Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bloody t5 winner gaming optik mause kullanıyorum sanada tavsiye ederim V7 den daha iyi olduğu kanıtlanmıştır.
  • LasTSHot5115 kullanıcısına yanıt
    Malzeme dışında ne bakımdan daha iyi ?
  • Sokaliptüs kullanıcısına yanıt
    dpi yüksek işinizi görecektir ayrıca çok çekirdekli oyun faresidir

bkz:http://www.hepsiburada.com/liste/bloody-t5-multi-core-metal-ayak-gumus-siyah-optik-gamer-mouse/productDetails.aspx?productId=bd802417&categoryId=52&SKU=BD802417
  • Sokaliptüs kullanıcısına yanıt
    Tuş bildirim süresi 3 ms, iletim hızıysa 1 ms, yani tam anlamıyla 1 ms değil orada tüketiciyi kandırıyorlar...
  • LasTSHot5115 kullanıcısına yanıt
    çok güzel söylemişsiniz de ben şimdilik v7'den memnunum, bozulana kadar da kullanırım. tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • csgoda ak-47 m4a1-s sekmemesi için makro ayarlıyorlarmış o nasıl oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafak4ptan -- 22 Nisan 2015; 16:10:00 >
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama kendi elime göre konuşursam v7 baya bir küçük geldi.aldığımda avuç içerisinde kaybolup gidiyor mouse genede fiyatına göre güzel bir mouse vede ayrıyeten arkadaslar bana sorarsanız logitech g500s önermiyorum. yaklaşık 1.5 sene sonra felan hiçbir zorlama olmadan kablosu kendi kendine kırıldı ve temassızlık yaptı. garantiye götürdüm yaklaşık 2 hafta sonra para iadesi yaptılar sağolsunlar.diğerlerini bilmem ama g500s'in eksi yönü kablosuydu
  • BLODY V7MA

Bunu almayı düşünüyorum ama açıklamada "Core3-Ultra Silah-3 (Aktif edilmiş)" diye bir ibare var, ekstradan programını almama gerek yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 26 Mayıs 2015; 11:03:13 >
  • mustafak4ptan kullanıcısına yanıt
    bende A4Tech Bloody Terminator TL8 Silver var ve ele oturuyor...elim küçük değildir..
    csgo için ak47 vs ye tuş muhabbetine çözüm bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

BLODY V7MA

Bunu almayı düşünüyorum ama açıklamada "Core3-Ultra Silah-3 (Aktif edilmiş)" diye bir ibare var, ekstradan programını almama gerek yok değil mi?

Evet ekstra ücret ödemenize gerek yok.
  • yok hocam açıkcası pek fazla araştırmadım gerçi sprayede pek ihtiyaç olmuyor ya genelde burst veya tek tek ateş ediyorum. illaki kafaya oturuyor bir tanesi. a1-s te 2 hs gerekli ama ne bileyim ak bence a1-s den daha kolay spray 2-3 kişi gelince gerekiyor evet ama biraz çalışınca alışıyor insan bir kaç kişiye sormuştum söylenildiği kadar etkili değilmiş o recoil olayı ama denemeden bilemeyiz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafak4ptan -- 26 Mayıs 2015; 20:42:54 >

• Hocam peki V7MA mı yoksa T5 mi?
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    O konuda bişey diyemem.
  • Baktığınız fiyat aralığın da bu iki modeli inceleyebilirsiniz steelseries öneririm a4 tech modeli yerine

http://www.webdenal.com/steelseries-ssm62312_739892.html

http://www.webdenal.com/steelseries-kana-v2_663954.html
  • İmzamdaki fare küçük geldiği için değiştirmek istiyorum 70-80TL gibi bir bütçe ayırabilirim T5 iyi gibi duruyor ama indirim ile bulmam lazım sanırım.
  • bloody v7 kullanıyorum cs go için en iyi makro anti recoil ayarları nedir nerede bulabilirim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 29 Mayıs 2015; 16:59:01 >
  • Bunu Karabük Onel Vatan'dan aldım ama faturada core3 yazılım hediyeli yazıyor , içinden cd çıkmadı.Yarın bi gidicem ama kutuda yoksa adamlar nerden cd verecekler bana ?İade edip internet sitesinden mi alsam ?
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    kutunun içinden cd çıkmıyor zaten. sitesinden programı indirip, size bi kod vermeleri lazım onunla core3'ü aktifleştiriyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.