Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben senelerden beri 15.4 kullanıyorum. hiç bir problem yok. bu modeli almadan önce 12.1 " leri çok düşünmüştüm. bir kaç defa avm lerde kullanma imkanım oldu. bana ekran çok küçük gelmişti.
    size tavsiyem en iyi kararı kendiniz verirsiniz. her yerde avm ler var. çok rahat test edersiniz. içinize sinerse alırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: esereser

ben daha once15.4 ekran kullanmadım bu ekranda resımler basıkmı cıkıyor..
    yanı su an 15.1 ekran var bende ve resımler normal bı arkadas 15.4 lerde resımlerın ekrandan dolayı basık basık cıkdıgını soyledı test etme sansımda olmadı en ıyı sız kullanıcılar bılır umarım bırı cevap verır..

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

bu modeli vatanda bulabilirsen kaçırma. fiyatı çok iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: halee

selam arkadaşlar.ben de bu laptoptan almayı düşünüyordum.tavsiye edermisiniz? özellliklerden hiç anlamam ama 1,500 e kdr toshiba almayı düşünüyorum.bunu seçmeli miyim son karar olarak ?

Samsun'dan almayı düşünüyorum :S ben şuan Kast.dayım yakında samsuna taşınıcaz da...samsunda da vatan yok galiba :S vatan haricindeki fiyatı nedir peki ? ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 31 Ağustos 2008; 12:27:02 >
  • kampanya devam ediyor.şuan fiyatı 1279 ytl 5 taksit bence kaçırma fiyat performansta güzel ürün....banka havalesi ile ürünü alabilirsin.kargo ücretsiz...vatan bilgisayar...
  • Samsun'dan gidip şunu istiorz die hemen alamazmıyız yani? gözümüzle görerek :D
  • bence gitmeden samsun vatan computer tlf la arayın sorun bence. belki ellerinde bile olabilir.

quote:

Samsun'dan gidip şunu istiorz die hemen alamazmıyız yani? gözümüzle görerek :D
  • quote:

bence gitmeden samsun vatan computer tlf la arayın sorun bence. belki ellerinde bile olabilir.

quote:

işte sorun burda :S vatan comp.sitesinde Samsun şubesi yazmıo :S Samsun'da vatan computer yok demekki :S
  • hadi ya. kötü denk gelmiş.
    bir arkadaşın dediği gibi telefonla sipariş verebilirsin. en uygun çözüm bu gözüküyor...

quote:

quote:

bence gitmeden samsun vatan computer tlf la arayın sorun bence. belki ellerinde bile olabilir.

quote:

işte sorun burda :S vatan comp.sitesinde Samsun şubesi yazmıo :S Samsun'da vatan computer yok demekki :S

• peki vatan haricindeki fiyatı ne kadar? 1.500 ü geçmiosa illa vatan olsn demem başka yerden de alabilirim.sınır 1.500
  • başka model de tavsiye edebilirsiniz yani ? :S illa bunu alcam die bi kaide yok... simsiyah ve 1.500 ü geçmeyecek toshiba bir model olmalı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 1 Eylül 2008; 18:15:05 >
  • ben kaspersky aldim. 25 dolar yaziyordu. aldım kurtuldum ya 32 ytl fln kestiler. 1 yıl update teknik destek. kafan ağrımıyor tavsiye ederim. antivirüs aldım internet security biraz daha pahalı. 24 saat internete giren birisi olmadığım için antivrüs ztn bi sürü şeyle geliyor vistanın kendi firewallı var bana yeter diye düşünüm yetiror da herkese Selamlar bu arada

HAYIRLI RAMAZANLARR
  • arkadaştan şifresi kırılmış bir kaspersky bulmuştum. ancak bir türlü yükleyememiştim. sonra AVG yi yükledim. ama en kısa zamanda lisanslı bir virüs programı alarak kuracağım.
    siz kaspersky i kolay yükleyebildinizmi? bir problem oldumu?
    HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...

quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

ben kaspersky aldim. 25 dolar yaziyordu. aldım kurtuldum ya 32 ytl fln kestiler. 1 yıl update teknik destek. kafan ağrımıyor tavsiye ederim. antivirüs aldım internet security biraz daha pahalı. 24 saat internete giren birisi olmadığım için antivrüs ztn bi sürü şeyle geliyor vistanın kendi firewallı var bana yeter diye düşünüm yetiror da herkese Selamlar bu arada

HAYIRLI RAMAZANLARR
  • herkese selamlar, hayırlı ramazanlar
    bir kaç saat öcne ben de bşr toshiba A300D-125 AMD sahibi oldum, Allah isteyen herkese nasip etsin şu dakika itibarı ile fazlası ile menunum her kuruşu hak ediyormuş dedim kullanmaya başlayınca ..

merak edenler için konya vatan bilgisayardan, 1268 tl / 5 taksit (Axess kard) şeklinde aldım
    aslında macbook air almak için gitmiştim ama aklımda ekonomik bi toshiba da olabilir düşüncesi vardı.
    Allahtan macbook air dan vazgeçmişim ve bu modeli görmüşüm zaten AMD ve ATI ye olağanüstü sempatim vardır ..,tabiiki Toshibaya da öyle hatta bu benim 2. Toshiba dizüstüm ..

darısı isteyenlerin başına ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

herkese selamlar, hayırlı ramazanlar
    bir kaç saat öcne ben de bşr toshiba A300D-125 AMD sahibi oldum, Allah isteyen herkese nasip etsin şu dakika itibarı ile fazlası ile menunum her kuruşu hak ediyormuş dedim kullanmaya başlayınca ..

merak edenler için konya vatan bilgisayardan, 1268 tl / 5 taksit (Axess kard) şeklinde aldım
    aslında macbook air almak için gitmiştim ama aklımda ekonomik bi toshiba da olabilir düşüncesi vardı.
    Allahtan macbook air dan vazgeçmişim ve bu modeli görmüşüm zaten AMD ve ATI ye olağanüstü sempatim vardır ..,tabiiki Toshibaya da öyle hatta bu benim 2. Toshiba dizüstüm ..

hayırlı olsun
  • hayırlı olsun. kaydınızı yapıyorum. sitedeki 11. kullanıcı oldunuz.

quote:

herkese selamlar, hayırlı ramazanlar

• teşekkürler arkadaşlar ..

dün gece bilgisayarı kurduktan sonra, BIOS update ve bir iki firmware update i yapmam gerektiğini söyledi
    Toshiba TEMPRO yazılımı, ilgili update leri indirdim ama çalışması şu anda sorunsuz, bozmayım diye BIOS update ini filan yapmadım ..

Sizde benzer bi durum oldu mu acaba, update nasıl yapıyoruz ? herhangi bi sorunla karşılaşan oldu mu acaba update esnasında veya sonrasında ?
  • arkadaşlar bugün buı ürünü bende aldım gerçekten çok güzel fakat sessiz ortamda harddiskten çok ince bi ses geliyor ilk laptopum olduğu için açıkcası normal mı anormal mı anlamadım dayardım alayım sesim sizdede oluyor mu?

ilginiz için teşekkürler...
  • bence doğal bi ses, umursamayın derim ..
  • arkadaşlar tekrar meraba

bilen var mı acaba ?
    touchpad in üstündeki ince beyaz ışık artı kyanmıyor bende
    neden olmuş olabilir, nasıl açılır tekrar o ışık
    bilgisayarı ilk aldığım gün, kurulumundan sonra hep yanıyordu,ama artık yanmıyor nedense
    bilmeden bi şey mi yaptım ki ..
  • kendim sorup kendim buldum cevabı
    açma kapama düğmesinin yanındaki dokunmatik düğmeymiş cevabı ..
  • bize cevap vermeye zaman bile kalmadan sorunuzun cevabınızı bulmuşsunuz.
    bende ilk aldığımda 1 saat aramıştım. sonra tesadüf eseri bulmuştum.
    nasıl laptop tan memnunmusunuz?

quote:

kendim sorup kendim buldum cevabı
    açma kapama düğmesinin yanındaki dokunmatik düğmeymiş cevabı ..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.