Arkadaşlar A4 Tech Pk-636K marka webcam satın aldım(Driver gerektirmiyor), windows 7 yüklü bilgisayarda çalışıyor ancak görüntü çok karanlık, kendi driverini yükledim yine aynı, resmi sitelerinden indirdiğim driverda da aynı sorun var....Ürün arızları diye aldığım yere götürdüm.. orada gayet net çalıştı. PC de sorun olabileceğini düşündüm ancak ne yaptıysam yine aynı... Sorun görüntü çok karanlık, daha eski model, PK-635 marka olan üründe sorun çıkmıyor... Bu sorunu yaşayan tek benmiyim?? yardımcı olabilecek varmı...
Webcam'ın programını kurun. Daha sonra parlaklık vs. ayarlayabilirsiniz. Birde msn de karanlık gösteriyor mu?
evet aynı sorunla karşı karşıyayım. driverleri evirdim çevirdim ama çıkamadım işin içinden. windows xp de sorunsuz çalışıyor alet
evet arkadaşlar az önce aldım.bende de aynı sorun var, yok mudur bunun çaresi? windows 7 de çalışlır diyor ama?
Bugün bende aldım driver yüklemeyince siyah yükleyince Yeşil gösteriyor. Windows 7
Programı kurun sonra options a tıklayın video capture filterden ayarlarınızı yapın.