Şimdi Ara

A4 TECH KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorumda enterı küçükmü büyükmü çözemedim birine sordum küçük dedi tr q klavye yazıyor q klavye ise neden orjinal resimlerde hep ingilizce klavye resmi var. Q TR olan klavyelerle alakalı bi durummu küçük enter olayı bilen kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rhymr

Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorumda enterı küçükmü büyükmü çözemedim birine sordum küçük dedi tr q klavye yazıyor q klavye ise neden orjinal resimlerde hep ingilizce klavye resmi var. Q TR olan klavyelerle alakalı bi durummu küçük enter olayı bilen kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

yeni konu açmıyım dedim
    arkadaşlar bu set nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-kx-2810bk-kx-2810bk-kablolu-gamer-klavye-mouse-set/productdetails.aspx?I_ID=50680

kullanan varsa bilgi verebilirmi
    tabi başka tavsiyede alabilirim. bütçe 60-70 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Engineer

quote:

Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorumda enterı küçükmü büyükmü çözemedim birine sordum küçük dedi tr q klavye yazıyor q klavye ise neden orjinal resimlerde hep ingilizce klavye resmi var. Q TR olan klavyelerle alakalı bi durummu küçük enter olayı bilen kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

yeni konu açmıyım dedim
    arkadaşlar bu set nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-kx-2810bk-kx-2810bk-kablolu-gamer-klavye-mouse-set/productdetails.aspx?I_ID=50680

Ürünü aldınız mı acaba? Aldıysanız biraz bilgi verebilir misiniz? Özellikle klavye tuş sesi ve mouse dpi hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: melfinno

quote:

Orijinalden alıntı: Last Engineer

quote:

yeni konu açmıyım dedim
    arkadaşlar bu set nasıl?

Ürünü aldınız mı acaba? Aldıysanız biraz bilgi verebilir misiniz? Özellikle klavye tuş sesi ve mouse dpi hakkında

yok hocam almadım

• Enter tuşu küçük mouse Dpı ını istediğiniz dpı'a ayarlayabiliyorsunuz. Fakat Mouse'u değiştirdim şu mouse u aldım.http://www.bimeks.com.tr/urun/120468/a4-tech-xl747h-anti-vibrate-orumcek-desenli-mouse.aspx bence şuan steelseries razer vs markaların ürettiği üst düzey mouselara 10 basar.
    artıları
    Ele tam oturuyor.
    100 ile 3600 arasında istenilen dpi ı ayarlayabiliyoruz. Misal 403 dpi gibi
    Fiyat, Performans
    3 ms
    Anti Vibration özelliği var.
    100,250,500,1000 hz seçeneği var
    Makro atanabiliyor fakat gereksiz bi fonksiyon bence.
    Ağırlıkları var 7 adet istenilen ağırlığa ayarlabiliyoruz
    Özellikle Cs'de koldan oynayan oyuncular noforce komutları ve mousefix ile müthiş performans alabilir.
    Eksileri
    Tam anlamıyla %100 performans alınabilecek bir mousedur. Üstteki desenler soyuluyor diye duymuştum fakat 1.5 sene falan oldu mouse u alalı hiç bir soyulma yok.

Not: Doğru ayarlarla oynayınca Cs'de Kelle başı 1 mermi atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtshr -- 6 Mayıs 2013; 22:16:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.