Şimdi Ara

A4-TECH X750F-1 Mat Siyah Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende A4-TECH X750F-1 mouse var ben bunun parlak renginden sıkılıp mat siyaha boyamaya karar werdim vermesine ama nasıl yapılcağını pek bilmediğim için size danısayım dedim

1-) Hangi marka siyah mat boya önerirsiniz
    2-) Mat siyah verniğide süreyimmi
    3-) Bide eski boyasını zımpara ile kazımam gerekirmi

Kasa boyama rehberinden bikac bişi orendim ama onlar kasa için geçerli mouse nası yaparım yardımcı olursanız bana cok büyük yararınız dokunur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster_brs -- 4 Aralık 2007; 22:17:13 >

• 750F için kromaj olan yerleri zımparalaman gerekir,parlak siyah olan yerleride boyayacaksan zımparala.Mat siyah olarak bi kaç marka boya sayabilirim ama marshall tavsiye ederim,bulamazsan akçalı onu da bulamazsan forsch gerçi nasıl olacağını bilmiyorum ama parlak siyah olan bölümlerini bozmasan daha iyi olur bence.Krom kısımlarınıda mat siyah değil mealik kırmızı yada UV sarısına boya.çok daha güzel olacaktır.
  • bende düz siyah rengi var gel takas edelim
  • vernik boyaya parlaklık vermek için kullanılır...mat istiyorsan kesinlikle vernik atma...boyanın dayanıklılığını arttırmak için kullanılan mat verniklerde var ama akrilik bazlı olmasına ve boyayla uyumsuzluk göstermemesine dikkat etmek lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.