O videoyu daha önce izlemiştim ingilizce konuştuğu için söylediklerinin hepsini tam anlamıyorum ondan başkada doğru düzgün video yok zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A4tech G10-810 İnceleme (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099O videoyu daha önce izlemiştim ingilizce konuştuğu için söylediklerinin hepsini tam anlamıyorum ondan başkada doğru düzgün video yok zaten
Kısaca bluetooth ile laptopa bağlıyor ve windows 10da pil seviyesi gösteriliyor. Yorumlarda sordum pilinin hala hiç eksilmediğini söyledi. Başkasıda bluetoothu sormuş stabil sorunsuz demiş. Onun dışında ben bluetoothsuz versiyonunu 1 hafta kullandım ve arada 2-3 duvar varken 10-15 metre ileriden bile sorunsuz çekiyordu. Bluetoothlu versiyonunu almak için iade etmiştim. Gördüğüm kadarıyla btli versiyonda bir btsiz versiyona göre skrol tuşunda 4 farklı ışıklı bildirim var. Kırmızı ışık pil azalınca yanıyormuş. Mor, yeşil vs.de bt cihazlara bağlanınca kaçıncı cihaza bağlandığını gösteriyormuş vs. şu sipariş gelsinde detaylı yazarım. Bu arada btsiz versiyonda güç tüketimine 4ma yazılmış btli versiyonda usb alıcı ve bt 4le 5le bağlanınca 8.5ma tüketiyormuş. Bt 3teyse 16.5ma tüketiyormuş. Son olarakta btli versiyonda dpi ayarı daha fazla.
-
Tamam siz alın bende pazartesi günü sipariş geçecem bluetoothlu olması büyük avantaj şu an alınması gereken f/p ürünü gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Tamam siz alın bende pazartesi günü sipariş geçecem bluetoothlu olması büyük avantaj şu an alınması gereken f/p ürünü gibi
✅ Bu arada ben aldım 2 tl indirim geldi. Vay arkadaş 😫😅
-
Laptoptaki bt v. 3.0 biraz fazla pil tüketimi olacak gibi ama sürekli kullanmayacağım çokta pil tüketimi olacağını sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Laptoptaki bt v. 3.0 biraz fazla pil tüketimi olacak gibi ama sürekli kullanmayacağım çokta pil tüketimi olacağını sanmam
Evet bt 4 ile pil tasarrufuna odaklanılmıştı.
-
Ben çok fazla kullanmayacağım için bende tüketim çok olmaz daha olmadı 2.4 ile kullanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Ben çok fazla kullanmayacağım için bende tüketim çok olmaz daha olmadı 2.4 ile kullanırım
Tek pil kullanıyor zaten. Bim pili 3 ay gitse yeter. Senede 4 pil yapar. Bimde pil 4lü 3.75 tl. Elimde inca var en az 4-5 yıldır kullanıyorum 2-3 ayda bir pili bitiyor. A4 techin teknik verilerine bakılırsa incanın çok çok altında güç harcıyor. İncada 1.5v 100ma pil tüketimi diyor. A4 techte bt kullanılmazsa usb alıcıyla 1.5v 4ma diyor. Bt 4 veya 5 kullanılırsada 8.5ma diyor. Tabi gerçek sonuç kendi tecrübemde ortaya çıkacak. Her 1.5 100ma yazan fare aynı sürede aynı pili harcamıyor sonuçta. Gerçek dünya sonuçları için en az 1 pilin bitmesi şart.
-
Bende siparişi verdim gelecek ilk zamanlar çok kullanmayacağım için önce sıradan bir pil takıp kullanacam umarım kalitesi beklentilerimi karşılar
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Bende siparişi verdim gelecek ilk zamanlar çok kullanmayacağım için önce sıradan bir pil takıp kullanacam umarım kalitesi beklentilerimi karşılar
Kendi içinde alkalin pil geliyor.
-
Evet geliyor ama onu sık kullanmaya başladiğimda takacam
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Evet geliyor ama onu sık kullanmaya başladiğimda takacam
Benim fare geldi. Şurada inceledim: https://teknoseyir.com/inceleme/a4-tech-fb35-bluetoothlu-kablosuz-fare
Bt ile bağlamakta zorlanırsan bana yaz ben sana anlatırım veya o videodaki gibi yap anında bağlanıyor.
-
Evet baktım benim mousede yeni geldi bluetooth bağlantısını yaptın şimdilik sorunsuz kullanıyorum ele oturmasıda güzel şimdilik evde eski bir kalem pil taktım çalışıyor pil yüzdesi nerden görülür onu bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 11 Ocak 2021; 21:9:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Evet baktım benim mousede yeni geldi bluetooth bağlantısını yaptın şimdilik sorunsuz kullanıyorum ele oturmasıda güzel şimdilik evde eski bir kalem pil taktım çalışıyor pil yüzdesi nerden görülür onu bulamadım
Windows 10da şu videonun 11:47 saniyesinde görünüyor: Sen bluetoothu açarken zorlandınmı? Basılı tutunca ışık yanıp sönüyor falan biraz karışık gibi. Ama bağlanınca canavar gibi çekiyor. Bayağı uzaktan denedim hiç çekim sorunu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 11 Ocak 2021; 21:30:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19Windows 10da şu videonun 11:47 saniyesinde görünüyor: Sen bluetoothu açarken zorlandınmı? Basılı tutunca ışık yanıp sönüyor falan biraz karışık gibi. Ama bağlanınca canavar gibi çekiyor. Bayağı uzaktan denedim hiç çekim sorunu yok.
Alıntıları GösterBende çıkmadı benim için çokta önemli olan bir özellik değil belki bluetooth versiyonunda fark ediyor olabilir bendeki 3.0. Kurarken çok zorlanmadım eski bir pil takmama rağmen canavar gibi çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Bende çıkmadı benim için çokta önemli olan bir özellik değil belki bluetooth versiyonunda fark ediyor olabilir bendeki 3.0. Kurarken çok zorlanmadım eski bir pil takmama rağmen canavar gibi çalışıyor
Alıntıları GösterOlabilir bende android telefonda denedim ama hangi pili takarsam takayım hep %100 yazdı. Android 6 var sadece. Android 9-10lu cihazlarda doğru ölçüm olabilir. 3-4 farklı uygulamada denedim ama fare düşük pil nedeniyle skrol tuşunda kırmızı ışık yakıp pil zayıf demesine rağmen uygulamalar hep %100 yazıyordu. Ancak düşük pilde bile çekimi çok iyi. Bazı eski farelerde pil zayıfladıkça çekim mesafesi düşebiliyordu. Bunda öyle değil. Normal bir evde nere gidersen git çekim sorunu yaşamazsın. Kutusunda çekim mesafesi 5-10 metre yazmış ama hem usb alıcıda hemde bluetoothta kat kat fazla mesafede sıfır takılmayla çalışabiliyor. 2-3 ay önce n11den bir fare almıştım 2 metreden sonra çekmiyordu. Daha sıfır paketten çıkardıktan sonra 5. dakikada sol tıkı gıcırdamaya başlamıştı. İyiki iade etmişim onu.
-
Bende android 10 var pil göstergesinde yüzde 100 gösteriyor ama doğru değil göstergede ayrıca şarjlı pil takıp denedim ondada aynı yüzde 100 gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 12 Ocak 2021; 23:52:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyiny2099Bende android 10 var pil göstergesinde yüzde 100 gösteriyor ama doğru değil göstergede ayrıca şarjlı pil takıp denedim ondada aynı yüzde 100 gösteriyor
Sağlık olsun. En azından pil zayıflarsa kırmızı ledi var.
-
10 Yıllık uzun kullanım testi geldi Hala satılıyormus urun:
-Bunun üstüne birkaç mouse daha denedim. Amacım el terletmesin ve elime daha iyi otursun. Ama maalesef başarısız oldum. Neden? Çünkü denediğim mouse'lar anlık takılabiliyor. ms'lik delay'lar oluyor. A4tech g10-810'da ise en ufak bir takılma olmuyor.
-Dokusu çok bozulmadı ama çok terletiyor beni.
-Boyutu ufak. Ağırlık dengesini bozmamak için şarjlı AAA ince pil takıyorum. Bu da FPS oyunlarda düşük hassasiyete alıp oynamama yardım ediyor. Hafif ve küçük olduğu için mouse pad'in sonuna gelip mouse'u hızlıca kaldırıp başa koyabiliyorsun, anlamışsınızdır demek istediğimi.
-Alıcısını bozdum seneler evvel. Sonra letgo'da aynı alıcıyı kullanan bir mouse g3 ya da g8 buldum. Onu ucuza alıp alıcıya bunu eşleştirip devam ettim.
-Halen satılıyor ama ilk hali gibi değil iyileştirmeler var. Mesela yan butonlar bende sallanıyordu. Ben açıp yapıştırmıştım. Yeni üretimlerde daha sabit sağlam duruyor.
Para sıkıntısı değil derdim açıkçası. Ama alıştığın gibi ve sorunsuz bir mouse bulmak zor. Trust gxt130 çok beğenmiştim oturuşu süper ama onda da takılma yaşadım. Önerisi olan varsa alabilirim yine de.
-
@girizgah nerede satılıyor bu ürün. 10 yıl olmuş halen şunun gibi tam fonksiyonlu ürün bulamadım. Küçük-kibar, makro özelliği ve stabil bir fare bulamadım. 10 yıl geçmesine rağmen aynı ürünü aramak benim ayıbım değil teknolojik gelişimin geriye doğru gitmesidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X