Şimdi Ara

A6 aldım, izlenimlerimi paylaşmak istedim.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Darısı bizim de başımıza inşaallah!
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bu da mı dsg

Değil

multitronic

hocam sen yetkili bir abiye benziyorsun muştitronic nedir kabaca çalışma mekaniğini anlatır mısın yada link ver
  • birde şu mazdaya bakın tasarım görün 2.2 motor ve karmada 4.8 müthiş bir değer.:

mazda6
    m6
    m6
    m6
    m6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 26 Ocak 2013; 14:48:14 >

• hayırlı olsun bu arada birkaç mesaja baktımda kıskananlar var galiba çocuk musunuz diyecem sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasiz binersiniz inşallah. 3.0 TDI 245HP Quattro versiyonunu kullandım, boyle bir keyif yok. Allah bize de nasip etsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın plakası dikkatimi çekti.

TL 1930

Merkez bankası 1930 yılında kurulmuştu. TL de Merkez Bankası ile oldukça ilgili

Sanıyorum merkez bankasında çalışıyorsunuz.

Tesadüf mü bilinçli mi merak ettim.

Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

Orijinalden alıntı: entropy

Kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Son zamanlarda açılan güzel konulardan. İlerleyen zamanlara daha fazla seyahat değerlendirmeleriniz, ve yol özelliklerinden bahsetmenizi dört gözle bekliyorum.

(Forumda "adama nasıl adın" , "çalışmadan aldın diyen" arkadaşlar neden böyle suizan yapıyorlar neden kimse hüsnü niyet yok. Onların aldığı arabaların fiyatı da başka insanlar için ulaşılmaz oluyor. Bu tavır zamanla forumda arabesk , yokluk edebiyatı havası yayacak ve bu tarz arabalar hakkında hiçbir şey öğrenemeyeceğiz çünkü insanlar paylaşmayacaklar. Benim ömür boyu böle bir arabam olmayacak ama ne güzel işte bu tarz lüks arabaları tanımış oluyorum.)

teşekkür ederim

(Forumda "adama nasıl adın" , "çalışmadan aldın diyen" arkadaşlar neden böyle suizan yapıyorlar neden kimse hüsnü niyet yok. Onların aldığı arabaların fiyatı da başka insanlar için ulaşılmaz oluyor. Bu tavır zamanla forumda arabesk , yokluk edebiyatı havası yayacak ve bu tarz arabalar hakkında hiçbir şey öğrenemeyeceğiz çünkü insanlar paylaşmayacaklar. Benim ömür boyu böle bir arabam olmayacak ama ne güzel işte bu tarz lüks arabaları tanımış oluyorum.)

bende bir A8 sahibi birisinin görüşlerini duymak isterdim ama durum bu olunca adam gelip niye yazsın ki ? dersimi aldım zaten..

Yazilarinizi zevkle okudum. Tesekkur ederim vakit ayirip paylastiginiz icin.

Size laf atan arkadaslarin cogu maalesef kendi kucuk dunyalarindan cikamiyorlar ve farkinda olmadan yeni seyler ogrenmek isteyen arkadaslarin da haklarini gasp ediyorlar sizin gibileri forumdan sogutunca.

Ben de basliginizi gordugumde sasirdim, A6 alan adam ugrasmis girmis foruma, yasadigi surecleri, aldigi kararlari yazmis diye. Daha cok sey soylenebilir.
    Neyse kazasiz belasiz gule gule kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Aracın plakası dikkatimi çekti.

TL 1930

Merkez bankası 1930 yılında kurulmuştu. TL de Merkez Bankası ile oldukça ilgili

Sanıyorum merkez bankasında çalışıyorsunuz.

Tesadüf mü bilinçli mi merak ettim.

Hayırlı olsun...

tesadüf olmuş geçen gün bende merak ettim 1930yılında neler olmuş diye bakmıştımda merkez bankasını gömemişim :)

• Hayırlı uğurlu olsun... Gerçekten çok güzel bir araç,ama ben bir türlü stoplarını sevemedim.Zevk meselesi tabi ki,ama bence önceki kasanın stopları çok daha hoşAllah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yqtcn

Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten harika, fazla söze gerek yok Sakıncası yoksa mesleğinizi söyleyebilir misiniz?

Evet bunu öğrenmek isteyen birçok kişi vardır sanırım.....
  • Valla araçın fiyatını gördüm aa uygunmuş dedim ötv ve kdv işin içine girip ve bizim 216'yı görünce hayallerimin arabası olduğunu gördüm bizim bi arkadasın babasında vardı geçen ay kara saplandı onu çıkardık kardan itmek bile zevkliydi İnşallah kazasız belasız kullanmayı nasip eder yüce Rabbim ben arabamda yol bilgisayarı ve otomatik klima olsun başka birşey istemiyorum :D
  • Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler.
  • Hayırlı uğurlu olsun.Fuarda aracın içini detaylı incelemiştim.Hayran kaldığımı belirtmeliyim.Bence Bmw 5 ten de Mercedes E den de daha iyi bir iç mekana sahip.Harika bir araç almışsınız.Bir sorum var yalnız.A6 almayacak olsaydınız Mercedes E mi alırdınız Bmw 5 mi? Hangisi daha iyi sizce?
  • nedense siyahı ve gece frene basınca yanan o karizma kırmızı stopları beni benden alıyor. Bmwdende mercodanda çok daha çekici ve erkeksi.

Seviyorum bu aracı alıcam kısmetse seneye.

Allah kazasız belasız yürü ya kulum desin hocam aracınızla
  • Hayırlı Olsun Kazasız,belasız Sürüşler dileğiyle

Bu videoyu yüklemeden geçemicem

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Hayırlı uğurlu olsun.Fuarda aracın içini detaylı incelemiştim.Hayran kaldığımı belirtmeliyim.Bence Bmw 5 ten de Mercedes E den de daha iyi bir iç mekana sahip.Harika bir araç almışsınız.Bir sorum var yalnız.A6 almayacak olsaydınız Mercedes E mi alırdınız Bmw 5 mi? Hangisi daha iyi sizce?

E kasa benim gözümde 5ten çok daha üstün bir araç, iç mekan,donanım,kalite...

yeni kasası çıkacağı için çok üstünde durmadım yoksa A6 ve E-kasa arasında uzun bir kıyaslama süreci başlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Hayırlı Olsun Kazasız,belasız Sürüşler dileğiyle

iyi forumlar

teşekkür ederim,

uzun zaman olmuştu izlemeyeli iyi geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Hayırlı Olsun Kazasız,belasız Sürüşler dileğiyle

iyi forumlar

teşekkür ederim,

uzun zaman olmuştu izlemeyeli iyi geldi

rica ederim efendim.Kaliteyi vurgulamak lazım değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Hayırlı uğurlu olsun.Fuarda aracın içini detaylı incelemiştim.Hayran kaldığımı belirtmeliyim.Bence Bmw 5 ten de Mercedes E den de daha iyi bir iç mekana sahip.Harika bir araç almışsınız.Bir sorum var yalnız.A6 almayacak olsaydınız Mercedes E mi alırdınız Bmw 5 mi? Hangisi daha iyi sizce?

E kasa benim gözümde 5ten çok daha üstün bir araç, iç mekan,donanım,kalite...

yeni kasası çıkacağı için çok üstünde durmadım yoksa A6 ve E-kasa arasında uzun bir kıyaslama süreci başlardı

Şu ana kadarki belki de en başarısız E serisinin en başarılı 5 serilerinden biri olan araçtan daha üstün olması Mercedesin değerini bir kat daha gözümde arttırdı açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.