğrusu ..

• mrb geçende aynı üründen bende aldım A300D 125 iki sorum olacak harddiskten ince bir ses geliyor mu diğeride ses açma tuşunun ayarı yok yani döndürebildiğin kadar dönüyor aynı sorunlar sizdede baş gösterdi mi? ilk laptopum olduğu için pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ilginiz için çok teşekkürler
  • evet a300d 125 şu anki programla bi multimedia mesela ben warcraft3 oyunundayken uyarı gelmiyor ve %2 kritikte uyku modunuda yapmıyor batarya bitince kullanıyor. tasarruf modunda kullanmanız lazım uzun pil için ama o zamanda ekran kartının performansını unutun tabi.

KASPERSKY soran arkadaş kdv falan dehil 32 ytl. geöen sene bende uğraşıtordum kulanıcı ismi bulmak bela bulsan da 2 hafta sonra karalisteye ekleniyorsun. adresin gidiyor ya update etmeden kullanacak internete girmiyecen :))))
  • evet ses açma tuşu öyle. ayriyetten harddiskten ses gelmiyor (kulağını sokarcasına yapıştırırsan duyman mümkün :)

benim sormak istediğim birşey türkcesi ne bilmiyorum HIBERNATION var ya o bende kayboldu sanırım disk temizleme esnasında hani masaüstünüzü kaydediyor da kapatıyor makinayı tamamen işte o aktif edemiyorum seçenek kaybolmuş napcez.
  • Yukarda mesajım vardı. Ben bu laptopla, toshiba a300 1ec arasında kalmıstım..Biraz daha araştırdım amdnin laptoplarda daha cok ısınma yapıcagı yorumlarını okudum bi kac yerden belki oyle degildir ama ben tercihimi a300 1ec'den yana kullandım..

Daha bi kac saat kullandım ama ondaki performansta guzel sadece grafiksel yonu dusuk..

@chn28 arkadasım..

Ses acma duğmesi benim a300 1ec' dede aynı şekilde dondur dondurebıldıgın kadar =)
  • Bügün gazetenin içinden vatan computer ün reklamı çıktı. kapak sayfasında A300D-125 modelini koymuşlar. fiyatı aynı. 899$+kdv. kampanya stok adedi olarakta 200 adet girmişler.
    ilgilenen arkadaşlara duyurulur...
  • @ soldier-down,

bben notebook u iş, internet, bir de dijital fotoğraflarımı düzenlemek için kullanıyorum en sıklıkla
    iş derken de, klasik ofis programları yetiyor bana .. oyun içinse laptop ta oyunu oynamayı hiç düşünmüyorum ..

yani çok yormuyorum bilgisayarı galiba ama yine de ben bi 2-2.5 saat gitmesini isterdim pilin ..
    ekstra güçlü piller varsa almayı düşünebilirim ileride ..

yine de, çok severek kullanıyorum ..

şu pili biterek kapanınca uyku moduna girerek kapanmasını nasıl ayarlarız acaba, öğrenen bilen varsa paylaşabilir mi bizle acaba ..
  • uyku modunu nasıl ayarlayacağımızı bilmiyorum. ama denetim masasında güç seçenekleri var. muhtemelen oradan ayarlanıyordur. istersen bir bak.

quote:

@ soldier-down,

bben notebook u iş, internet, bir de dijital fotoğraflarımı düzenlemek için kullanıyorum en sıklıkla
    iş derken de, klasik ofis programları yetiyor bana .. oyun içinse laptop ta oyunu oynamayı hiç düşünmüyorum ..

yani çok yormuyorum bilgisayarı galiba ama yine de ben bi 2-2.5 saat gitmesini isterdim pilin ..
    ekstra güçlü piller varsa almayı düşünebilirim ileride ..

yine de, çok severek kullanıyorum ..

şu pili biterek kapanınca uyku moduna girerek kapanmasını nasıl ayarlarız acaba, öğrenen bilen varsa paylaşabilir mi bizle acaba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier-down -- 8 Eylül 2008; 10:32:26 >

• microsoftun sitesinden araştırdım arkadaşlar. eğer başlat menüsünde kapatma menüsü, ve güç seçeneklerinden hibernation yani derin uykumu oluyor türkçe ne ise. onu aktif etmenin yolunu buldum.

Command promtu acıyoruz once sonra çıkan yere powercfg /hibernate on yazıp enter a basıyoruz. bu kadar
  • bütün topici okudum ama göremedim. bir arkadaş yazmış ama onunkinde de göremedim. acaba bu a300d-125 ve a300d-127 notebookların vista puanları nedir.

bende a210-128 var elimden çıkarmak istiyorum benimkinin visat puanı 4,5. muhtemelen a300d-127 alacağım.

birde touchpad'inde dual pad özelliği varmı? yani sağ üst köşesine bastığınızda touchpad mavi olup ekstra fonksiyonlar sunuyor mu?

xp kurmak isteyen arkadaşlar ben a210-128 modeli ilk aldığımda toshibanın kendi sitesinden bütün xp driverlarını indirmiştim. bende hepsi mevcut. aynı model olanlarlar paylaşabilirim. ancak bütün çabalarıma rağmen xp kullanırken toucpaddeki dediğim özellik ve "fn" tuşu çalışmıyor.

son olarak bilgisayarınızın kapağını açıp kapadıktan sonra yani logoff yaptıktan sonra msnde görüntülü konuşma yapabiliyor musunuz.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 8 Eylül 2008; 23:02:38 >

• arkadaşlar üründen hdd çok ses geldiği için vatan computere götürdüm umarım ürünü yenisiyle değiştirirler sizlerde böyle sorunlar toktur umarım gel gelelim ürüne 2 gb ram takviseyisi yapacam bunun için tavsiyeleriniz nelerdir ramler arasında uyumsuzluk olur mu acaba? OCZ 2GB 667 MHz DDR2 bu ram alsam üründe rahat bir şekilde kullanabilir miyim ve ayrıyetten toshibalarda 3 ram slotu varmış 2si aldığında 1gb + 1gb doluymuş diğeri ise yükseltmek için boşta duruyomuş bu doğru mudur acaba?

ilginiz için çok teşekkür ederim

saygılarımla...
  • Evet laptop geldi ve 3 haftadır hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • hayırlı olsun. güle güle kullanın. kaydınızı yaptım. 1. sayfada görebilirsiniz. sitede 13. kullanıcı oldunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: tugbi

Evet laptop geldi ve 3 haftadır hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • YOKMU BU SORU MU CEVAP VERECEK BİR FORUMCU ARKADAŞIM

quote:

Orjinalden alıntı: Dozaj Filesi

bütün topici okudum ama göremedim. bir arkadaş yazmış ama onunkinde de göremedim. acaba bu a300d-125 ve a300d-127 notebookların vista puanları nedir.

bende a210-128 var elimden çıkarmak istiyorum benimkinin visat puanı 4,5. muhtemelen a300d-127 alacağım.

birde touchpad'inde dual pad özelliği varmı? yani sağ üst köşesine bastığınızda touchpad mavi olup ekstra fonksiyonlar sunuyor mu?

xp kurmak isteyen arkadaşlar ben a210-128 modeli ilk aldığımda toshibanın kendi sitesinden bütün xp driverlarını indirmiştim. bende hepsi mevcut. aynı model olanlarlar paylaşabilirim. ancak bütün çabalarıma rağmen xp kullanırken toucpaddeki dediğim özellik ve "fn" tuşu çalışmıyor.

son olarak bilgisayarınızın kapağını açıp kapadıktan sonra yani logoff yaptıktan sonra msnde görüntülü konuşma yapabiliyor musunuz.

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.