Bildirim
A4 Tech Kamera Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
donanım aygıt yöneticisinde görünüyormu görünüyorsa aygıt isminin yanında ünlem veya soru işareti varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: pccommander
donanım aygıt yöneticisinde görünüyormu görünüyorsa aygıt isminin yanında ünlem veya soru işareti varmı
Aygıt düzgün olarak yükleniyor (ünlem filan yok ) vede arasıra çalışıyor -- ama genellikle çalışmıyor
kameranın bozuk olma ihtimalinide zayıf görüyorum
driverla ilgili bir sorun değil bu buna eminim
AMA SORUNU BULAMIYORUM -
kameranın usb kablosunda bir kopukluk olabilir veya bilgisayarın usb portunda bir temassızlık
olabilir kasanın önündeki usb portuna takıyorsan arkadaki portları kullan. birde kameranın
kablosunu oynatınca gelip gitme varmı ayrıca başka bir usb aygıtla çakışma olabilir
usb portlarını boşaltıp sadece kamerayı bağlayıp bir bakmak lazım. -
Windows 8 Kullanıyosun Bu sorun bendede vardı . Bunları yaparak düzelte bilirsin sorunu .
1 web cameranı pc den çıkar ve yüklediğin driver ı kaldır
2 driver ı tekrar yukleyip pc yi yeniden başlat
3 kameranı pc ye bağla
4 aygıt yöneticisini aç ( camerayı bul ve sürücüyü güncelleştir i seç ve sürücü yazılımı için bilgisayarımda tara yı seç daha sonra bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmesine izin ver ve disketi varı seç.
5 son olarak gelen pencereden gözat a tıklayıp sürücünün klasöründen usbvm303 ü seçip ilerliyosun.. ( işletim sistemine göre 32 bit ya da 64 bit)
İnsaşşlah işine yarar -
2011 de adam sorunum var demiş 2014 de yardım etmişler böyle devam -
nasıl oldu bu ilginç bu kadar eski mesajı nerden buldun nasıl cevapladın 2011 de windows 8 mi vardı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör going to sleep ne demek
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- kingston garanti sorgulama
- ncz to dwg
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- internet hızlandırıcı
- suya düşen telefon
- laptop menteşe tamiri
- pc otomatik kapatma
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X