Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw f10 ile beraber sürüş özelliklerinden çok feragat edince bu sınıftaki arabalar arasında sürüş dinamikleri açısından çok bir fark kalmadı.

Hatta a6 kimi testlerde f10 bmw'lerden daha iyi sonuçlar çıkardı.

Performans olarak da sanılanın aksine 177lik tdilarla 184lük bmw dizelleri arasında çok bir fark yok.

Dolayısı ile seçiminiz bana göre doğru olmuş. Hayırlı olsun.

Piyasada nispeten daha az a6 olması da bu aracı çekici kılıyor bence.
  • Öncelikle hepinize teşekkür ederim,

bunları yazmak hiç hoşuma gitmiyor sadece arac ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istemiştim ama konu nerelere geldi...

kuzenimle ortak tekstil şirketimiz var, kimse kusura bakmasın köpek gibi çalıştım... (çalışılmadan alınmış diyenler için)

aracın kasko fiyatı= Aviva 3889,57 aracın fiyatı=190bin tl

200bin tl civarında aldığım aracın net olarak fiyatını bilemem , 3bin 5bin fiyatı oynar ve dikkat etmem

arkadaşlar lütfen nasıl almışsın gibi sorular sormayalım ben burda sadece almayı düşünen veya kullanıcı görüşlerini merak eden insanlar için paylaşmak istedim..
  • Güzel tercih
    Hayırlı Uğurlu Olsun.
    Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Gule gule kullanin, guzel bir arac secmisisniz. Yakit tuketim degerlerini de paylasirsiniz umarim.
    Istemeden de olsa ekleyecegim, odenilen vergi miktari icin sayin buyuklerime saygilarimi bir kere daha sunuyorum.

şehir içi yakıt tüketimi ile ilgili fotoyu koydum, şehirler arası için verileride en kısa zamanda paylaşırım
  • Hayırlı olsun kazasız belasız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

Öncelikle hepinize teşekkür ederim,

arkadaşlar lütfen nasıl almışsın gibi sorular sormayalım ben burda sadece almayı düşünen veya kullanıcı görüşlerini merak eden insanlar için paylaşmak istedim..

Dostum asıl kullanıcıların sana paylaşım yaptığın için teşekkür etmesi lazım ama

forum OTOMOBİL bölümünde otomobilden çok maddi durum ve iş konuşuluyor ne yazık ki

Kullanıcıların hazır araç sahibi bulmuşken akıllarında ne kadar merak ettiği soru varsa soracağına farklı yerlere kayıyor.

Çalıştın çalışmadın, yaptın yapmadın, parayı çalışarak kazandın yada borsandan yatırımla bu kimseyi ilgilendirmez.

Senden ricam otomobil dışında olan mesajları sikayet edip konudan temizletmen.

Tekrardan keyifli sürüşler..

• hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı olsun,

Forumun yarısından fazlasının içine dahi binmemesine rağmen, araba hakkında oturduğu yerden atıp tutmalarına çok güldüm. Konu sahibine konuyla ilgisiz yorum yazanları da teker teker şikayet ettim. Yarın sabah bu başlıktaki üyelerin çoğunluğunun üzerini çizikli görürsünüz.

Tekrardan hayırlı olsun. Neticede E sınıfı araba, hemen hepsi sizi mutlu eder diye düşünüyorum.
  • yuh artık 50.000 euro su vergi benim ülkemde ne zaman araç vergileri normale döner acaba.ÖTV ney la
  • Hayırlı olsun hocam, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Şu arabanın tasarımı beni benden alıyor. Farlarını yakmış bir A6 görünce kalbime hafif bir çarpıntı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, siyah/siyah kombinasyonu çok hoştur sportifliğin dibidir

bu paraya dolmuşuyla birlikte dolmuş hattı alınırdı yazık olmuş demelerini bekliyordum ben de birilerinin
  • Hayırlı olsun.
    Board konusuna değineyim.Bende 320xd var,ben de fırsat bulursam board yapmaya gidiyorum.
    Tavana thule den aparat aldım,arabanın içine sığar mı derdiyle uğraşmıyorum.Boardla birlikte çok da şık oluyor.
    E segment araç alacak olsam,quattro,4 matic,xdrive seçeneklerinden birini alırım.Şu an şu vergi sistemiyle de en mantıklı 525 xdrive duruyor ama dediğiniz gibi Bmw de neredeyse klimayı opsiyon yapacaklar o derece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamda da a6 var,gercekten olaganustu bir makinee

• Hayırlı olsun. Ne 5 nede E. Çok güzel bir araç.

• Ben bu aracı inceledim,iç dizaynı mükemmel, emanet gibi duruyor denen navigasyon radyoyu açtığınızda açılıyor ve çok kullanışlı,koltuğuna oturup yorum yapın bence 5.20 den,E kasadan farkı yok,fazlası var.İç mekan bazında e kasaya 5 çeker.

• maşallah

nazar boncuğu lazım bitane
  • Aracını hayırlı olsun.

Bende seneye 5.25 xd ile A6 2.0 Quattro arasında seçim yapıcam, bakalım hangisine karar vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Aracını hayırlı olsun.

Bende seneye 5.25 xd ile A6 2.0 Quattro arasında seçim yapıcam, bakalım hangisine karar vereceğim.

a6 2.0 quattro çıktı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanın arabasının olması ne güzel birşey
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.