Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pil %10 kaldığında bitene kadar hiç uyarı sesi gelmiyor diğer laptobumda a200 1vl de pil %10 kaldığında uyarı sesi bitene kadar susmuyodu ancak a300 15b de hiç ses gelmiyor sizde de böyle mi bi bakar mısınız
  • merhaba arkadaslar bende yeni aldım vatandan kazık yedik galiba yalancı herifler 1340 civarına aldım istanbul bilişim dünyasında 1100 ytl civarında alacaklara duyuru kampanyası falan hikaye vatanın srfisz herifler .

BU ARADA ARKADASLAR OLU HÜCRE DEMİŞŞİNİZ LAPTOPTAN FAZLA ANLAMAM BECEREMEDİM SİYAH EKRAN BEYAZ EKRAN OLAYLARINI VATANIN KENDİ TEKNİK SERVİSİNE BASVURSAK YARDIMCI OLURLARMI ACABA YADA KENDİMİZ EVDE NASIL DENERİZ AYRINTILI ANLATAABİLİRLERSE SEVİNİRİM.
  • bu laptoptan almayı düşünüyorum.vatan bilgisayarın sitesinde izmirde stoklarda var yazıyor.peşin fiyatıyla şuan izmirdeki mağazadan ne kadara alabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
    ayrıca counter-strike 1.5 ve gta vice city gibi oyunları rahatça oynayabilir miyim ?

teşekkürler...
  • birde şu laptop ile TOSHIBA Satellite A300D-125 arasında kaldım...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34781
  • hayırlı olsun. güle güle kullanın. kaydınızı yaptım. 1. sayfada görebilirsiniz. sitede 15. kullanıcı oldunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: esesleem

merhaba arkadaslar bende yeni aldım vatandan kazık yedik galiba yalancı herifler 1340 civarına aldım **** dünyasında 1100 ytl civarında alacaklara duyuru kampanyası falan hikaye vatanın srfisz herifler .

BU ARADA ARKADASLAR OLU HÜCRE DEMİŞŞİNİZ LAPTOPTAN FAZLA ANLAMAM BECEREMEDİM SİYAH EKRAN BEYAZ EKRAN OLAYLARINI VATANIN KENDİ TEKNİK SERVİSİNE BASVURSAK YARDIMCI OLURLARMI ACABA YADA KENDİMİZ EVDE NASIL DENERİZ AYRINTILI ANLATAABİLİRLERSE SEVİNİRİM.

• ya ayrı ayrı mesaj yazıyorum affedin son olarakta aldığımda vista ile geldiği için sonra format atarak xp yapabilir miyim ?
  • piyasadan alacağın tüm laptoplar vista yüklü geliyor artık.
    format atıp xp yükliyebilirsin. ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. kusura bakma yardımcı olamayacağım.
    geçmiş sayfalarda bu konu geçmişti. konuyu bilen arkadaşlar nasıl yapıldığını yazdı diye hatırlıuorum. istersen forum sayfalarını bir incele...

quote:

Orjinalden alıntı: Mchush

ya ayrı ayrı mesaj yazıyorum affedin son olarakta aldığımda vista ile geldiği için sonra format atarak xp yapabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mchush

bu laptoptan almayı düşünüyorum.vatan bilgisayarın sitesinde izmirde stoklarda var yazıyor.peşin fiyatıyla şuan izmirdeki mağazadan ne kadara alabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
    ayrıca counter-strike 1.5 ve gta vice city gibi oyunları rahatça oynayabilir miyim ?

teşekkürler...

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mchush -- 14 Eylül 2008; 22:46:32 >
  • arkadaşlar şarj ikazı sorununu çözebilen var mı cevaplarınızı bekliyorum
  • ya bu laptopu alıcam fakat fifa 2008,gta vice city gibi oyunları rahatça oynayabilir miyim ?
  • slm arkadaslar bu ölü piksel olayını biraz daha açık ifadelerle ANLATABİLİRLERMİ NERDEN NASIL GİRECEGİMİZİ ANLATAIRSANIZ BİZDE EVDE DENENEYELİM İÇİME KURT DÜŞTÜ
  • arkadaşlar; sitede alan arkadaşlarda ölü piksel çıkmadı diye biliyorum.
    genelde laptop teslim alınırken ekranda ölü piksel olup olmadığı kontrol edilerek alınır. bu tamamen kontol amaçlıdır. illaki ölü piksel çıkacak diye bir şey yok. bu tamamen kontrol amaçlıdır.
    denetim masasından masaüstü arka plan rengini ilk önce siyah yapın. 1-2 dk. ekranını inceleyin. siyahın haricinde bir renk görmemeniz gerekiyor. daha sonra arka plan rengini beyaz yapın. burada da beyazın haricinde renk görmemeniz gerekiyor.
    bu kadar basit.

quote:

Orjinalden alıntı: esesleem

slm arkadaslar bu ölü piksel olayını biraz daha açık ifadelerle ANLATABİLİRLERMİ NERDEN NASIL GİRECEGİMİZİ ANLATAIRSANIZ BİZDE EVDE DENENEYELİM İÇİME KURT DÜŞTÜ
  • ben bu aleti almayı düşünüyorumda şu aletin 3d mark puanı kaç bide forumda vista puanı varda bide daha detaylı olanı var onuda koyarsanız sevinirim.vista puanınıda 4.0 az geldi bana. imzamda olan laptop 1 senelik ve 4.8 puanı var(core2duo 2.4,2gb,8600gs)yani burdan amd nin sorunlu olduğunumu çıkaracaz.kullananlar bi yprum yaprasa sevinirim
    teşekkürler
  • topic sadece geyik amaşlı açılmaz.millet bas bas bağırıyo gelişmiş vista puanı 3d mark puanı ve ısı değerleri diye kimseden çıt yok.bu forumun amacı sizin kullandığınız aleti yeni alcak arkadaşlara yol göstermek ve kafasına takılan sorulara cevap vermektir.3 aydır koca topicte ısı değerleri yoksa vista puanı yoksa 3d mark puanları yoksa niye açıldı bu topic.4 koca sayfa yazı yazılmış ama kafadaki soruları giderecek hiç bişi yok..........

yeni almayı düsünen arkadaşlar bugün forumdan ümidi keserek vatana gittim aleti 1 e 1 incelemek için
    1)3d mark puanı 1970 gibi bişiydi idare eder bi değer 8600 gs den düşük ama 8400 serilerinide 2 ye katlar
    2)vista puanlarna baktım ortlama 4 gibi bir değer bana düşük geldi
    3)everstten ısı değerleine baktım alet 2 3 saattir açıkmış cpu 60 larda ekran karı 50 lerdeydi.buda ii sayılır amd için
    4)kullanılan malzeöme gayet iyi sağlam duruo

15 dakkalık kullanım sonucu edindiğim fikirler bunlardır.yarın bende bi tane almayı düşünüyorum.kafasında benim gibi binlerce soru olan arkadaşlar biraz açıklık getirdiysem ne mutlu...

• forumu açan kişi olarak cevap vermek bana düşer herhalde;
    yazınızı okuyunca hayretler içinde kaldım. uslubunuz hiçte hoş değil. Sorduğunuz sorulara cevap bulamayınca kendiniz gidip bakmışsınız. ne güzel. ama söylem tarzınızda bir o kadar kötü.
    A300D-125 i şimdiye kadar 15 kişi aldı. Sizin sorduğunuz soruları bilmediğimi forumda yazmıştım. okuyabilirsiniz.
    Zaten herkes işinde gücünde. Burada geyikte yapmıyoruz.
    Ayrıca bu forumun amacını açıklamışsınız. :))) Forumu açarken Size sorduğumu pek hatırlamıyorum ama :)))

Her neyse fazla uzatmak istemiyorum. zaten bu konuda bir daha yazmayacağım...

quote:

Orjinalden alıntı: bawer_0138

topic sadece geyik amaşlı açılmaz.millet bas bas bağırıyo gelişmiş vista puanı 3d mark puanı ve ısı değerleri diye kimseden çıt yok.bu forumun amacı sizin kullandığınız aleti yeni alcak arkadaşlara yol göstermek ve kafasına takılan sorulara cevap vermektir.3 aydır koca topicte ısı değerleri yoksa vista puanı yoksa 3d mark puanları yoksa niye açıldı bu topic.4 koca sayfa yazı yazılmış ama kafadaki soruları giderecek hiç bişi yok..........

yeni almayı düsünen arkadaşlar bugün forumdan ümidi keserek vatana gittim aleti 1 e 1 incelemek için
    1)3d mark puanı 1970 gibi bişiydi idare eder bi değer 8600 gs den düşük ama 8400 serilerinide 2 ye katlar
    2)vista puanlarna baktım ortlama 4 gibi bir değer bana düşük geldi
    3)everstten ısı değerleine baktım alet 2 3 saattir açıkmış cpu 60 larda ekran karı 50 lerdeydi.buda ii sayılır amd için
    4)kullanılan malzeöme gayet iyi sağlam duruo

15 dakkalık kullanım sonucu edindiğim fikirler bunlardır.yarın bende bi tane almayı düşünüyorum.kafasında benim gibi binlerce soru olan arkadaşlar biraz açıklık getirdiysem ne mutlu...

• soldier-down bence umursma
    ayrıca eline de sağlık bu forumu açtığın için ..
  • tşk.
    A300D-125 nasıl gidiyor? Bir sorun varmı? Programları çalıştırmada bir problem oluyormu? özellikle vista problem yaratıyormu?
    Bu arada bazı arkadaşlar ısınma probleminin olup olmadığını soruyorlar. Bende öyle bir aşırı ısınma yok. Sizde ısınma durumu nasıl?

quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

soldier-down bence umursma
    ayrıca eline de sağlık bu forumu açtığın için ..

• bu benim 2. laptopum ve 2. toshibam dolayısı ile :)
    ve macbook air için çıkmışken, dönüp karar verdiğim bi model A300D-125
    iyiki de vazgeçip şimdiki notebook umu almışım ..
    son derece memnunum (nazar değmesin)
    vista ile ilgili hiç bir sıkıntım yok zaten işlemcisi güçlü, ram i yeterli neden olsun ki ..

sadece bi keresinde (Morrowind) bi oyun yükleyip meraktan çalıştırmıştım, o zaman fazlaca ısınmaktan sanırım
    kendiliğinden kapanıverdi aniden ..

bu esnada kanepe üzerindeydi bilgisayar, belki daha serin bir zeminde bu kadar ısınmayabilirdi ..
    1260 tl ye daha kaliteli bi notebook muhtemelen alamazdım ..
  • söylediklerinize katılıyorum. benimde 2. laptop um. 1. HP di. ve intel işlemciydi.
    intel ve amd işlemciyi ortak kullanan biri olarak diyebilirimki: aralarında hiç bir fark yok. daha önce amd işlemci kullanmayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla amd işlemci alabilirler.
    ben daha oyun cd si alamadım. işlerin yoğunluğundan bir türlü fırsat bulamıyorum.
    vistadan bir şikayetim yok. şimdiye kadar bir olumsuzluğunu görmedim. İnşallah böyle gider.

quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

bu benim 2. laptopum ve 2. toshibam dolayısı ile :)
    ve macbook air için çıkmışken, dönüp karar verdiğim bi model A300D-125
    iyiki de vazgeçip şimdiki notebook umu almışım ..
    son derece memnunum (nazar değmesin)
    vista ile ilgili hiç bir sıkıntım yok zaten işlemcisi güçlü, ram i yeterli neden olsun ki ..

sadece bi keresinde (Morrowind) bi oyun yükleyip meraktan çalıştırmıştım, o zaman fazlaca ısınmaktan sanırım
    kendiliğinden kapanıverdi aniden ..

bu esnada kanepe üzerindeydi bilgisayar, belki daha serin bir zeminde bu kadar ısınmayabilirdi ..
    1260 tl ye daha kaliteli bi notebook muhtemelen alamazdım ..

• arkadaşlar Display Settings de monitörü sizde ne olarak algılıyor?

Ben de Generic PNP Monitor olarak gösteriyor ve ekran tazeleme hızını 60hzden başka bir değer olarak ayarlamama izin vermiyor.

Bu da sayfalarda gezerken flicker (göz yorucu parlama ve sönmeler) yapıyor :(

Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.