Şimdi Ara

Kablosuz Klavye ve Mouse Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin. Logitech mk330 klavye mouse seti var ve mouse hareket ederken sürekli takılıyor. Arada sırada da klavye 4-5 saniyeliğine hiç bir şekilde tepki vermiyor ve bi anda çalışmaya başlıyor tekrar. Arka planda kastırcak hiç bir şey çalışmıyor. Bu normal bi kasma değil zaten yada donma da değil hareket ettirirken takıla takıla gidiyor. Klavye ise bi an duruyor 4-5 saniye boyunca hiç bir tepki vermiyor. Daha sora bi anda bastığımız tüm tuşları algılıyor. Bazen sanki 5-6 kez bi harfe basmış gibi yazıyor. mekanik takılma yok fiziksel değil. Ben bi çok şey denedim fakat bir türlü düzeltemedim sorunu. Laptop'a bağlayıp denediğimde ise set sorunsuz çalışıyor. Denediklerimi yazayım farklı bi öneriniz varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

*Farklı zeminlerde denedim mousu. ( a4 kağıdı, mouse pad, tahta zemin, bacak v.s). Zeminden kaynaklansa zaten klavye sorun çıkarmazdı.
    *Farklı usb çıkışlarını denedim. Hatta setin sorun çıkardığı çıkışa hdd takıp kullanıyorum hiç bir problem yok hdd de.
    *Virüs taraması yaptım pc gayet temiz.
    *Pillerini değiştirdim sonuç yine aynı.
    *Laptop'a bağlayıp orda denedim set sorunsuz çalışıyor laptopda.
    *Bios güncel.
    *Daha aklıma gelmeyen bi çok şey denedim.
    *Elimde bi tane daha kablosuz mouse var onuda taktım oda aynı takılarak çalışıyor.
    *En son çare format attım pc ye hala aynı sorun düzelmedi.

Set sadece kasalı pc de sorun çıkarıyor ve bu sorun son 4-5 gündür var. Elimde bi tane kablolu klavye var onu taktm kullanıyom onda hiç bir sorun yok. Sadece kablosuz klavye ve mouse'larla sorun yaşıyorum. Bu işi nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom Assassin -- 12 Ekim 2013; 20:04:57 >

• Salı günü carbide 200r ve iki adet xigmatek clf serisi 14cm fan aldm ve fanlar üste takılı. Bu sorunlar kasa ile beraber başladı. Tuhaf ama kasayla ve fanlarla alakalı olabilirmi? Sinyal karıştırıyo olabilirmi fanlar? Yada linksys kablosuz wireless kartı var o sinyal karıştırıyo olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Bağlantı için kasanın önündeki veya üzerindeki USB çıkışlarını mı kullanıyorsunuzı yoksa direk anakarttakileri mi? Eğer kasa üzerindekilerden alıyorsanız anakarttakileri deneyin sorun aynı şekilde devam ederse muhtemelen sinyali karıştıran bir şey vardır dediğiniz gibi belki Wireless kartı belki başka bir şey.
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    Alıcı direk anakarta takılı dostum. Fanlarla alakalı değilmiş durdurdum fanları denedim. Saçma bi ihtimaldi zaten. Şimdi bide wireless kartını deniyim.
  • dur tahmin edeyim, modemin kablosuz

şimdi kasayı modemden uzaklaştır ve öyle dene

sonra gel bana teşekkür et

fazla iddalı oldu ama ben öyle çözdüm sorunu
  • MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Gözlerinde öpüyorum
  • MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    bende de aynı problem var ama modem salonda halada devam etmekte pcde wireless kartta yok :S
  • aynı sorun bende de var, modem kablosuz kasa ile arasında 10 - 12 metre falan var. evde de wifi kullanmayan kimse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

dur tahmin edeyim, modemin kablosuz

Üstad size şapka çıkartmak istiyorum. İnandığınız şey Allah ise o, değilse her neye inanıyorsanız razı olsun
  • quote:

Tam kablosuz mouse ve klavye seti alacakken bu mesajı gördüm,

Benim pc kasam ve kablosuz modemim dip dibe birbirlerine dayalı şekildiler o derece yakınlar yani.

Sanırım benim kablosuz set alma hayallerim suya düştü. Yeni modellerde de bu sorun devam ediyor mudur ya? Logitech mk540 alacaktım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,

Valla benim de 2010 yılında aldığım Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000 v2 0 set de aynı sorun vardı, bu sebepten sıfır duruyor, kullanamamıştım...

Hiç bu ihtimali düşünememiştim. Fabrikasyon arızalı sandıydım, araştırmamıştım :) Daha denemedim ama ilk fırsatta deneyeceğim. Herkes teşekkür etmiş bir de ben edeyim, sağolasın.

İyi günler dilerim.
  • 30saniyede Bu videoda görüldüğü üzere sorun yaşayan arkadaşlar gayet basit bir çözümdür..

• modemde 2.4 ghz yi kapattım sadece 5ghz kullanıyorum şuan sorun yok. Sanırsam klavye de 2.4 ghz de çalıştığı için çakışıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Aralık 2021; 23:31:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.