Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç iyi ama resimler çok kötu çıkmış akşam çekildiği için. Hayırlı olsun bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Olsun.
  • Audi benim için mercedes ve bmw' den öndedir, hayırlı olsun...
  • siyah gitmiyor a6 ya olursa şeker beyazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Orijinalden alıntı: Shide

millet ne arabalar alıyor...

quote:

Na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr.

Olay bundan ibaret...Çalışan,isteyen,hayalini kuran,fedakarlık yapan alıp paşa paşa biniyor.Bir gün bizlere de nasip olur inşaallah :)

araç sahibinin "bu fiyatın üstüne indirim yapıldı ama ne kadar indirim oldu tam bilmiyorum bide ödeme seçenekleri ile ilgili bi fikrim yok" cümlesinden pek çalışmakla alınmış bir araç olmadığı anlaşılıyor sanki?

neyse hayırlısı olsun Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin.

Ben genel anlamda konuşmuştum hocam,konu sahibi yakınım da tanıdığım da değil.Aracı neyle nasıl aldı bilemem.

Söylediğim şey parasını kendi kazanmak durumunda olan insanlar için geçerli.Yani toplumun çoğunluğu için.Yoksa baba zengindir,miras kalmıştır vs. o durumlar istisna.

• hayırlı olsun güzel tercih ama jaguar xf bilgileriniz yanlış sistem de 2.2 190 hp 8 ileri zf gözüküyor 2013 modeller 200 hp gelecek .
    şahsen farklı olmayı severim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARBOSA_ -- 25 Ocak 2013; 20:51:44 >
  • hayırlı olsun, keyifle okudum yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: castelea

Öncelikle aracınızı güle güle kullanmanızı diliyorum. Bir çok arkadaş yazmış quattro da quattro diye. Bu arkadaşların quattro ve vergi sistemi hakkında bilgi değil sadece fikir sahibi oldukları inancındayım. Şahsen Bang & Olufsen'ın yerini tutacak başka bir ses sistemi tatmadım. B&O adeta gerçekçi deneyimler yaşatıyor. Virajlarda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Normalin üzerinde bir hızla bir viraja girdiğiniz zaman savrulanın A6 değil siz olduğunu farkedeceksiniz. Siyah rengin bazı Audi modellerini gizlediği inancındayım. Açık tonlarda bir renk seçseydiniz aracın hatları daha belirgin olabilirdi. Benim içimi acıtan tek konu arabanın net fiyatının iki katından fazla vergi olması. Bu halk bu zulümü haketmiyor. Keşke eğitimli bir millete sahip olsa idi bu ülke. Yazık diyorum, tiksiniyorum.

teşekkür ederim,

doğus oto aracı almayı düşünürken bana yeni a5 vermişlerdi 1ay filan bendeydi araç. Araçta bang&olufsen vardı ve hayran kalmıştım çok başarılıydı. Kendi aracıma koydurmadığım için üzülmüştüm ama A6nın standardını gerçekten çok abartı yapmışlar galiba hoparlör sayısı filan fazla oyüzden demiştim tabi a6da b&o olsa neler olur tahmin edemiyorum

şuana kadar hep beyaz almıştım değişiklik olsun istedim oyüzden siyahı seçtim ama kirlenme olayı delirtmek üzere :)

tabi her araba aldığımda daha iyisinide devlete almak zorundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayu

İlk olarak bişey sormak istiyorum meslek olarak Avukat mısınız ?
    Ayrıca aracınız gerçekten güzel bir tercih olmuş hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın benim merak ettiğim bi olay ise Audi Q7 dizel gibi veya quattro modellerine yönelmediğiniz fiyat farkı mı yoksa başka nedenler mi

teşekkür ederim,

yok tekstilciyim. q7 nin içi hoşuma gitmiyor makyaj filan gelirse düşünülebilir, quattro olmasını bende isterdim ama 3.0motora cıkmak istemedim mtv ve fiyat olarak cazip gelmediler..
  • bizde hala şamilden 270.000€ isteyelim
  • Hayırlı olsun. Gelin arabası gibi duruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Güle güle kullanın. Bu kasa a6 ların sevmediğim tek özelliği nedense tasarımından dolayı dıştan çok küçük görünüyor. Eski kasalardaki irilik yok. Sanki a4 zannediyorsunuz. Misal bir w210 E ila arka arkaya gelince alt sınıf araçmış gibi duruyor. ama içine binmediğimden bilemem tabi, geniş demişsiniz. Demekki audi bir göz oyunu yapıp dıştan küçük görünüp içi geniş olan bir araba yapmış. Golf gibi. (hadi saldırın)

Bir de en son a7 gibi olan kokpiti bana biraz fazla futuristik geliyor böyle ağır bir araca, eski daha ağır hisisyatlı dizaynı daha beğeniyordum. Yine de güzel araba fakat benim tercihim şu kasalarda 5 serisi olur. Beyaz, m jant, ince yanak lastik. Bej deri döşeme, ahşap çıta. Kazı kazan mı çeksem ne yapsam

teşekkür ederim,

Aracın burnu ve arkası daralarak gittiği için daha ufak gibi gözüküyor ama 5 ten ön olarak daha büyük arkası daha küçük, içinde ise bütün oranlarda daha büyük. (sitesindeki verilere göre)

benimde tam aksine yeni içi hoşuma gitmişti tabi zevk meselesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Güle güle kullanın. Bu kasa a6 ların sevmediğim tek özelliği nedense tasarımından dolayı dıştan çok küçük görünüyor. Eski kasalardaki irilik yok. Sanki a4 zannediyorsunuz. Misal bir w210 E ila arka arkaya gelince alt sınıf araçmış gibi duruyor. ama içine binmediğimden bilemem tabi, geniş demişsiniz. Demekki audi bir göz oyunu yapıp dıştan küçük görünüp içi geniş olan bir araba yapmış. Golf gibi. (hadi saldırın)

Bir de en son a7 gibi olan kokpiti bana biraz fazla futuristik geliyor böyle ağır bir araca, eski daha ağır hisisyatlı dizaynı daha beğeniyordum. Yine de güzel araba fakat benim tercihim şu kasalarda 5 serisi olur. Beyaz, m jant, ince yanak lastik. Bej deri döşeme, ahşap çıta. Kazı kazan mı çeksem ne yapsam

teşekkür ederim,

Aracın burnu ve arkası daralarak gittiği için daha ufak gibi gözüküyor ama 5 ten ön olarak daha büyük arkası daha küçük, içinde ise bütün oranlarda daha büyük. (sitesindeki verilere göre)

benimde tam aksine yeni içi hoşuma gitmişti tabi zevk meselesi :)

Doğrudur tabi içten en doğrusunu siz bilirsiniz, ama psikolojik olarak göz yanılgısı yapıyor işte :) Lastikler çok yakışmışi tam yılan gibi olmuş.

Kaskosu ne kadar tuttu?

• Çok güzel araç hocam. Güle güle kazasız belasız kullanın.
  • Hayirli olsun. Kazasız belasizzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da mı dsg
  • Hayirli olsun. Daha cok paylasim bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bi nazar boncuğu koyun mükemmel bir araba yahu Allah kaza bela vermesin.
  • hayırlı uğurlu olsun çok yakışıklı araba kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bu da mı dsg

Değil

multitronic
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.