Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O farlar yok mu o farlar beni benden alıyor her gördüğümde :)

Güle güle kullanın kazasız belasız inşaAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Aracınız hayırlı olsun,güzel bir seçim yapmışsınız.Keşke quattro seçeneği olsaydı bu motorda.

Bir de merak ettim,acaba Jaguar XF'e hiç baktınız mı?

teşekkür ederim,

quattro olsa tadından yenmezdi ama 3.0a da cıkmak istemedim :S

XF in motor seceneklerini sevmiyorum o yüzden hiç yönelmedim 2.2diesel 163hp 0-100: 10.5sn biraz hantal bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

Aracınız hayırlı olsun,güzel bir seçim yapmışsınız.Keşke quattro seçeneği olsaydı bu motorda.

teşekkür ederim,

XF in motor seceneklerini sevmiyorum o yüzden hiç yönelmedim 2.2diesel 163hp 0-100: 10.5sn biraz hantal bir araç

2.0 litre turbo benzinli 245 beygir olan modeli kastetmiştim hocam :)

Portfolio donanımı fazlasıyla dolu bir otomobil,tabii işin içine ikinci el girince oyun bozuluyor

XF'i de incelediyseniz iki aracı kısaca karşılaştırmanızı isteyecektim.''Niye onu almadınız'' demek gibi bi niyetim yok yanlış anlamayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hayırlı olsun.Çok güzel araç.Hayalimdeki araba.Ancak deri döşemeli A6ları 150bin TL'ye kadar veriyorlar diye duymuştum.Siz ne kadar teklif aldınız?Malum o teklif formunda yazan rakam pek önemli değil.

Tabi Quattro olsaydı bir de keşke o zaman mükemmel olurdu.

teşekkür ederim,

75-80bin gibi hatırlıyorum ama sallamakta istemiyorum, muhasebecime sorar tam rakamı öğrenirim..
  • hayırlı olsun kardeşim......
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

teşekkür ederim,

2.0 litre turbo benzinli 245 beygir olan modeli kastetmiştim hocam :)

Portfolio donanımı fazlasıyla dolu bir otomobil,tabii işin içine ikinci el girince oyun bozuluyor

XF'i de incelediyseniz iki aracı kısaca karşılaştırmanızı isteyecektim.''Niye onu almadınız'' demek gibi bi niyetim yok yanlış anlamayın :)

valla diesel düşündüğüm için hiç yönelmedim

ne demek istediğinizi söyleyebilirsiniz sizin zevkiniz sonuçta saygı duyarım

• Kıskandım ... Allah Kaza bela vermesin...
  • oyş 200 bin lira. dile kolay. Şu vergiler olmasada bizlerde binebilsek şöyle mükemmel arabalara
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun ; yalnız otoparktaki diğer arabalar da sağlammış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 25 Ocak 2013; 11:42:59 >
  • son zamanlarda açılmış en faydalı konu, umarım birileri çıkıp konuyu amacının dışına çıkarmaz.

ben makyajlı a4 kullanıyorum, diğer muadil araçlara göre içi en lüks olan a4'dü. özellikle belirttiğiniz ön kadran görüntü ekranı ve konfor kalitesini önemseyenler için audi sanki daha önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 25 Ocak 2013; 11:32:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun cok güzel araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gule gule kullanin, guzel bir arac secmisisniz. Yakit tuketim degerlerini de paylasirsiniz umarim.
    Istemeden de olsa ekleyecegim, odenilen vergi miktari icin sayin buyuklerime saygilarimi bir kere daha sunuyorum.
  • Hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız. Yüce Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Gule gule kullanin, guzel bir arac secmisisniz. Yakit tuketim degerlerini de paylasirsiniz umarim.
    Istemeden de olsa ekleyecegim, odenilen vergi miktari icin sayin buyuklerime saygilarimi bir kere daha sunuyorum.

teşekkür ederim,

bu akşam arac uzun yola cıkıcak istanbul-bodrum verileri paylaşırım

emin olun bende saygılarımı hep sunarım
  • hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.. fiyat konusunda bilgi alabilirsek çok sevinirim..
  • Arkadan itişin tadı başka yanlış karar doğuş kazığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun..
  • Hayret , savas cikmamis bu konuda , bmw ciler basmamis burayi diyecektim ki postal58 fitili ateslemis

Konuya gelecek olursak.gule gule kullanin.a6 nin ici gercekten cok kaliteli ve luks duruyor.guzel gunlerde kullanmanizn dilegiyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı alan arkadaş kusura bakma gereksiz biri yüzünden sinirlendim... allah ağız tadıyla bindirmeyi nasip etsin güzel araç almışsın allah kaza bela vermesin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.