Şimdi Ara

A7 2016 Root Atamıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğlenden beri denememe rağmen hala telefonuma root atamadım team viewer aracılığı ile root atacak var mı lütfen yardım edin.
    Model:A710F
    Sürüm:6.0.1

• Sakın team viewer programı ile bir başkasına güvenme. Kullandığın cihaz modeli Türkiye serisi ise root yapmanız çok zor. Avrupa Modeli ise aslında kolay. Türkiye modeli olduğunda sizin rom atarak önce avrupa yapmanız sonra root yapmanız gerekir. Şayet zaten avrupa modeli ise odin programını kullarak; 1) telefonuna uygun root programını indir 2 ) samsung kies indir ve bu senin telefonunun gerekli bilgilerinin sıkıntı olduğu durumda geri alabileceğin yer. 3) Odini indir. Başlangıç olarak telefonunu önce tamamen kapat. sonra kapalıyken ses kapatma tuşu + güç tuşu + home 3 (üç) tuşa birden aynı anda bas. sonra ekrana 2 (iki) seçenek gelecek. SEN SES AÇMA TUŞUNA BASACAKSIN O AN. BİR KERE BAS VE BIRAK. SONRA İSE ODİN PROGRAMINI AÇ. SONRA İSE ODİN PROGRAMI AÇIKKEN TELEFONUNU USB KABLOSU İLE BİLGİSAYARINA BAĞLA. SONRA C.. İLE BAŞLAYAN BİR SEKME VAR O RENKLENECEK. RENKLİ OLUCA TAKILI OLDUĞU ANLAMINA GELECEK. SONRA AP YAZAN YERE TIKLA VE ROOT İNDİRDİĞİN PROGRAMI GÖSTER. EĞER YANIT VERMİYOR DERSE ODİN BİRAZ BEKLE GÖRECEKTİR. DAHA SONRA STARTA BAS. TELEFONUNUN YÜKLEMESİ 1 DK ALABİLİR VE YA FAZLA. TELEFONUN KAPANIP AÇILACAK VE ROOY YÜKLENMİŞ OLACAK. ŞAYET ROOT KABUL ETMEZ VE BİT WARRANTY KERNEL HATASI ALIRSAN TELEFONUNA UYGUN ROM İNDİR. iyi yakşamlar evlat.

• Hocam daha önceki telefonuma attım az çok biliyorum fakat recovery hatası aldım yuklenmedi şuanda recovery mod açılmıyor yeniden başlıyor yani Avrupa rom mu yükleyeyim. Eğer öyle ise tavsiye edeceğiniz ülke varmı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edeceğim rom kesinlikle Avrupadır. Yani sonu F ile biten. İlginçtir sanırsam senin cihazın zaten F ile bitiyor. Konuyla alakalı bir arkadaşıma danışacağım 2 saat içinde buraya tekrar cevap olarak dönüş yapacağım size. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk34_34

Tavsiye edeceğim rom kesinlikle Avrupadır. Yani sonu F ile biten. İlginçtir sanırsam senin cihazın zaten F ile bitiyor. Konuyla alakalı bir arkadaşıma danışacağım 2 saat içinde buraya tekrar cevap olarak dönüş yapacağım size. İyi günler.

Hocam aslında Avrupa fakat ben TR rom attım o yüzden olabilirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ihtimal olabilir kardeş. Avrupa dene bir defa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.