Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

kutunun içinden cd çıkmıyor zaten. sitesinden programı indirip, size bi kod vermeleri lazım onunla core3'ü aktifleştiriyorsunuz.

Beyaz ince , Türkçe bir kılavuz var bunda kod yok.Siyah katlanabilir başka bir kitapçık var bunda da bulamadım.Kutuda da yok , programı bi indirip kutunun dışında yazan kodu deniyim bari.
  • quote:

kutunun içinden cd çıkmıyor zaten. sitesinden programı indirip, size bi kod vermeleri lazım onunla core3'ü aktifleştiriyorsunuz.

Cevap için teşekkürler hocam sağolun, yarın boşuna gidip cd soracaktım adamlara.Arkadaş da bu mouse dan bir süre önce almıştı , ona sorunca cd var diye hatırlıyorum demişti , bir de kılavuzda da cd filan diyince hiç siteye girmemiştim.Kod olmama sebebi de kendisi core 3 aktive edili olmasındanmış.
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu. ben core3'ü satın almadım o yüzden kod mevzusunu bilmiyordum buraya yazmanız iyi oldu başkaları da bilgilenir böylece. sorunu halletmenize sevindim güle güle kullanın.
  • quote:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. ben core3'ü satın almadım o yüzden kod mevzusunu bilmiyordum buraya yazmanız iyi oldu başkaları da bilgilenir böylece. sorunu halletmenize sevindim güle güle kullanın.

Sağolun.

Sizin core 3 aktif olarak gelmediyse ben kampanyalı mı aldım?Mağazada 117 liraydı.Vatan internet sitesinde 107 idi kargo beklemek istemedim.
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    core3'le birlikte satış ben aldığımda yoktu. fareyi aldıktan sonra sitesinden ayrıyeten kod satın almak gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Aynen öyle, şu core 3 filan merak ettim yoksa çok dandik olduğunu biliyorum bu farelerin (belki biraz düzeltmişlerdir diye de düşünmedim değil) 2 haftada sağ sol butonların rengi soldu üzerine hafif bastırınca hareket etmiyor tırtoğlu tırt bu fareler. 2 seneden fazla kullandığım G700 ilk seneki gibi duruyor. Logitech'in en ucuz faresi A4'ün en pahalı faresinden iyidir.

1 ay sonra çift tıklamaya başlayan logitech mi?
  • tamam A4 daha iyi, nereden hortlattın konuyu
  • v3 ü almayı düşünüyorum önerirmisiniz
  • Arkadaslar cs oyuncusuyum bloody serisinden hangi üründen en üst düzey performansi alirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler blody v7 aldım kurcalarken mousenin üstündeki bloody logosu halindeki ledin ayarlarını bozdum eskiden hareket sensörlüydü led şimdi yanıp sönüyo yardım edin kütfen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Beyler bende bu marka fare var.Ben ücretsiz olarak core 3 ün açılabildiğini duydum.Bana yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecektir. Teşekkürler
  • tüm silahlar için geçerli bir makro ayarı var mı ya ??
  • AnhkTepoT A kullanıcısına yanıt
    Mouse aldıktan sonra hangi yazılım sürümünü yüklediğinle alakalı zira mouse hangi sürümü yüklersen o sürümün versiyonuna kendini kitliyormuş. Bloody5_V2015.0429 versiyondan sonrası için aktivasyon aracı yok malesef.İnternette aratırsan bulabilirsin.
  • Benim versiyon şuan V2015_0616. Şöyle sorum olacak.
    -Aktivasyon aracı geldi.Ben onu kurdum.Aktive ettim.Güncellemez isem ömür boyu kalır mı?
    -Size zahmet olacak.İnterneti altını üstüne getirdim bi türlü bulamadım.Her neyi denediysem sonra benim pc fareyi görmüyor.Rica etsem bana V2015.0616 nin aktivasyon crack'i ciktiginda bana pm den link atarmısınız ?
  • Arkadaşlar Palm grip tutuş tarzı için V5 modeli uygunmudur elimdeki fare küçük geldiği için değiştirmek istiyorum?
  • beyler bir sorum olcak sizden ricam kullanan ve tecrübesi olanlar yanıtlasın :
    bildiğimiz üzere bloody v7 optik bir maus bloody tl8 ise lazer bir mause
    uzun araştırmalar sonucu lazer mausların optik mauslara göre oyuncular ıcın uygun oldugu tartışmasız bir gerçek
    ama ben ele oturması olsun kullanışlığı olsun hangisini tercih edeceğimi bilemedim ve henüzde almadım
    bu mausları kullananlar hangisini tavsiye ederse onu alıcam burdanda alablirim illaki sıfırolcak diye bir kuralım yok.....
    ayrıca gaming klavyede alıcam onuda daha hiç araştrmadım yine kullanan arkadaslardan yardım bekliyorum ısıklı olması sart tabi .)
    iki ürün içinde teklif alabilirim temiz ve sağlam olsun lutfen...
    tsk. ederim...
  • Beyler Bloody V2 alacağım battlefield 3 ve 4 de multi core 3 özelliğini kulana bilirmiyim ?
  • V7 ile mouse pad kullanan arkadaşlar varsa hangisini öneriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrosuna ayrı para veriyorsun. Ve daha iyi seçenekler olabilir çok az daha para vererek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mouse'u bugün aldım modeli V7MA üstünde Ultra Core Activated yazan bir damga var, biraz önce makrolarla ilgili bir video izledim adam 1000 bin kilk hediye ediyorlar sonra bitiyor dedi. acep onunki benimkinden farklı mıdır ?
    biticek diye tedirginleniyorum.... Lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.