Bildirim
A5 5S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
5s'e geç kesinlikle. 3 sene daha tepe tepe kullanırsın harika cihaz. (3 sene daha destek alacak,ama bence 4 sene daha kullanılır istense.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'a açarsan Samsung derler, Apple'a açarsan Apple derler sana ama her iki markayı da kullanmış birisi olarak diyebilirim ki; Samsung'lar bir seneyi doldurmadan kasmaya başlıyor. 6 ay sonra piyasadan siliniyor. Samsung'da bunu bilerek yapıyor bence. Apple öyle değil, 4S'ler bile şuan iOS 9'u cayır cayır çalıştırıyor. Pil ömrü sorunu haricinde Apple uzun süre götürür. Tavsiyem 5S yerine bütçe varsa 6S serisine bakman...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 20 Ekim 2015; 16:26:16 > -
adamın bütcesi olsa 5s mi diye sormaz dostum şu önerilerden vazgeçin artık.
onun dışında yorumunu beğendim -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
Samsung'a açarsan Samsung derler, Apple'a açarsan Apple derler sana ama her iki markayı da kullanmış birisi olarak diyebilirim ki; Samsung'lar bir seneyi doldurmadan kasmaya başlıyor. 6 ay sonra piyasadan siliniyor. Samsung'da bunu bilerek yapıyor bence. Apple öyle değil, 4S'ler bile şuan iOS 9'u cayır cayır çalıştırıyor. Pil ömrü sorunu haricinde Apple uzun süre götürür. Tavsiyem 5S yerine bütçe varsa 6S serisine bakman...
teşekkürler bütçem kısıtlı insanların samsung kasar demesi insanı gerçekten korkutuyor hani ha gitti ha gidicek gibi 3 sene değilde zate 2 senelik bi telefon arıyorum iki sene içinde 5s yeterlidir teşekkürler size ve herkes
-
3 ay önce bi kızarkadaşa A5 aldık vatan'dan 1500e aldı şu an nette 1000 lira.
5s iki sene idare eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1100 iraya alicam bende alirsamda telefondan memnunmu gonlum apple dan yana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dogru kullandikca kasmaz. A5 tasarim olarak 5s'ten daha guzel bence, 6'yi andiriyor. Ama 5s'e gecmenizi siddetle oneririm bir oh cekersiniz. Hem donanim olarak kat kat ustunde A5'in hem de 2 senelik olmasina ragmen yag gibi akiyor. Ben de yakin zamanda kullaniyordum fakat ekran kucuk gelmeye basladigi icin Note serisine gectim. 6 Plus'im olsa hayatta gecmezdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone tek sim çift sim farkı
- apple türkiye garantili ne demek
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- şirket üzerine telefon almak
- en çok satan telefon markaları
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone yapay zeka güncellemesi
- apple 17
- iphone servis yok hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X