arkadaşlar iyi günler ben 13aralık günü telefonumu suya düşürdüm telefon açılıyordu ama dokunmatik çalışmıyordu bir kaç gün bekledim çalışmadı ondan sonra servise gönderdim servis sıvı teması var dedi bana gönderdi telefonu telefoncuya verdim beşiktaşta telefoncu yapamadı bu sefer telefonda açılmamaya başladı ekranda fastboot mode yazıyor devamlı bu sefer tekrar garantisine gönderdim garantisi cihazın tamirinin yapıldığını söyleyip bana gönderdi ama 20martta telefonu elime aldığımda bir baktım telefon ekranı hala aynı cevahir teknosadaki kız lenovocu bir arkadaş var ona göster dedi çocuğa verdim telefonu açtı telefon sıfırmış gibi açıldı tualete gittim telefona sim card takmaya sim cardı taktım telefonu açmaya çalıştım yine fastboot mode çıktı yine götürdüm lenovocu arkadaşa bu sefer o da açamadı
bana servise gönder iadesini iste dedi servise gönderdim tekrar bu sefer 1200tl işlem ücreti istediler
ben telefonu 450tlye almıştım bir yıl önce
bende telefonu geri istedim
internetten okuduğum bir kaç şeyi yapmaya çalıştım ama olmuyor cmd den komutlarda verdim flast tooldan da birşeyler yapmaya çalıştım ama olmuyor
telefon ekranı devamlı fsatboot mode
sanırım önemli bir bilgi olacak bilgisayarım win xp 32bit
yeni sürüm sp flash toollar açılmıyor
burda bile biri çare olamazsa en son atıcam telefonu
işin en bilir kişileri burda olduğu için en son buraya yazmak istedim