Şimdi Ara

A4 Tech XL 755K inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
23.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X7 750l kullaniyorum sanirim. Gayet iyi bir mouse ama laser olmasi bana sorun cikartti ben de x7 altlik aldim Akasama resimleri koyarim
  • güzel mause bende almayı dusunuyorum da biraz tuzlu :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Bugün X7 XL-755K aldım fakat eski a4 sürücülerinde çok hoşuma giden pc kullanmayı hızlandıran tuş desteği x7 oscar yazılımında olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradım

Eski yazılımlardaki minimize (win+alt ok aynı şey değil) özelliği ve en çok hoşuma giden özel menü yapımı x7 yazılımında yok daha alt seri olan x-755fs yazılımında var fakat bu iki mouse birbirinden çok farklı olduğundan X7 XL-755K yazılımı görmüyor. X7 XL-755K yazılımı tamamen oyun amaçlı yapılmış hiç bu kişi acaba pc başında oyun dışında bir şey yaparmı diye düşünülmemiş veya öyle amaçlanmış

a4tech sitesinde V5.204 sürücüsü var gibi gözüküyor ama link kırık şu an 5,001 sürücüsünü kullanıyorum V5.204 sürücüsünü indirebilmiş olan biri varsa paylaşırsa sevinirim (birde onu deniyelim)
    http://www.x7.cn/en/driver/

driver yok, çözüm yok

• Arkadaşlar farenin sol click tuşu sağdakinden daha farklı yani nasıl anlatayım bilemiyorum ama sol clickin altında bir problem var gibi bu durumla karşılaşan oldu mu bir de farenin içini açsak garanti kapsamından çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 4 Mart 2010; 16:10:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Arkadaşlar farenin sol click tuşu sağdakinden daha farklı yani nasıl anlatayım bilemiyorum ama sol clickin altında bir problem var gibi bu durumla karşılaşan oldu mu bir de farenin içini açsak garanti kapsamından çıkar mı?

kutudan o şekilde çıkmadıysa %99 ihtimalle pislik girmiştir araya. açmadan önce sol klikin boşluk kısımlarından içeriye güçlüce üfle belki açmaya gerek kalmadan pisliği kaydırabilirsin. daha önce yaptım işe yaradı farenin içini açarsan garantisi uçar elbette. ama vidaları zedelemeden ve iz bırakmadan açıp temizleyebilirsen oda olabilir. biraz titiz çalışmak lazım. servis mausun açıldığını çakmasın yeterki
    sendeki model hangisi? gerçi kasa olarak sanırım hepsi aynı. gerçi hiç yanyana 2 tane görmedim belkide boyut farkları vardır.
    X-755FS
    XL-755BK
    XL-755K(başlıktaki)
    X-755BK
    X-755K
    bunların alayı aynı kasa galiba. kimisi optik, kimisi lazer, kimisinin dpisi farklı falan. bu modellerden yanyana gören oldumu hiç, boyutlar aynımı acaba? sitesinde boyutlarla ilgili bilgi yok nebiçim siteyse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 8 Mart 2010; 13:31:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Arkadaşlar farenin sol click tuşu sağdakinden daha farklı yani nasıl anlatayım bilemiyorum ama sol clickin altında bir problem var gibi bu durumla karşılaşan oldu mu bir de farenin içini açsak garanti kapsamından çıkar mı?

kutudan o şekilde çıkmadıysa %99 ihtimalle pislik girmiştir araya. açmadan önce sol klikin boşluk kısımlarından içeriye güçlüce üfle belki açmaya gerek kalmadan pisliği kaydırabilirsin. daha önce yaptım işe yaradı farenin içini açarsan garantisi uçar elbette. ama vidaları zedelemeden ve iz bırakmadan açıp temizleyebilirsen oda olabilir. biraz titiz çalışmak lazım. servis mausun açıldığını çakmasın yeterki
    sendeki model hangisi? gerçi kasa olarak sanırım hepsi aynı. gerçi hiç yanyana 2 tane görmedim belkide boyut farkları vardır.
    X-755FS
    XL-755BK
    XL-755K(başlıktaki)
    X-755BK
    X-755K
    bunların alayı aynı kasa galiba. kimisi optik, kimisi lazer, kimisinin dpisi farklı falan. bu modellerden yanyana gören oldumu hiç, boyutlar aynımı acaba? sitesinde boyutlarla ilgili bilgi yok nebiçim siteyse artık

Bendeki model XL-755K.Lazerli benimkisi.Bu kadar ufak bir sorun için garantiye de göndermek istemiyorum fakat içini açmaya da korkuyorum açıkçası.Ne yapsam bilemedim...

• içeri doğru güçlüce üfledinmi? o işe yaramadıysa yırtılmayacağından emin olduğun poşet dosya gibi ince kopmayacak birşeyi katlamadan klick tuşunun altından içeri sal gittiği kadar. katlamaki içeride birşeye zarar vermesin, yumuşak olsun yani saldığın lastik plastik neyse işte adı. eğer pislikse sorun çıkaran şey böyle bir yöntemle çıkaramasanda enazından sıkıştığı yerden uzaklaştırabilirsin. mausu açmak son çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

içeri doğru güçlüce üfledinmi? o işe yaramadıysa yırtılmayacağından emin olduğun poşet dosya gibi ince kopmayacak birşeyi katlamadan klick tuşunun altından içeri sal gittiği kadar. katlamaki içeride birşeye zarar vermesin, yumuşak olsun yani saldığın lastik plastik neyse işte adı. eğer pislikse sorun çıkaran şey böyle bir yöntemle çıkaramasanda enazından sıkıştığı yerden uzaklaştırabilirsin. mausu açmak son çare

Sağolun öneri için en kısa sürede deneyeceğim.
  • Hazırladığımız makro ve kullanışlı kısayolları buradan paylaşmaya nedersiniz
  • Yeni driver yayınlanmış (Ben bir fark göremedim)
    http://www.x7.cn/en/driver.asp?model=XL-755K
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Yeni driver yayınlanmış (Ben bir fark göremedim)
    http://www.x7.cn/en/driver.asp?model=XL-755K

Haber için sağol bende ara sıra kapanırken Oscareditör.exe hatası çıkıyordu belki bu güncelleme ile giderilmiştir.Eve gidince bi yükleyim bu sürücüyü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Nisan 2010; 22:14:27 >
  • Bu modellerde çok scrool şikayeti var ben aldıgım yere götrüdügümde bir kaç kişide daha garantiye getirdi, ve ayrıca multimedya bunun ithalatçısı tüketiciye asla saygısı yok 3 defa aynı arızadan servise verdigim halde bana yenisini vermedi halbuki kanuni hakkım 2 defaden fazla aynı arızayı yapınca ya yenisi yada paramı geri vermek zorundalar ama, adamlar telefona bile çıkmıyorlar servis ksımını arayınca, bende satış kısmöını aradım tak çıktı biri servisden kimseye ulaşamadıgımı söyleyince çok yogunlar siz email atın sizi yanıtlarlar dedi tabi yalan kimse aramadıda yanıtda yazmadı ben bu model mausdan ve şirketden sogudum.

dikkatli olun başınız yanmasın.
  • Bende öyle bir şikayet yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfroTürk

Bu modellerde çok scrool şikayeti var ben aldıgım yere götrüdügümde bir kaç kişide daha garantiye getirdi, ve ayrıca multimedya bunun ithalatçısı tüketiciye asla saygısı yok 3 defa aynı arızadan servise verdigim halde bana yenisini vermedi halbuki kanuni hakkım 2 defaden fazla aynı arızayı yapınca ya yenisi yada paramı geri vermek zorundalar ama, adamlar telefona bile çıkmıyorlar servis ksımını arayınca, bende satış kısmöını aradım tak çıktı biri servisden kimseye ulaşamadıgımı söyleyince çok yogunlar siz email atın sizi yanıtlarlar dedi tabi yalan kimse aramadıda yanıtda yazmadı ben bu model mausdan ve şirketden sogudum.

dikkatli olun başınız yanmasın.

Ben servisinden gayet memnundum. Telefonla arayınca direk ürün hakkında bilgi veriyorlardı.

• bende bu modeli almaya karar verdim
  • Yeni sürücü yayınlanmış

Not 9-10 numaralı tuşları kaldırmışlar
  • bende yeni sürücüde makroları kaydederken hata veriyordu makroları kullanamıyordum eski sürücüyü yeniden yükledim
  • ben kutusunda çıkan sürücüyü kullanıyorum. şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı 1 yıldır falan. hiç hata falanda vermedi.
  • Ben birşey sormak istiyorum; bugün bu modele bir elektronik mağazasında baktım, üzeri pütürlü plastik tarzı uzun kullanımda bir rahatsızlık veriyor mu?
    Kişiye göre değişir ama icinizde normalde elleri hiç terlemeyipte bu mouse yüzünden böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
  • üzeri kaymaz bir kaplama ile kaplı bu sayede eli terliyen kişiler (benim gibi) için daha rahat bir kullanış sunuyor

En beyenmediğim yönü
    (--) Kablosunun üzerini kaymaz bir malzeme ile kaplama sivri zekalığını göstermişler. Kablo hem sert hem kaymaz olunca masaya resmen yapışıyor fareyi engelliyor
    (--) Her nekadar en gelişmiş fare olsada Eski seri a4tech farelerinde olan smartmenu özelliği yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.