Şimdi Ara

a8 7600 87 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar a8 7600 apulu sistemim var stok fan kullaniyorum.yuk altinda islemci 80le 87 arasinda geziyor bosta 55 60 arasinda dolasiyor.bu normalmidir yoksa yeni bir sogutucumu almaliyim?yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creaturex -- 22 Mart 2015; 11:30:41 >

• stok fanı söküp tekrar takmayı dene, normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: creaturex

Arkadaslar a8 7600 apulu sistemim var stok fan kullaniyorum.yuk altinda islemci 80le 87 arasinda geziyor bosta 55 60 arasinda dolasiyor.bu normalmidir yoksa yeni bir sogutucumu almaliyim?yardimci olursaniz sevinirim.

Isi alicisinda sorun olabilir. Bu sicaklik anakartin kapanmasina neden olur. Fan demirini elinle tutabiliyorsan isi normaldir. Bu sicaklikta elini atamaman lazim.
  • creaturex C kullanıcısına yanıt
    Duzgun oturmamistir, normal degil fani cikarin tekrar takin, imkaniniz varsa macun yenileyin...

Muhtemelen tam yemas etmiyir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Duzgun oturmamistir, normal degil fani cikarin tekrar takin, imkaniniz varsa macun yenileyin...

Muhtemelen tam yemas etmiyir.

Hemen pcyi kapatip actim 10 sn surmedi islemciye dokundum buz gibi.sogutucuda gayet oturmustu tekrar cikarip macun surdum.pcyi aciyorum suan bosta 60 derece neden boyle oluyorki anlamadim.
  • Acaba yanlismi gosteriyor grafik birimide bosta 5 derece yani ikisi bir butun sicaklik fazla olsa grafik birimide sicak olmazmi ?
    Sensörlerde sıkıntı var galiba.Bios güncellemeyi deneyin.
    Grafik bosta 5 derece olmaz o is zaten yanlis da,

Bosta 55 60 derece de yanlis ama, oturmamis olma ihtimalini getiriyor akla, hani 150 derec3 yazsa sensorden diyecegim de,

En iyisi bios tan bakin kac derece orasi en dogru sicakligi verir, programlar sacmalayabiliyor mesela
  • Bende aynısını diyecektim hocam.
    Aynen arkadaşın tavsiyesini bir deneyin derim
  • quote:

Bosta 55 60 derece de yanlis ama, oturmamis olma ihtimalini getiriyor akla, hani 150 derec3 yazsa sensorden diyecegim de,

En iyisi bios tan bakin kac derece orasi en dogru sicakligi verir, programlar sacmalayabiliyor mesela

Biosta 36larda falan maksimum 44 derece daha yuksege cikmiyor.
  • Bide oyundayken asagi indirdimdigimde 85 derece diyor.ama hicbir performans kaybi yok oyun acikken internette ucak hizinda geziyorum 15 sekme actim hala performans kaybi yok mousede gidisinde donma falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creaturex

Bide oyundayken asagi indirdimdigimde 85 derece diyor.ama hicbir performans kaybi yok oyun acikken internette ucak hizinda geziyorum 15 sekme actim hala performans kaybi yok mousede gidisinde donma falan yok.
    Benm işlemciden betermiş be.

Ben en fazla 70i gördüm yükte
  • Ben 100 göresiye kadar ellemiyorum
  • quote:

Hocam biostada 36la 44 arasi programlarda boyle degil bosta 70 dereceyi gosteriyor ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creaturex -- 22 Mart 2015; 20:20:25 >
  • Farkli programlardan olcun, aidata ile core temp reel temp, ilevne bileyim speedfan ile, herhangi biri 40 vs. Diyorsa programin hatasidir.
    Benim bildiğim işlemci 80-85 derece olsa hız düşürüp çekirdek falan kapatır oyunda çakılma hissi yaşarsın akıcı oynayamazsın.Ya anakart algılayıcılarında sıkıntı var yada geçen bir apu kullanan arkadaş anakarttaki mofsetlere yakın sıcaklık sensörleri o etkiliyor diyordu ama görmeden bişey diyemeyiz eğer cpunun tam olarak montajını iyice yaptıysan ve kasada bir hava akımı problemi falan yoksa.Biosu güncelleyip bir bak bakalım duruma
  • quote:

Farkli programlardan olcun, aidata ile core temp reel temp, ilevne bileyim speedfan ile, herhangi biri 40 vs. Diyorsa programin hatasidir.

Hocam core temp denedim 17 derece diyor bosta
  • Biosu guncelledim sonuc yine ayni ama dedigim gibi 90 derece bile gordum hala akici oyun 60dereceykende 90dereceykende 30fps anlamadim gitti.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96190201&p=3#104040494

Burayi okuyun suppordle nickli benim hesabim cezali oldugum icin buradan yaziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soporte

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96190201&p=3#104040494

Burayi okuyun suppordle nickli benim hesabim cezali oldugum icin buradan yaziyorum.
    Benim yumurta rafadan olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.