Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Reset atıyor açıyorum aida64 u 75 derece falan görünüyor.

Kendi dahili bellek temizleyici var ona basıyorum arada ama birazda RAM ısınması da oluyor Sanki bazen aida64 CPU sıcaklığını 55 gösteriyor ama yinede reset atıyor.

Twrp yükleme denemesi yapmadan önce cihazda root vardı. Başlangıç düzenleyici ile açılışta hangi uygulamalar çalışsın hangileri uykuda kalsın ayarlamistim. Sonradan twrp yüklemeyi denedim hem yüklenmedi hem mevcut root gitti.
    Bu sıcaklıklar reset sebebi olmamalı. Ben eski işlemcili cihazlarda 95-100 leri gördüm cihaza dokununca el yakıyordu.
    Fabrika ayarlarına dönüp bakın belki düzelir root olayı. Olmazsa PC den sıfırdan yazılım yüklemek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 18 Ekim 2019; 14:9:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Bu sıcaklıklar reset sebebi olmamalı. Ben eski işlemcili cihazlarda 95-100 leri gördüm cihaza dokununca el yakıyordu.
    Fabrika ayarlarına dönüp bakın belki düzelir root olayı. Olmazsa PC den sıfırdan yazılım yüklemek gerekir.
    https://www.getdroidtips.com/stock-firmware-a95x-max-tv-box/#Download_Firmware

Alıntıları Göster
    Yükledim 2kez . İlk sürüm den sonra güncelleme geliyor yapıyorum root var twrp yükleyeceğim olmuyor birde mevcut root bozuluyor.

Neyse alıştık artık ara ara ram boşaltıp dinlendiriyorum.

Evde 1tb harddisk var USB 3.0 li HDD kutusu alıp 4k full film indirip izleme isteğim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar a 95x Max da yabancı sitelerde 4k 2 k seçiyorsun gürültü formatını bizde 1080 p ye kadar 130 TL verdim hdml 4 k
    aldım 1080 p başka Yok bu olay bir tek bendemi yoksa Türkiye ye yollanan cihazlar böylemi Bilgi verirseniz sevinirim

• A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .
    A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

Arkadaşlar rica ediyorum yardım eder misiniz ?

A95X Max cihazımda hiçbir sorun yoktu fakat bugun bi HDMI 2ye geçip açayim dedim Sinyal Yok diyor açilmiyor ektede belirttiğim gibi cihazda hiçbir işık falanda yanmıyor sorun ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: symsiyah

Arkadaşlar rica ediyorum yardım eder misiniz ?

A95X Max cihazımda hiçbir sorun yoktu fakat bugun bi HDMI 2ye geçip açayim dedim Sinyal Yok diyor açilmiyor ektede belirttiğim gibi cihazda hiçbir işık falanda yanmıyor sorun ne olabilir ?
    Adptoru olctur.. voltaj geliyor mu ucuna.. sanki adaptor bozulmus gibi.. baska aynı volt amper adaptor de deneyebilirsin

• symsiyah kullanıcısına yanıt
    Adaptörde bir sorun yoksa HDMI 2 portunda arıza olabilir. Önceki HDMI portunu deneyin.

Tv , kutuyu görmüyor. Tv den kaynakları bulup, (HDMI ,uydu seçeneklerinin olduğu)

doğru HDMI portunu seçtiğinize emin olun.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Adaptorden elektrik gelmiyordu 5V yeni adaptor aldim sorun cozuldu yardimlariniz için teşekkür ederim .

• djtato kullanıcısına yanıt
    Adaptör bozulmuş yeni adaptör aldım sorun çözüldü teşekkürler yardımınız için .

• symsiyah kullanıcısına yanıt
    Bir bilgisayar tamircisi anlatmıştı şimdi o aklıma geldi.

Yazıcıdan çıktı alamıyorlarmış.

pc deki programa bakmış, yazıcıyı komple söküp takmış o kadar uğraştıktan sonra

sorunun kabloda olduğunu anlayabilmiş.

Bu şekilde soruna çözüm ararken en kolaydan en zora doğru gitmek gerekir.

Önemsizmiş gibi gözüküyor fakat bir adaptörün kalitesi ne kadar önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symsiyah

Adaptör bozulmuş yeni adaptör aldım sorun çözüldü teşekkürler yardımınız için .
    Ne demek yardımlasmak güzeldir..
  • arkadaşlar elimde x96 max tv box oldugu halde sırf fan yok diye a95x max aldım. malum bende sizin gibi hayal kırıklığı yaşadım. fan yeri var ama fan yok. neyse 50x50x10mm 5v fan aldım. tabi fan büyük geliyor anakart altına. daha incesi türkiyede yok yada ben bulamadım. fanı hdd altına yerleştirdim kabloyu dışarı alarak erkek usb lehimleyerek dışarı taktım. buraya kadar herşey normal. işte sorun burda başlıyor. kumanda dan cihazı kapatınca fan çalışmaya devam ediyor. mecbur adaptörü her zaman çekmek zorunda kalıyorum. benim sorum şu olacak anakartın altındaki fan besleme soketinden 5 volt alan oldumu. kumandadan kapanınca cihaz o soketin enerjisini kesiyormu. kesmiyorsa boşuna sökmek istemiyorum anakartı. iyi paylaşımlar diliyorum ...
  • A95x max satılık arkadaşlar, ilgilenen pm atabilir

• live2lift kullanıcısına yanıt
    Hayırdır neden satıyorsunuz?
    Fiyat ne kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A95x max plus modelinden de aldım, ayrıca elimde 3 tane daha tv box var, 480tl

• A95x Max Google uygulamalarında sorun çıkarmaya başladı. Modem mi beğenmiyor ise firması mi beğenmiyor anlamadım. YouTube play store falan açmıyor internet yok diye hata veriyor

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Tarih ve saati manuel olarak girip bağlantı var mı diye bakın.

Sorun burada ise ağ üzerinden sağlanan saati aktif hale getirin.

Bunun için doğru saat dilimini seçmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Tarih ve saati manuel olarak girip bağlantı var mı diye bakın.

Sorun burada ise ağ üzerinden sağlanan saati aktif hale getirin.

Bunun için doğru saat dilimini seçmek gerekiyor.

Normal tarayıcıdan çok rahat giriliyor.. dediklerinizi deneyim.

Edit: manuel de ayarladım yine olmadı. Cihaz ile google arasında bağlantı kurulmuyor. Sanki birşey engelliyor

Edit 2: Mobil internet ile açıldı daha sonra modeme geçtim düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 31 Ekim 2020; 17:27:17 >
  • Bu cihazı bugun gördüm, FP ürünü gibi duruyor,

4k veya 1080p filmlerde tıpkı yotubedaki gibi video hız seçeneği var mı?

ve hız kademeleri 2 - 4 - 8 - 16 şeklinde mi?

yoksa 1,2 - 1,5 - 2 - 4 - 8 - 16 şeklinde mi?

filmi 1,2 hız ile ilerlerken sesi veriyor mu?

6 kanal ses ikiye falan düşüyor mu?

Veya gom player uygulaması tv boxlara kuruluyor mu?

Programda bu özellik olabilir belki.

• TiSKE kullanıcısına yanıt

Android için GomPlayer apk sı var. Kurulabilir.

Çok farklı ses formatları var.

Video hız seçeneği yok.

Sadece çözünürlük seçenekleri var.

Cihazın yeni versiyonu da burada

https://www.hepsiburada.com/buyfun-a95x-max-arti-oyun-tv-kutusu-android-9-0-amlogic-s922x-yurt-disindan-pm-HB00000VFT0B

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.