Şimdi Ara

A4 tech Bloody TL80 Driver Sahtekarlığı. bloody nasıl bir marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Bloody mause aldım driver indirdim fakat 3 ve 4 core özelliğini kullanabilmem için ekstra bir lisans almamı istiyor. Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim duymadım. Kutusunda da 4 core active yazıyor. Resmen kandırmaca ve sahtekarlık var. Bloody almanızı tavsiye etmiyorum. Kutusunu atmasaydım anında iade edecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetelmas82 -- 3 Eylül 2016; 9:57:21 >

• Eh be abicim, 80 liraya aslan gibi logitech g300s alıp keyfinize bakmak varken hangi kafa ile gidip alıyorsunuz o ürünleri...

Yine kafadan bi 50-60 lira vermişsindir o cihaza. Sinir olmanda cabası tabii...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Eh be abicim, 80 liraya aslan gibi logitech g300s alıp keyfinize bakmak varken hangi kafa ile gidip alıyorsunuz o ürünleri...

Daha önce G300 kullandım. Yere düştü bozuldu. Logitech gözünde çok büyütme. Çift tıklama sorunları vs.. de cabası. Bloody markasını çok gördüm bir şey sandım. Ama haklısın yine de logitech den şaşmamak lazım.
  • quote:

Eh be abicim, 80 liraya aslan gibi logitech g300s alıp keyfinize bakmak varken hangi kafa ile gidip alıyorsunuz o ürünleri...

Ayrıca cihazın fiyatı 160TL. 50-60TL versem lafını bile etmezdim.
  • karde ümidini kaybetme.
    1 bugünlerde satılan blodyler ler core 3 aktif diye biliyorum.
    2 para iadaesi zamanını geçirmediysen iade et.
    3 aktive etme videsou var bi bak belki mutlu olursun iade etmezsin. https://www.youtube.com/watch?v=WpNpax8r4-U
    4 bende g300 ilk modelini 4 yıldır kullanıyorum süper bir mouse. g300 den başka mouse kullanmam bundan sonra.
    ( bi ara 2 tıklama sorunu vardı başka bozuk mouse nın tuşu ile değiştim düzeldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

quote:

Abi 150-160 diyorsun o fiyata amazon'dan razer deathadder alırdın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 6 Eylül 2016; 17:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hem g300s hem de bloody a9 kullanmış ve aynı anda karşılaştırma fırsatı bulmuş biri olarak kesinlikle bloody nin konforu hızı oyun performansı tıklama kalitesi logitech den daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

quote:

Abi 150-160 diyorsun o fiyata amazon'dan razer deathadder alırdın...

Razer deathadder bide Rival 300 alınıyor o paraya. Harbi yazık etmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.