Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bmw f10 ile beraber sürüş özelliklerinden çok feragat edince bu sınıftaki arabalar arasında sürüş dinamikleri açısından çok bir fark kalmadı.

Hatta a6 kimi testlerde f10 bmw'lerden daha iyi sonuçlar çıkardı.

Performans olarak da sanılanın aksine 177lik tdilarla 184lük bmw dizelleri arasında çok bir fark yok.

Dolayısı ile seçiminiz bana göre doğru olmuş. Hayırlı olsun.

Piyasada nispeten daha az a6 olması da bu aracı çekici kılıyor bence.

teşekkür ederim,

valla şöyle söyliyim 520d ile test ettik aynı kalkıyorlar. A6da kullanılan alüminyum gövde, 5e göre boyutları daha büyük olmasına rağmen daha hafif yapmıştır 40kg fark var

zaten bu segmentte ve bu motorda araçlar alırken 0.1sn daha hızlı gibi durumlara dikkat etmem konfora,donanıma ve işçiliğe odaklanırım bu yüzden gerçekten çok memnunum almayı düşünen arkadaşlarıma tavsiye ederim..

• Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Bende 200.000 TL civarı bir araba alacak olsaydım kesinlikle A6 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

anladım darısı geride kalan 800.000 öğretmen ve açıkta bekleyen 200.000 öğretmen adayının başına diyelim.
    ....

Hayattaki tek hayali Memur olmak gibi biri için sarfedilmemiş cümleler olduğu çok açık sanırım arkadaşın.
    Pardon ama ben de neyi anlamıyorum biliyor musunuz?

Madem öğretmenlik işi ile ilgili daralma var, seçtiğiniz branş tıkanmış talep arzdan çok çok yüksek.
    Bu durumda olan biri neden kendini biraz üzüp, biraz yorup, her zaman her işletmenin ihtiyaç duyabileceği nitelikler edinmek istemez ve sadece
    Memur olup garantili bir hayat ister?

Risk alıp, becerisini kullanıp, gecesini gündüzüne katıp, insanların ihtirasları ile hasetleriyle uğraşıp iş sahibi olmayı dışarıdan çok güzel görebilir insanlar ama,
    istisnalar hariç çoğu zaman maaşla çalışmaktan çok daha yorucu ve risklidir, mutluluk getireceğinin de garantisi yoktur.

Şunu söyle bilin Türkiye'de hemen her konuda kendini yetiştirmiş, nitelikli, kaliteli insana ihtiyaç var, fazlasıyla bir arz var ama insani olarak kalite yerlerde.
    Canlı örnek kendi mesleğimle ilgili 2 yıl nitelikli personel aradım diyebilirim, geneli sığ ve yüzeysel, basit mantıkla işleyen insanlarla dolu piyasa.

Her neyse arakdaşın konusu sabote edilmesin, kendi yaşadığım canlı bir problem olduğu için tutamadım kendimi.

Aracı alan arkadaşa da böyle bir araca sahip olup, gelip bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz.
    Nadir rastlanan kaliteli paylaşımlardan biri, güle güle kazasız belasız kullanın.

sözlerine tamamen katılıyorum ama şunu düşünün problem şurda sıkışıyor hala birçok bölgede okullarda cocuklar sırada 5 kişi oturuyor , tıklım tıklım sınıflar.Aslında öğretmen sayısı fazla değil... Öğretmen - öğreticek insanın fazlası olmaz eksiği olur bunu hiçbirzaman unutmamak lazım... Şurda tıkanıyoruz en güzel örnek günümüzden vereyim.. turkiyede 90.000 tane cami var. Ama okul sayısı 70.000... aynısı hastahane için geçerli. 1220 hastane var bunun 70 katı cami var... 70 katı... Almanyada 70.000 hastane varken kilise sayısı kaç biliyormusunuz ? 8 bin.. evet sadece 8 bin.. Şimdi anladınızmı nerde tıkandıgımızı ? Herşey düzgün olur ondan sonra gelip şu cümleyi söyleyebilirsiniz " seçtiğiniz branş da talep çok başka branşlara yönelin" ... Şöyle diyebiliriz " bu ülkede hiçbir değerli meslek karın doyurmuyor o yüzden başka branşlara yönelin" gibi gibi bir cümle olabilir. Bende güzel sanatlar bitirdim hatta yüksek lis. da var ama ticaret yapıyorum.Bu kişinin ayıbı değil devletin ayıbıdır..

• Allah kazasiz belasiz surusler nasip eylesin arabayada masallah hayirlisi olsun o sinifta yapilcak en guzel secim
    Bmw fan boylari gene ziplamis konuya dogus kazigi diye , bmw alanlarada BORUsan kazigi ..
    mercedes guncel e kasa bence fiyasko bi onceki kasayi o sinifta tek gecerdim ama guncel simdiki kasa ne yazikki kocaman fiyasko ama merso mersodur deyip alinir kotu bir araba degildir kesinlikle
    Bmw 5 ise tasarimlari BANA gore kotu bana hitapta etmiyo genc olmama ragmen
    ama bmw fan boylarin kabul etmesi gereken gercekler var audi muhendislik malzeme kalitesi arge vsvs . bakimindan her turlu bmw den ileride artik birakin ayni teraneleri okumayi surus zevki arkadan itis bilmem ne ..
    ben bmw kadar marka imajinin ekmegini haddinden cok cok fazla yiyen bir firma gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Remedy1014

Merhaba arkadaşlar,

Geçen 1-2aydır araç bakıyordum sonunda kararımı verip 1-2hafta önce aracımı aldım (1-2hafta sürüp izlenimlerimi değerlendirdim) öncelikle aracım 2.0TDI motora sahip,

Almadan önce kararsız kaldığım araçlar 520d , e class ve a6 idi simdi sizlerler sürüş izlenimlerim, donanımlar vs vs hakkında görüşlerimi söylemek isterim.

aracıma koydurduğum ekstra donanımlar,

design paket,
    -milano deri döşeme
    -ısıtmalı ön koltuklar
    -renkli sürücü bilgilendirme ekranı
    -koltuk hafıza özelliği
    -elektirikli ayarlanabilir, katlanabilir, ısıtma, hafıza fonksiyonlu ve kendiliğinden kararan yan aynalar

-sunroof
    -5V kol dizayn 245/45 18''jant
    -3kollu çok fonksiyonlu, tiptronic kumandalı 3kollu spor deri direksiyon
    -geri görüş kamerası

aldığım araçla ilgili öne çıkan özelliklerini paylaşayım,

-bu 3 araç içerisinden en çok donanıma sahip araçtı

-kadranın ortasında bulunan devasa büyüklükteki bilgi ekranından hertürlü ayarı yapabiliyorsunuz. menü şeklinde seçim imkanı var (speedometer,yakıt(long and short term), media,radio,telefon gibi şuan aklıma gelen seçenekleri burdan kontrol edebiliyorsunuz)

-2adet sd kart girişi var ben bunları kullanıyorum ama iphone için filan bağlantıları mevcut

-ambiyans aydınlatmaları çok güzel

-S&S , keyless go gibi özellikler mevcut

-sis farlarını, xenon farların yanına koymuşlar

-Aracın standart ses kalitesi inanılmaz iyi şuana kadar dinlediğim en iyi standart sese sahip (jipler haric) (hatta a5in bang&olufsen ses sistemi ile neredeyse aynı) bunda b&o ses sistemini koydurunca neler olabilir hayal bile edemiyorum

-İlk defa önden çekiş bir araç kullanıyorum, viraj ve dağ performansı çok başarılı

-aracın içi 5 ve E kasaya göre daha geniş

-voice control sistemi gayet güzel bir şekilde kullanılabiliyor (sesinizi sorunsuz bir şekilde algılıyor)

-18'' jant olmasına rağmen konforu gayet başarılı yolu hissettirmiyor

-ses yalıtımı olarak 5kasadan çok daha iyi (e kasa ile yüksek surate çıkamadığım için karşılaştırma yapamayacağım)

ilk olarak gözüme çarpan özellikler bunlar, hatırlarsam ekleme yaparım, sizlerinde sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışacağım

Hayırlı uğurlu olsun ben de babama çok aldırmak istedim ancak kendisi E 250 CDI 4M aldı. Belki A6 nın 2.0 quattrosu çıkmış olsaydı ikna edebilirdim. Sizin tercihinize gelince bence bu araca içi bej ve ahşap kaplamalar(parlak olan) çok yakışıyor, ben olsam onu alırdım, standart çok kollu jantı almayıp 18 lik jant almanız isabet olmuş. Ben olsam extradan 4 bölge klima ve 4 koltuk ısıtma da alırdım. O klimanın 2 bölgeye göre çok daha verimli çalıştığı söyleniyor ama tam olarak bilemiyorum, yalnız 4 bölge klima araca ayrı bir hava katıyor. Bana göre şu an bu segmentin en makam arabası olabilecek arabası ve siyah çok iyi tercih

• Hayırlı uğurlu olsun ben de babama çok aldırmak istedim ancak kendisi E 250 CDI 4M aldı. Belki A6 nın 2.0 quattrosu çıkmış olsaydı ikna edebilirdim. Sizin tercihinize gelince bence bu araca içi bej ve ahşap kaplamalar(parlak olan) çok yakışıyor, ben olsam onu alırdım, standart çok kollu jantı almayıp 18 lik jant almanız isabet olmuş. Ben olsam extradan 4 bölge klima ve 4 koltuk ısıtma da alırdım. O klimanın 2 bölgeye göre çok daha verimli çalıştığı söyleniyor ama tam olarak bilemiyorum, yalnız 4 bölge klima araca ayrı bir hava katıyor. Bana göre şu an bu segmentin en makam arabası olabilecek arabası ve siyah çok iyi tercih
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castelea

Öncelikle aracınızı güle güle kullanmanızı diliyorum. Bir çok arkadaş yazmış quattro da quattro diye. Bu arkadaşların quattro ve vergi sistemi hakkında bilgi değil sadece fikir sahibi oldukları inancındayım. Şahsen Bang & Olufsen'ın yerini tutacak başka bir ses sistemi tatmadım. B&O adeta gerçekçi deneyimler yaşatıyor. Virajlarda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Normalin üzerinde bir hızla bir viraja girdiğiniz zaman savrulanın A6 değil siz olduğunu farkedeceksiniz. Siyah rengin bazı Audi modellerini gizlediği inancındayım. Açık tonlarda bir renk seçseydiniz aracın hatları daha belirgin olabilirdi. Benim içimi acıtan tek konu arabanın net fiyatının iki katından fazla vergi olması. Bu halk bu zulümü haketmiyor. Keşke eğitimli bir millete sahip olsa idi bu ülke. Yazık diyorum, tiksiniyorum.

+1. Bu arada Allah kazadan beladan korusun.Gule gule kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksesuarlı Net Bedel: 43,458 EUR
    ÖTV+KDV Bedeli: 48,847 EUR

Bi kendine bi devlete almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

maillerimden araç teklifini buldum galiba sunroof eksik bu teklifte, bu fiyatın üstüne indirim yapıldı ama ne kadar indirim oldu tam bilmiyorum bide ödeme seçenekleri ile ilgili bi fikrim yok

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim..

Ben de maillerimi kontrol ettim, yakın tarihte şöyle bir teklif gördüm 170 küsüre bırakıorlardı, siz kaça aldınız tam olarak?

• Çok güzel araç, hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  • Kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Son zamanlarda açılan güzel konulardan. İlerleyen zamanlara daha fazla seyahat değerlendirmeleriniz, ve yol özelliklerinden bahsetmenizi dört gözle bekliyorum.

(Forumda "adama nasıl adın" , "çalışmadan aldın diyen" arkadaşlar neden böyle suizan yapıyorlar neden kimse hüsnü niyet yok. Onların aldığı arabaların fiyatı da başka insanlar için ulaşılmaz oluyor. Bu tavır zamanla forumda arabesk , yokluk edebiyatı havası yayacak ve bu tarz arabalar hakkında hiçbir şey öğrenemeyeceğiz çünkü insanlar paylaşmayacaklar. Benim ömür boyu böle bir arabam olmayacak ama ne güzel işte bu tarz lüks arabaları tanımış oluyorum.)
  • Bence arabanın iç konsolu çok hoş. Şu vergi olayı da olmasa da iyiymiş ama ücretler çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Şu aracın farlarını görünce garip oluyorum.Adamlar sanki farları için araç üretiyorlar.
    Aracınız hayırlı olsun.Güle güle kullanmak nasip olur inşallah.

audi'nin yıllardır yaptığı zaten sadece far ve stopları değiştirip aracı piyasaya sürmek
  • güle güle kullan güzel araba.

ama bende o para olsa Bmw 4 serisini beklerdim abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mso2172

quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

maillerimden araç teklifini buldum galiba sunroof eksik bu teklifte, bu fiyatın üstüne indirim yapıldı ama ne kadar indirim oldu tam bilmiyorum bide ödeme seçenekleri ile ilgili bi fikrim yok

[simage][/simage]

Ben de maillerimi kontrol ettim, yakın tarihte şöyle bir teklif gördüm 170 küsüre bırakıorlardı, siz kaça aldınız tam olarak?

daha önceki mesajlarımda da yazdım 75-80bin euro arası bir fiyata aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: entropy

Kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Son zamanlarda açılan güzel konulardan. İlerleyen zamanlara daha fazla seyahat değerlendirmeleriniz, ve yol özelliklerinden bahsetmenizi dört gözle bekliyorum.

(Forumda "adama nasıl adın" , "çalışmadan aldın diyen" arkadaşlar neden böyle suizan yapıyorlar neden kimse hüsnü niyet yok. Onların aldığı arabaların fiyatı da başka insanlar için ulaşılmaz oluyor. Bu tavır zamanla forumda arabesk , yokluk edebiyatı havası yayacak ve bu tarz arabalar hakkında hiçbir şey öğrenemeyeceğiz çünkü insanlar paylaşmayacaklar. Benim ömür boyu böle bir arabam olmayacak ama ne güzel işte bu tarz lüks arabaları tanımış oluyorum.)

teşekkür ederim

bende bir A8 sahibi birisinin görüşlerini duymak isterdim ama durum bu olunca adam gelip niye yazsın ki ? dersimi aldım zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Hayırlı olsun.
    Board konusuna değineyim.Bende 320xd var,ben de fırsat bulursam board yapmaya gidiyorum.
    Tavana thule den aparat aldım,arabanın içine sığar mı derdiyle uğraşmıyorum.Boardla birlikte çok da şık oluyor.
    E segment araç alacak olsam,quattro,4 matic,xdrive seçeneklerinden birini alırım.Şu an şu vergi sistemiyle de en mantıklı 525 xdrive duruyor ama dediğiniz gibi Bmw de neredeyse klimayı opsiyon yapacaklar o derece.

bende thule almayı düşündüm ama çok sık gidiyorum sök tak uğraşmak istemedim..

şöyle söyliyim aracı aldıktan sonraki gün kar lastiklerini taktırdım canavar gibi cıkıyor araba zaten önden çekiş baya artısı oluyor.. eğer 2.0tdi quattro olsaydı onu seçerdim ama malesef..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.