Şimdi Ara

a4tech x7 740 k oyunda takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty 4 MP oynarken bu mouse ile kontrolde zorlanıyorum(Hatta edemiyorum desem yeridir) ben sağa sola veya yukarı aşağı bakarken istediğim yere göre daha fazla sapma yapıyor ilk önce mouse bozuk diye düşündüm ve ilgili mağazaya gidip değiştirdim. ama oynarken yine aynı sorun Single Playerde takılma vs hiçbirşey yokken MP de kontrol sorunu oluyor. Acaba çözümü nedir ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar. Bu arada win 7 yüklü laptop kullanıyorum ve bu mp de aldığım fps 125-100 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayos -- 16 Nisan 2010; 22:29:49 >

• sens veya dpi ayarlarını bi gözden geçir.
  • Bendede aynı mouse var istersen oscar editor programını indirip bi ayarlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 17 Nisan 2010; 8:55:29 >
  • sens ayarında bir problem yok 3600 dpi 0.8 sensle oynuyorum
    oscar editör programını zaten kurulum cdsinde kurdum. ayarlarda birşey yok Neden böyle yaptığını hala çözemedim
  • DPI yi düşürüp dene istersen
  • cod 2 oyununda denedim mp de hiç sorun yok istediğim dpi de öyle takılmalar olmadan rahat raat oynayabiliyorum ama cod 4 ün mp sinde işler değişiyor ya oyundan yada lagtan diyecem ama lag olsa cod 2 dede olurdu sanırım oyunda bir hata var ama napıcam nasıl çözeceğim açıkçası hala bi fikrim yok
  • oyunda kendi açtığım serverde hiç sorun yok ama nedense bağlandığım normal serverlerde bu mouse donmasını yaşıyorum Sizce neden böyle yapıyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece mouse takılması olduğuna eminmisin çünkü o tip oyunlarda loss,lag vb takılmalar da yaşanabiliyor ayrıca fps'de ani oynama yaşıosan ki bunu mp açtığında yaşarsın oyuncu sayısı arttıkça oynama artar bu da sebep olabilir.
  • oyun orjinalmi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: çelişki

sadece mouse takılması olduğuna eminmisin çünkü o tip oyunlarda loss,lag vb takılmalar da yaşanabiliyor ayrıca fps'de ani oynama yaşıosan ki bunu mp açtığında yaşarsın oyuncu sayısı arttıkça oynama artar bu da sebep olabilir.

kasalımdada bu mouse var masaüstünde lag vs fps ani düşme oluyordu ama onda mousenin bir tepkisi yoktu
    zaten o yüzden o mouseyi beğenip laptopum içinde bir tane aldım. fps 124 125 kendi kurdugum serverlerde hiç takılma yok ama nedense
    işte bu pub sw lerde takılma oluyor anlayamıyorum. ayrıca Cod2 de de yapması gerekirdi diye düşünüyorum ama cod 2 de tık yok fıstık gibi çalışıyor :))
    ne yapacağım bilmiyorum benim gibi sorun yaşayan yok sanırım :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayos

sens ayarında bir problem yok 3600 dpi 0.8 sensle oynuyorum
    oscar editör programını zaten kurulum cdsinde kurdum. ayarlarda birşey yok Neden böyle yaptığını hala çözemedim

bende aynı mause kullanıyorum ve 3600 dpi bana cok yuksek geldigi icin oscar yazılımından 300 e indirip oyle oynuyorum.3600dpi ile oynayınce sns ed dusukte olsa bile hızlı geliyor spi dusurmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbraptor1907

quote:

bende aynı mause kullanıyorum ve 3600 dpi bana cok yuksek geldigi icin oscar yazılımından 300 e indirip oyle oynuyorum.3600dpi ile oynayınce sns ed dusukte olsa bile hızlı geliyor spi dusurmeyi dene

Arkadaşım sorunuma çözüm önerdiğin için sağol :) ama nedense bu donma olayı mouse 800 dpi deyken bile yapıyor o mouse ANİ fps düşmelerinden çok etkileniyor sanırımher configi denedim 125 sabit alamıyorum 125 ten 123 e düşerken bile mouse kayma yapıyor sanırım bu mouseleyle oynama olayını bırakıcam eski 1600 dpi lik optical mouseyle oynamya devam edeceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fbraptor1907

quote:

Arkadaşım sorunuma çözüm önerdiğin için sağol :) ama nedense bu donma olayı mouse 800 dpi deyken bile yapıyor o mouse ANİ fps düşmelerinden çok etkileniyor sanırımher configi denedim 125 sabit alamıyorum 125 ten 123 e düşerken bile mouse kayma yapıyor sanırım bu mouseleyle oynama olayını bırakıcam eski 1600 dpi lik optical mouseyle oynamya devam edeceğim

walla bencede en iyiysi o ama bende aldım bi kere bu mausu bende laptop mausuyla laptopta oynuodum ve gayet guzeldi simdi buna alısmaya calısıyorum yawas yawas alısacam sanırım

• nedenini anlayamıyorum niye sadece cod 4 te yapıyor bi onu çözemedim yani :) nedenini bulsam çözümü arayacağım ani fps düşmesi ise configler denedim 640x480 de bile oynadım yine aynı yine kayıyor gene kayıyor :S anlayamadım
  • Dert etme kendine,aynı sorun bende de var :D
    Counter Strike ve Cod:MW3 de bu sorunla karşılaştım..CS de zaten bin beter idi..
    MW3 de ise az bişey kaydırıyorum,istediğim gibi ilerliyor,ama birden ölümüne sapıyor.Sebebini çözemedim..
    Kimileri oyunun crackini değiştir dedi,kimileri oscardan ayarlarını yap dedi,kimileri sensivity,dpi ayarlarını kontrol et dedi,kimileri mauseyi temizle dedi,kimileri sade renkten oluşan(siyah tercihleri :D ) yeni bir pad al dedi..

Birşey hakkında bu kadar KESİN çözüm var ise,o şeyin sorununu kimse bilmiyordur..Şimdiye kadar bu bilgiyi netten öğrendim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.