Arkadaşlar bu iki telefonu düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla iki telefonda da OİS yok. Hangisi alınmalı ve nedenlerini söyler misiniz
Biri amoled digeri ips senin karar vermen gerekir ekran kalitesi olarak a7 bir adim onde p smartta guzel bir cihaz bende bende p smart var ilk model olan
BysnbadB
kullanıcısına yanıt
Amoled ekranı seviyorum fakat ois fotoğraflarda net çıkmasını sağlıyor iki cihazda da yok. Ois yerine başka teknoloji kullanılıyor mu onu merak ediyorum
Ben olsam a7 2018 alırdım bu ikisi arasından. Hem ekran amoled dendiği gibi hem biri 3 gb biri 6 gb ram arada büyük fark var. Ama işlemciye gelince iş bilmiyorum hangisi daha iyi. Sanırım kirin daha iyi gibi.
Hangisi 6 gb ram ikiside 3 gb ram var hatirlatirim
quote:
Orijinalden alıntı: Bysnbad
Hangisi 6 gb ram ikiside 3 gb ram var hatirlatirim
www.gsmarena.com
Samsung Galaxy A7 (2018) - Full phone specifications
ois takıntılıysan htc 10 alabilirsin ön kamerada bile ois var
illa bu ikisi diyorsan samsung diğerinin rami 3gb
A7 4 gb ramli olanı bizde. P smart dediğiniz gibi 3 gb. J7 primedan geçiş yapıcam ois eksikliğini çok hissettim.
Sen o siteden bakiyorsun o cihazin versiyonu turkiyede satiyormu bak bakalim baska platformlara birindede 4 gb ram var diyor iyi arastiralim ona gore tavsiyede bulunalim
A7 aslında iyi ama elime alınca hiç hoşuma gitmedi. P smartı da çok sevdiğim söylenemez. Çerçeveleri küçülmüş gibi görünse de yanları eskilerden daha kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: Bysnbad
Sen o siteden bakiyorsun o cihazin versiyonu turkiyede satiyormu bak bakalim baska platformlara birindede 4 gb ram var diyor iyi arastiralim ona gore tavsiyede bulunalim
Tek farkı birinde 6 diğerinde 4 olması sanırım yanlış bir şey söylemiş sayılmam aslında. Sonuçta P smartta 3 a7'de 4 gb ram var işlemciler falan aynı zaten attığım linktekiyle de. Yani yanlış bir şey söylemiş sayılmam araştırmalık bir şey yok. Her halükarda 4 gb 3'ten iyidir. İşlemci farkına bakıp alabilir ama ben olsam a7 alırdım tabi.
Ben sana yanlis yaptin demedim adam telefon alacaksa yanlis yonlendirmeyelim orda 6 yazar onemli olan turkiyede 4 gb olani satilmasi katiliyorum a7 bir adim onde tabi ama su gunumizde hizli sarjda ihtiyac duyuluyor her ikisindede gizli sarj yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme