Bildirim
A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (25. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn
Beyler artık konuya crack ile ilgili mesaj atmayın. Tek tek itinayla şikayet ediyorum.
millete çatır çatır mouse satacaklar bir sürü özellik yazıp sonra bide onu aktive etmek için ayrı para isteyecekler. Sonra millet crack dedi diye hatalı olacak. Neyse kardeş sen konuşa dur istediğini istediğin yere şikayet et. Bir şeye bir kere para ödenir herkes gerekeni yapar. En fazla senin şikayetin değerlendirilir cehennemde felan yanmaz yani kimse...
Gerçekten içler acısı insanlar var -
Hepsiburada.com dan 2 gün önce aldım bugün elime ulaştı hepsiburada da ve kutu üzerinde core3 aktif yazıyordu. Programı yükledim mouseyi tekrar tanıdı falan sonra core3 aktif edilmiştir dedi acaba bu sınırlımı sınırsızmı ? Bide DPİ ayarını nasıl değiştirebilirim biraz karışık gibi geldi. 1 e basınca ışık yanıp sönmeye başlıyor bu ne oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfgnay -- 25 Ekim 2015; 15:30:40 > -
Hoo yavaş gel... Birincisi konu benim konum istediğm mesajı şikayet ederim. İkincisi, sanki ben keyfimden milleti şikayet ediyorum, crack paylaşımı donanımhaber forumlarında kesinlikle yasaktır. Bi yerden sonra konuda crack ile ilgili mesajlardan başka mesaj kalmamıştı, başka biri şikayet etse yöneticilerin yapacağı direk konunun gözünün yaşına bakmadan komple kilitlemek olacaktı. O kadar emek verdiğim, milletin deneyimlerini paylaştığı konumun silinmesindense ben de üşenmeden gördüğüm bütün crack mesajlarını sildirdim. Tek tek... Kusra bakma ama siz 15 dolar kar edeceksiniz diye 3 yıllık bilgi birikimi olan konuyu heba etmem. Bundan sonra insanlara saldırırken biraz düşünün de öyle konuşun. Ta ilk mesajda ben demiştim zaten "paralı özellikleri için fareyi alacak olanlar almasın başka marka farelere yönelsinler, buna para verilmez." diye. Siz iki satır yazı okumayın fareyi aldıktan sonra yana yakıla crack arayın. Kusra bakmayın ama öyle bi dünya yok.
-
yazıyı okudum ve zaten almadım almıyorum ekstra para isteyen şeyleri. alacaksamda yazılım parasını ekler karşılaştırırım. konu dediğinizde dünya üzerinde kalmış son canlı değil . Görende çok büyük bir arşivin olduğu her türlü ayrıntılı bilgi olan bir konu sanar havaya bak -
Madem öyle ne derdin var da boş konuşup mesaj kirliliği yapıyorsun? Canın tartışma istiyorsa gel özel mesajdan sabaha kadar ben seni kalaylarım, hiç sıkıntı değil. -
he arkadaşım he kralsın büyüksün. tartışmaya da heveslisin anladık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke
Hepsiburada.com dan 2 gün önce aldım bugün elime ulaştı hepsiburada da ve kutu üzerinde core3 aktif yazıyordu. Programı yükledim mouseyi tekrar tanıdı falan sonra core3 aktif edilmiştir dedi acaba bu sınırlımı sınırsızmı ? Bide DPİ ayarını nasıl değiştirebilirim biraz karışık gibi geldi. 1 e basınca ışık yanıp sönmeye başlıyor bu ne oluyor ?
Yardım ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gereksiz mesajlardan böyle mesajlar arada kaynıyor. core 3 aktif yazıyorsa büyük ihtimalle sınırsızdır. core 3 deneme, 1000 tık deneme hakkı kaldı gibi şeyler yazmıyorsa sınırsızdır. Dpi da sensitivity başlığının altından ayarlanıyor. ordan kaç farklı dpi seçeneği atamak istiyorsanız ayarlıyorsunuz daha sonra program kapalı olsa bile 1 e çift tıklayıp farenin topuyla ayarladığınız seçenekler arasında geçiş yapıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn
gereksiz mesajlardan böyle mesajlar arada kaynıyor. core 3 aktif yazıyorsa büyük ihtimalle sınırsızdır. core 3 deneme, 1000 tık deneme hakkı kaldı gibi şeyler yazmıyorsa sınırsızdır. Dpi da sensitivity başlığının altından ayarlanıyor. ordan kaç farklı dpi seçeneği atamak istiyorsanız ayarlıyorsunuz daha sonra program kapalı olsa bile 1 e çift tıklayıp farenin topuyla ayarladığınız seçenekler arasında geçiş yapıyorsunuz.
Teşekkürler
Windows 10'a geçtikten sonra ara sıra mouse saçmalamaya başladı. CS GO'da kendi kendine sol veya sağ klik basıyor. Sürekli olmuyor arasıra haftada 1,2 gün. -
Logitech g402 al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube ta zaten Bloody V7MA crack diye aratınca çıkıyor bir ton video niye burda milleten cevap bekliyorsunuzki.Boşuna zaman kaybı.
Benim öğrenmek istediğim mousun üstünde soyulan kıytırık a4 kaplaması mı mevcut ?
Scrolldan şikayetçi olan var mı ? 2 a4tech mousunda ilk önce üstü soyuldu sonra scroll bozuldu.Gerçekten çok kalitesiz gibime geliyorlar.
xl-750 bf den sonra büyük mü gelir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 7 Aralık 2015; 21:56:53 > -
Benim sol tıkın üstündeki yumuşak kauçuk kaplama 1 yıl(belki biraz daha fazla) kadar sonra hafif soyulma belirtileri gösterdi. 3 yılın sonunda da tamamen soyuldu. Sağ tıkta pek fazla deformasyon yoktu. Ama o tarz kaplamalarda ben soyulmayan görmedim. Kalite konusunda diğer A4 lerle karşılaştırmak doğru değil, çünkü burda tamamen farklı bi ürün kategorisine hitap ediyorlar. Kalite olarak ben bi sıkıntısını görmedim. Büyüklük olarak xl-750'yi bilmiyorum ama geçenlerde Logitech g300s aldım, ondan bi tık daha büyük. İnternette araştırırsan büyüklük hakkında daha fazla bilgi bulabilirsin. Scroll da gayet iyidi, yumuşaklığı falan. Dediğim gibi 3 yıl kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı.
Crack konusu da ayrı bir komedi. Programın şu şu özelliklerini kullanacaksanız bu fareyi almayın. Başka fareler ücretsiz sunuyor bu özelliği diyoruz, hala gidip fareyi aldıktan sonra sağda solda yana yakıla crack arıyorlar. İlginç...
-
Şimdi bimeksten aldım core3 aktif halini, 90tl ye.Alacak varsa kaçırmasın.
ya hacılar, şu core makro şeysini;
1080p çözünürlük için cs:go ayarlarını tam bulan bana yaptırabilen bir arkadaş varsa 5-10 tl havale edeceğim yemin ediyorum yardım ettiği için.
var mı gönüllü? ama adam gibi çalıştırtacak bana. -
Halen bu mousenin ayarlarının basit bir şekilde anlayan video çıkmadı mı ya?Halen şu özelliklerin tam kullanamadım,silahların sekmesini engelleme vs gibi durumlarının pazarlama taktiğimi yoksa gerçektyen işe yarayıp yaramadığı merak ediyorum doğrusu ama gerek tip olarak gerekse kullanılabilirlik olarak memnunum -
öyle silahın sekmesini engelleme gibi bişey yok. -
Yazılımının paralı olması çok büyük bir eksi. Ondan dolayı bloody serisi tercih etmiyorum. -
Beyler logitech g300s ile bu mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X