Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

A4 Tech Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A4 tech PK635 WEB Kameram var. Eski anakartımda hiç bir sorun yaşanmazken

Yeni aldığım anakartta en yeni sürücüsünü kurmama rağmen kafasına göre bi çalışıyor bi çalışmıyor

Tıkladığımda görüntü gelmiyor bazen boş bir pencere açılıyor aşağıdaki gibi

A4 Tech Kamera Sorunu

SİZCE SEBEP NEDİR ?

NOT: TV kartı filan yok kasada

• donanım aygıt yöneticisinde görünüyormu görünüyorsa aygıt isminin yanında ünlem veya soru işareti varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pccommander

donanım aygıt yöneticisinde görünüyormu görünüyorsa aygıt isminin yanında ünlem veya soru işareti varmı

Aygıt düzgün olarak yükleniyor (ünlem filan yok ) vede arasıra çalışıyor -- ama genellikle çalışmıyor

kameranın bozuk olma ihtimalinide zayıf görüyorum

driverla ilgili bir sorun değil bu buna eminim

AMA SORUNU BULAMIYORUM
  • kameranın usb kablosunda bir kopukluk olabilir veya bilgisayarın usb portunda bir temassızlık
    olabilir kasanın önündeki usb portuna takıyorsan arkadaki portları kullan. birde kameranın
    kablosunu oynatınca gelip gitme varmı ayrıca başka bir usb aygıtla çakışma olabilir
    usb portlarını boşaltıp sadece kamerayı bağlayıp bir bakmak lazım.
  • Windows 8 Kullanıyosun Bu sorun bendede vardı . Bunları yaparak düzelte bilirsin sorunu .

1 web cameranı pc den çıkar ve yüklediğin driver ı kaldır
    2 driver ı tekrar yukleyip pc yi yeniden başlat
    3 kameranı pc ye bağla
    4 aygıt yöneticisini aç ( camerayı bul ve sürücüyü güncelleştir i seç ve sürücü yazılımı için bilgisayarımda tara yı seç daha sonra bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmesine izin ver ve disketi varı seç.
    5 son olarak gelen pencereden gözat a tıklayıp sürücünün klasöründen usbvm303 ü seçip ilerliyosun.. ( işletim sistemine göre 32 bit ya da 64 bit)
    İnsaşşlah işine yarar
  • 2011 de adam sorunum var demiş 2014 de yardım etmişler böyle devam
  • nasıl oldu bu ilginç bu kadar eski mesajı nerden buldun nasıl cevapladın 2011 de windows 8 mi vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    A4 B8,5 Kasa Bluetooth Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.