arkadaşlar merhaba. burada bu laptop modelini kullananlar toplanmış. yeni konu açtım bunu görmediğim için. ama sanırım burdan paylaşımı gerçekleştirmem lazım. siz bu ürün hakkında ne diyorsunuz. aslında bu ürün hakkında kararsız kalmamın nedeni AMD işlemci olması. bu konuda fazla bilgisi olmayan biri olarak AMD alırsam ne olur gibi korkularım var. aslında bu laptopu kullanma amacım üniversitede işte internet olsun biraz az da olsa oyun olsun bu tip şeyler . o yüzden bu pc nin amd olması bana sorun çıkarır mı diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz ? şimdiden teşekkürler...
2 aydır A300D-125 i kullanıyorum. hiç bir problem yok. bende daha önce amd işlemci kullanmamıştım. Şimdi anlıyorumki intelle , amd arasında benin gözlemlediğim bir fark yok. bu model kullanım amacınıza çok uygun. vatan da hala kampanya devam ediyor. 899$+kdv. fiyat:/performans değerlendirmesi yapıldığı zaman kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor. ( tabiki benim şahsi düşüncemdir) Alırsanız aramıza bekleriz.
quote:
Orjinalden alıntı: dngrs boy
arkadaşlar merhaba. burada bu laptop modelini kullananlar toplanmış. yeni konu açtım bunu görmediğim için. ama sanırım burdan paylaşımı gerçekleştirmem lazım. siz bu ürün hakkında ne diyorsunuz. aslında bu ürün hakkında kararsız kalmamın nedeni AMD işlemci olması. bu konuda fazla bilgisi olmayan biri olarak AMD alırsam ne olur gibi korkularım var. aslında bu laptopu kullanma amacım üniversitede işte internet olsun biraz az da olsa oyun olsun bu tip şeyler . o yüzden bu pc nin amd olması bana sorun çıkarır mı diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz ? şimdiden teşekkürler...
anlıyorum. zaten dediğiniz gibi ben de çok fark olcağını düşünmüyordum. ama insan o kadar para vercek olunca sizin gibi canlı şahitler arıyo. teşekkür ederim =)
heee bir sorum daha olcak taksit taksit oldu k.bakmayın ama. bu ölü piksel olayı ne acaba ? pcden fazla analmıyorum da iade olayı falan oluyomuş ölü piksel çıkınca bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz ?
laptop u teslim alırken ekranı kontrol edip alıyorsun. ekranda yanlış hatırlamıyorsam 3 ölü pikselden fazla varsa değişim yapıyorlar. bende ölü piksel çıkmadı. ölü piksel kontrolünüde ; ekranın rengini komple beyaz yapıyorlar, incelediktn sonrada komple siyah yapıyorlar. ölü piksel varsa direk belli oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dngrs boy
heee bir sorum daha olcak taksit taksit oldu k.bakmayın ama. bu ölü piksel olayı ne acaba ? pcden fazla analmıyorum da iade olayı falan oluyomuş ölü piksel çıkınca bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz ?
ok saolasın
arkadaşlar notebookun dezavantajlarından biri de ağırlık ve boyut. biraz tombul bi notebook açıkcası. gerçi o soğutma sisteminin altta güzel kalmasından ağırlığı da bu tür modellere göre normal sayılabilir ama bana öyle geliyor neyse biraz büyük :) parasına göre tabiki 1500+kdv bi paran varsaa alırsın güzelini de :) u400 serisi portage ler sanırım güzeldi onlaar 1.9kg ya da maclar. para para para :)
A300D-125 i merak edenler için ufak bir tanıtım videosu ekledim...merak eden arkadaşlar için faydalı olabilir...
arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi
arkadaşlar ben de bu cihazdan bugün vatanbilgisayardan aldım. ancak eve gelip kurulumunu yaptıktan sonra evdeki wireless a bağlanmama rağmen internete bağlanamıyorum. modemi görüyor makina ama internet explorerda hata veriyor. yardımcı olursanız sevinirim. bir de yeni açılan makinayı 12 saat şarj etmek zorunda mıyız? şimdiden teşekkürler.
wireless e bağlanma işini bilmiyorum. ilk kullanımda pili 12 saat sarj etmek pilin ömrünü uzatıyor. mesela bu olay cep telefonlarında da öyle. ilk kullanımda 12 saat sarj edilmesi pilin ömrünü arttırıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: saydin1987
arkadaşlar ben de bu cihazdan bugün vatanbilgisayardan aldım. ancak eve gelip kurulumunu yaptıktan sonra evdeki wireless a bağlanmama rağmen internete bağlanamıyorum. modemi görüyor makina ama internet explorerda hata veriyor. yardımcı olursanız sevinirim. bir de yeni açılan makinayı 12 saat şarj etmek zorunda mıyız? şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi
ben şimdiye kadar hiç pilin tam bitimini beklemedim. pil bitmeden sarja taktım. zaten genelde prize takılı olarak kullanıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: alphi
hocam benim için dener misin
eski toşibamda uyaır sesi geliyo du ama maalesef şuankinde gelmiyo neden kıstıklarını anlayamadım bu sesi ..
arkadaşlar bu ürünün ram slotu 2 tanemi ve ramler ayrıca 1gb + 1gb olarak mı ayrılmış yoksa bir slot boşda olup 2 gb olarak mı var
lütfen yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: chn28
arkadaşlar bu ürünün ram slotu 2 tanemi ve ramler ayrıca 1gb + 1gb olarak mı ayrılmış yoksa bir slot boşda olup 2 gb olarak mı var
benim model farklı olsa da ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum, kasayı açmaya da üşeniyorum :D
sorunuzun cevabını bilmiyorum. bilenlerden yardım istiyoruz. bende ileride ram i arttırmak istiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: chn28
bilen birileri yok heralde nasıl açılacağınıda bilmiyorum ama eğer öğrenirsem sizlerle paylaşırım