Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın.
  • Hayırlı olsun gule gule kullanin . Bu 3 arabanin hepside guzel tercih meselesi . Bende olsam aynisi alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın. Bu kasa a6 ların sevmediğim tek özelliği nedense tasarımından dolayı dıştan çok küçük görünüyor. Eski kasalardaki irilik yok. Sanki a4 zannediyorsunuz. Misal bir w210 E ila arka arkaya gelince alt sınıf araçmış gibi duruyor. ama içine binmediğimden bilemem tabi, geniş demişsiniz. Demekki audi bir göz oyunu yapıp dıştan küçük görünüp içi geniş olan bir araba yapmış. Golf gibi. (hadi saldırın)

Bir de en son a7 gibi olan kokpiti bana biraz fazla futuristik geliyor böyle ağır bir araca, eski daha ağır hisisyatlı dizaynı daha beğeniyordum. Yine de güzel araba fakat benim tercihim şu kasalarda 5 serisi olur. Beyaz, m jant, ince yanak lastik. Bej deri döşeme, ahşap çıta. Kazı kazan mı çeksem ne yapsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 25 Ocak 2013; 16:24:00 >

• Öncelikle aracınızı güle güle kullanmanızı diliyorum. Bir çok arkadaş yazmış quattro da quattro diye. Bu arkadaşların quattro ve vergi sistemi hakkında bilgi değil sadece fikir sahibi oldukları inancındayım. Şahsen Bang & Olufsen'ın yerini tutacak başka bir ses sistemi tatmadım. B&O adeta gerçekçi deneyimler yaşatıyor. Virajlarda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Normalin üzerinde bir hızla bir viraja girdiğiniz zaman savrulanın A6 değil siz olduğunu farkedeceksiniz. Siyah rengin bazı Audi modellerini gizlediği inancındayım. Açık tonlarda bir renk seçseydiniz aracın hatları daha belirgin olabilirdi. Benim içimi acıtan tek konu arabanın net fiyatının iki katından fazla vergi olması. Bu halk bu zulümü haketmiyor. Keşke eğitimli bir millete sahip olsa idi bu ülke. Yazık diyorum, tiksiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castelea

Öncelikle aracınızı güle güle kullanmanızı diliyorum. Bir çok arkadaş yazmış quattro da quattro diye. Bu arkadaşların quattro ve vergi sistemi hakkında bilgi değil sadece fikir sahibi oldukları inancındayım. Şahsen Bang & Olufsen'ın yerini tutacak başka bir ses sistemi tatmadım. B&O adeta gerçekçi deneyimler yaşatıyor. Virajlarda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Normalin üzerinde bir hızla bir viraja girdiğiniz zaman savrulanın A6 değil siz olduğunu farkedeceksiniz. Siyah rengin bazı Audi modellerini gizlediği inancındayım. Açık tonlarda bir renk seçseydiniz aracın hatları daha belirgin olabilirdi. Benim içimi acıtan tek konu arabanın net fiyatının iki katından fazla vergi olması. Bu halk bu zulümü haketmiyor. Keşke eğitimli bir millete sahip olsa idi bu ülke. Yazık diyorum, tiksiniyorum.

Aynen dostum bende iğreniyorum.

• İlk olarak bişey sormak istiyorum meslek olarak Avukat mısınız ?
    Ayrıca aracınız gerçekten güzel bir tercih olmuş hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın benim merak ettiğim bi olay ise Audi Q7 dizel gibi veya quattro modellerine yönelmediğiniz fiyat farkı mı yoksa başka nedenler mi

• hayırlı olsun, inceleme için de teşekkürler...
  • hayırlı olsun güle güle kullan.güzel araba ama bana a4 sonrası hitap etmiyor aşırı büyük boyutları..
  • ben a6 alsam iskelede piyasa yaparım bidahada burlara uğramam helal olsun vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u9ur10 -- 25 Ocak 2013; 17:16:49 >
  • Hayırlı olsun hocam , kazasız belasız kullanın inşallah... O para a6 ya verilirmi tarzı yazanlar olacaktır , onlara he deyip geçin ,arabanın kralını almışsınız.
    İyi günler...
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

O kadar mesaj yazmışsınız kimsede çıkıp mesleğin ne, bu kadar parayı nasıl kazandın diye sormamış? Yazık forum iyice kötüye gidiyor.

biz vergi memurumuyuz soralım... herkesin hesabı kitabı var isteyen istediğini alır satar bizene nereden kazandıysa kazandı... bize hayırlı olsun demek düşer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 25 Ocak 2013; 17:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

O kadar mesaj yazmışsınız kimsede çıkıp mesleğin ne, bu kadar parayı nasıl kazandın diye sormamış? Yazık forum iyice kötüye gidiyor.

biz vergi memurumuyuz soralım... herkesin hesabı kitabı var isteyen istediğini alır satar bizene nereden kazandıysa kazandı... bize hayırlı olsun demek düşer...

bu arada forum üyelerinin bazıları gerçek yüzlerini bu konu ile göstermiş oluyorlar...

İroni yapmıştım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

Hayırlı olsun hocam , kazasız belasız kullanın inşallah... O para a6 ya verilirmi tarzı yazanlar olacaktır , onlara he deyip geçin ,arabanın kralını almışsınız.
    İyi günler...

''O para a6 ya verilirmi tarzı yazanlar olacaktır''

bu lafı şu ana kadar sizden başka diyen olmadı...

bkz: ''eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek'', ''delinin aklına taş getirmek''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

bu arada forum üyelerinin bazıları gerçek yüzlerini bu konu ile göstermiş oluyorlar...

İroni yapmıştım ama.

ironi veya değil sözüm meclisten dışarı yani direk size değil herkese ama bizim türk milletinin genel huyudur yazık gerçekten çok yazık...
    bu çekememezlik bu kıskançlık iyi birşey değil... allah herkese benden daha iyilerini versin diyeceksinki seninde herşeyin olsun kalbin ferah olsun...

alıntıdır...

okuyup anlayabilene...

Hasedin kaynağı nefstir. Bu nedenle hased insanı, şuuru kapalı bir hale sokar. Nefsinin bencil tutku ve isteklerinin boyunduruğu altında olan böyle bir kimse, müminin malına, maddi imkanlarına haset eder, ilmine, güzelliğine veya zekasına hased eder. Bu haset sahibi, eğer kendine müminler arasında bir yer edinmişse, hasediyle yakınlarını, kendisine kulak verenleri etkilemeye çalışır. Amacı haset ettiği kişi veya kişilere karşı kışkırtıcılık yapmak ve onlara elinden geldiğince zarar vermektir. Ona göre tüm güzelliklere kendisi layıktır. Başkasında bunları görmeye tahammülü yoktur. Kıskançlık yapanın en önemli özelliği nefsine uyması, böbürlenmesi, büyüklenmesi ve bencillik etmesidir. Oysa Allah, Nisa Suresi'nin 36. ayetindeki "Allah, her büyüklük taslayıp böbürleneni sevmez ." ifadeleriyle bunun hiç de makbul bir tavır olmadığını belirtmektedir .

Mümin malını da canını da Allah'a satmıştır. O kendi iç dünyasında, Allah ile sıcak bir temas kurmuştur. Sahip olduğu hiç bir özelliğiyle övünmez. O sadece Allah yolunda hayırlarda yarışmanın şevk ve heyecanını yaşar. Bundan dolayı da sürekli şükreder. O şükrettikçe Allah kendisine verdiği nimeti arttırır. Bunun sonucunda, günden güne zekası artar, şahsiyeti gelişir, sahip olmadığı birçok yeni özellik kazanır.

Diğer taraftan hasetçi ise olduğu yerde saymakta, karanlık bir ruh hali içinde günlerini geçirmektedir. Nasıl yapsam da rahata kavuşsam, herkes tarafından sayılsam veya bir yolunu bulup alabildiğine ünlensem, yahut nereden para bulup zengin olsam da herkes bana gıptayla baksa gibi cahilce ve basit düşünceler içinde kavrulup gitmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 25 Ocak 2013; 17:42:35 >

• Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın:)
  • 216 milyar mi

Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surersiniz ins cok guzel araba.. Fakat benim tercihim A5 ten yana olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

Hayırlı olsun hocam , kazasız belasız kullanın inşallah... O para a6 ya verilirmi tarzı yazanlar olacaktır , onlara he deyip geçin ,arabanın kralını almışsınız.
    İyi günler...

''O para a6 ya verilirmi tarzı yazanlar olacaktır''

bu lafı şu ana kadar sizden başka diyen olmadı...

bkz: ''eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek'', ''delinin aklına taş getirmek''

Diyenin olduğunu yazan kim?
    Yazan olacaktır dedim . Sonra da arabanın kralını almışsınız dedim , hayırlı olsun da dedim .

• A6'yı çok beğeniyorum bmw 5'in olmadığı yerlerde.
  • hayırlı olsun, her anlamda on numara araç. kazasız belasız kullanmak nasip olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.