Bildirim
A4 Tech XL740K ayarlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu ayarlardan anlayan arkadaşlara sesleniyorum yardımm!! -
Tuşun tepki süresini ne kadar azaltırsan o kadar hızlı cevap verir. Rapor oran ayarı zaten programında yazıyor. Hızlı bilgisayarda hızlı rapor oranı ile ilgili bir şeydi. Pek kurcalama onları. Makro : örneğin oradan ayarlayıp yandaki tuşlardan birine basarsan 180 derece dönüş yapabilirsin. -
teşekkürler cevabın için.peki merminin az sekmesi için makrodan bi ayarlama yapabilirmiyim??buton tepki süresini azalttım 3ms yaptım saol verdiğin bilgiler için:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetin2034 -- 2 Eylül 2009; 20:10:41 > -
Merminin az sekmemesi için ben kullanıyorum bir makro. Hazır makrolarda "Time Delay for Each Bullet" adlı makro bu işe yarıyor. Basılı tutunca anlarsın. Bu makroların çoğu CS için ama. -
bu makroyu nasıl kullanacağım sol click ile mi? yoksa 4.butona koyup mu kullanacağım? -
İstediğin tuşa atayabilirsin. -
sol clicke atayamıyorum sorun orda -
5.tuşa koydum 180 derece dönmeyi mesela. Ama 1.tuş yok -
quote:
Orijinalden alıntı: cetin2034
5.tuşa koydum 180 derece dönmeyi mesela. Ama 1.tuş yok
Abicim 1. tuş click'dir ona herhangi bir macro atayamazsın veya click goverini degiştiremezsin. -
hmm teşekkürler -
arkadaşlar bu mousede ki ak47 için sekmeme ayarı komutlarını verirmisniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X