Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş bir araç almış ve bu kendisinin tercihidir.. burada bu aracı pahalı bulan da, lüks bulan da olacaktır beğenmeyen de..

ama size hitap eden bir araç değilse bile görüşlerinizi kendinize saklayın. hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler deyin geçin.. arkadaşa hiç hoş olmayan şeyler yazılmış.. ne gereksiz..

ben de bir araç aldım geçen birkaç aylık süre içerisinde ama foruma yazmıyorum.. işte bu yüzden.. ben şahsen araç aldığımı forum bilsin istemiyorum. bir de gereksiz çıkabilecek tartışmalardan dolayı...

aracınız hayırlı uğurlu olsun sevgili arkadaşım..
  • Hayirli ugurlu olsun. Tum artilari eksileri doğru tespit etmissiniz. Insanlar bmwnin surucu mahaline kanip (tasarimi guzel allah icin) mercedesten, audiden daha kaliteli iscilige sahip oldugunu sanıyorlar resimlerden. Özellikle kapilari ve direksiyonu hiç fiyatına yakışmıyor. Audi bu kasada müthiş bir kalite sinavi verdi ve koltuk konusunda ezdi geçti adeta. Mercedesin motorlari bizim vergi sistemimize uysaydi a6 ile basabas giderdi türkiye koşullarında ama su haliyle en dogru tercihi yapmışsiniz.

Tekrardan kazasız belasız kullanmanizi dilerim

Yapılan para pul yorumlari bir dh klasigi ama ben su bakımdan hoşgörüyorum; ülkemizde servete dogru duzgun yollardan erişmek istisnai bir durum. Bu yüzden insanlarin önyargılı tutumlarini ülkedeki yozlugun bi yansıması ve yarattığı ofke olarak görüyorum. Siz de kendinizi sikmayin, ustunuze alinmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

arkadaş bir araç almış ve bu kendisinin tercihidir.. burada bu aracı pahalı bulan da, lüks bulan da olacaktır beğenmeyen de..

ama size hitap eden bir araç değilse bile görüşlerinizi kendinize saklayın. hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler deyin geçin.. arkadaşa hiç hoş olmayan şeyler yazılmış.. ne gereksiz..

ben de bir araç aldım geçen birkaç aylık süre içerisinde ama foruma yazmıyorum.. işte bu yüzden.. ben şahsen araç aldığımı forum bilsin istemiyorum. bir de gereksiz çıkabilecek tartışmalardan dolayı...

aracınız hayırlı uğurlu olsun sevgili arkadaşım..

öncelikle teşekkür ederim,

Aslında araca istediklerini diyebilirler sonuçta zevk meselesi ben görüşlerimi yazdım ki almak isteyen veya merak edenlere yardımcı olsun diye ama bir kaç yazılan şey hoş değildi

neyse artık en azından yardımcı olduğum veya bilgilendirdiğim insanların olduğunu bilmek yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: kirpinti

Hayirli ugurlu olsun. Tum artilari eksileri doğru tespit etmissiniz. Insanlar bmwnin surucu mahaline kanip (tasarimi guzel allah icin) mercedesten, audiden daha kaliteli iscilige sahip oldugunu sanıyorlar resimlerden. Özellikle kapilari ve direksiyonu hiç fiyatına yakışmıyor. Audi bu kasada müthiş bir kalite sinavi verdi ve koltuk konusunda ezdi geçti adeta. Mercedesin motorlari bizim vergi sistemimize uysaydi a6 ile basabas giderdi türkiye koşullarında ama su haliyle en dogru tercihi yapmışsiniz.

Tekrardan kazasız belasız kullanmanizi dilerim

Yapılan para pul yorumlari bir dh klasigi ama ben su bakımdan hoşgörüyorum; ülkemizde servete dogru duzgun yollardan erişmek istisnai bir durum. Bu yüzden insanlarin önyargılı tutumlarini ülkedeki yozlugun bi yansıması ve yarattığı ofke olarak görüyorum. Siz de kendinizi sikmayin, ustunuze alinmayin

teşekkür ederim

''Mercedesin motorlari bizim vergi sistemimize uysaydi a6 ile basabas giderdi'' bu cümleyede sonuna kadar katılıyorum bide yeni kasa gelme durumu var oda aracı seçmekten uzaklaştıran diğer etkenlerdendi..

doğru söylüyorsunuz ülkemizde bu duruma gelmek gerçekten zor, zamanla insanlardaki iyi niyetli düşünce gitmeye başlıyor üzücü bir durum..

• Audi A6 alan arkadaşa hayırlı olsun.benim bmw 2011 model 520d f 10 kasa M PAKET arabam vardı 1.5 ay önce maddi sıkıntdan dolayı sattım.Arabanın kötü yönü bir arabanın arkadan itişli olması kötü bir şey gaza yüklendiginiz zaman arabanın arkası sağa sola kayıyor bide araçın sistemi araçı frenleyip tutuyor araç tam olarak hızlanamıyor kışın çok daha kötü karda buzlu yokuşlarda araç sürekli patinajla gidiyor araçı ilk bakıma götürdügümde 2 bin tl ödedim.İyi yönü işçilik çok kaliteli konfor çok kaliteli güvenlik süper yol tutuşu süper sınıfının en iyi viraj alan araçıdır araçın görünüşüde çok hoş gidişide güzel ama ben olsaydım bmw 525xdrive ( 2.000cc 218hp ) audi a6 (2.000cc 177 hp tdi ) aralarındaki fiyat farkı yakın ise bmw 525xdrive alırdım ama 30-40 bin tl fark varsa audi derdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun kazasız belasız inş. ama bu tarz araçlara çok nazar deger bence milletin ister istemez gözü kalıyo sonuçta kendi kendine park ediyomu onu merak ettim ben reklamında bi teyze işyerinin kapısında iniyodu araçtan araba kendi kendine otopark gidiyodu iş çıkışı vale gibi arabayı kapıya getiriyodu
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun guzel secim.kazasiz surusler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.