a4 tech pk-635 web cam kurulum cdsini kaybettim ve a4 ün kendi sitesinden driverını indirdim. Ancak kur işlemi bittikten sonra amcap ı açınca
" sory,you have no video capture hardware video capture will not function properly" yazıyo ve kamera çalışmıyo. MSI 256 mb.rodeon x550 sync master ekran kartım var ve tüm sistemim bir haftalık bile değil yeni aldım. Kamera 2000.de takır takır çalışıyo.Lütfen yardım edin.
pk 635 vmicro webcam driver diye arat. onu dene
ben zaten bu driver ı kendi sitesinden indirdim. ama tavsiyene de uydum önceliklee bu sitede sonra lime wire da aradım ama driver yok. Ben sitesinden driver indirdim başka bi yerde de bulamadım. E sitesinden daha orjinal driver nerde bullurun ki ama çalışmıyo manyak kamera ya...:(
ya bana neden kimse yardım etimiyo kafayı yiyicem:(
Aynı cam bendede var, driverı webcam takılı değilken kur sonrada webcami tak bşrde webcami sürekli aynı usb yuvasına takmak zorundasın... Bunlar sorunu çözebilir, kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: fyilmaz
Aynı cam bendede var, driverı webcam takılı değilken kur sonrada webcami tak bşrde webcami sürekli aynı usb yuvasına takmak zorundasın... Bunlar sorunu çözebilir, kolay gelsin
kurlumdan sonra tak webcami o zaman tekrar bi yükleme yapıyor ve işlem bitiyor arkadaşında dediği gbi eğer usb yi değiştirirsen tekrar tanıtmak zorunda kalıyorsun
arkadaşlar tavsiyelerinizi denedim ama olmuyor. Fakat bişey sormak istiyorum. Bu kamerayı kurarken sona yakın sürücü imzalama çıkıyo. Ben burda ne yapmalıyım?Acasa sorun burdan olabilir mi? Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme