Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Siox Dia Mont

Banada birgün durup dururken geldi ilginç neyse kolay gelsin 😊
    Bu cihazın farklı versiyonları var anladığım kadarıyla. Banada ota update gelmedi 20190906 güncellemesini bulup PC den yüklemeyi düşündün fakat yükleme yarıda kesiliyormuş veya yüklensede hata veriyormuş şeklinde yorumlara rastladım ve vazgeçtim. Mevcut haliyle bir sıkıntım yok çok şükür.
  • Cihaz için önerilen 40x40x10 5v. fanı aldım ve takmak için anakartı çıkrdım fakat kartın altında 4-5mm kadar boşluk var bu fanı takmak için en az 1cm boşluk lazım. Fanı takamadan topladım cihazı şimdilik fazla ısınma yok fakat yaz sıcağında uzun süreli kullanımda ısınma oluyordu. Önümüzdeki yaz ihtiyaç olursa harici olarak fan takmayı düşünüyorum.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Cihaz satışa sunulurken fanı opsiyoneldi. Orjinal fanı satılıyor olabilir.
    Fan ızgarası kesip çıkartılınca ve kutunun ayakları biraz yükseltilince sorun kalmaz.
    Harici fan da iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 11 Ekim 2019; 16:39:33 >
    Vallaha çok bir fark var mı dersen ben herhangi bir değişiklik farketmedim. Bence gerekli değil eski sürüm de güzeldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Cihaz satışa sunulurken fanı opsiyoneldi. Orjinal fanı satılıyor olabilir.
    Fan ızgarası kesip çıkartılınca ve kutunun ayakları biraz yükseltilince sorun kalmaz.
    Harici fan da iş görür.
    Aynen hocam ihtiyaç halinde kutunun altına fanı yapıştırıp USB den bağlamayı düşünüyorum. Ayaklar yükseltilir veya kutu yana yatırılıp dik konumda da kullanılabilir.
    Hocam cihaz çok ısınırsa en basit yöntem üst kapağı açıp cihazın usb bağlantısından fanı takıp üstüne bırakın hemen soğur zaten 😊

• Takip edebildiniz mi bilmiyorum. s905X2 çipsete gelen Coreelec desteği ile NETFLIX 1080p izlenebiliyor.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140328366
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam direk uygulamadan 1080p izlenemez mi acaba

• İzlenemez NETFLIX tarafından engelleme var. Uzakdoğu cihazlarında sadece sertifikalı MiBox dışında ESN numarasına sahip Beelink GT1-miniA ile 4K izlenebiliyor. Bu her cihaz için özel ESN numarası NETFLIX i yüksek çözünürlükte gösteren tv lerde de var. Bazen tv lerde bazı markalarda ESN numarası olsa da NETFLIX yüksek çözünürlük engellenebiliyor.

Bu cihazlarda NETFLIX 1080p için Coreelec kurmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Takip edebildiniz mi bilmiyorum. s905X2 çipsete gelen Coreelec desteği ile NETFLIX 1080p izlenebiliyor.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140328366
    Bilgi için teşekkürler bir ara uğraşayım buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 15 Ekim 2019; 11:42:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde a95x max tv box var mi?
    Aliciyim ozelden ulasabilirsiniz

• FRAGILE kullanıcısına yanıt
    benimki de aynı sürümde kaldı
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    hocam araştırdım ben, bazı versiyonlarda baska bir wifi chip kullanmışlar. onların güncellemesi ile bizimki farklı.
    KM9 a kurup, NETFLIX i 1080p izlemeye başlayanlar oldu. Yakında Türkçe videolar gelir.

Fikir sahibi olma açısından GT- KING başlığına bir video yükledim. Onu izleyin.

Kürdan yöntemiyle yükleme yapıldığından reset tuşuna basma süresi ve zamanlaması çok önemli.
  • Video geldi. KODI de NETFLIX orijinal arayüzü ile izlenemiyor. TURKVOD gibi.

KODI ye NETFLIX yüklemesi ve ayarları da gelecek.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140398548
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha iyi acaba 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Aynen hocam ihtiyaç halinde kutunun altına fanı yapıştırıp USB den bağlamayı düşünüyorum. Ayaklar yükseltilir veya kutu yana yatırılıp dik konumda da kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    Ben denedim onu. Pc den kasanın yan fanını söktüm usb ile bağladım tv box u fanın üstüne koydum nafile..
    Sonra fanı üst kapağı kaldırıp koydum yine nafile..

Cihazın işlemcisinin pasif soğutucusu üzerine koymadan bir işe yaramıyor. Onun içinde ufak bir fan buldum denedim bu sefer bir titreme ve uğultu sesi geliyor ben dayanamadım söktüm.

Tv box un alt tarafına geniş kesikler yaptım biraz faydası oldu ama yine arada ısı dan kapanıp açılıyor.

Arada box kapanmadan başlangıçtaki animasyon geliyor.

Bir de konu geneline bir sorum olacak. Usb ye yada sdkarta twrp dosyalarını attım orjinal recovery menüsünden yüklemeyi denedim şimdi ne twrp ne eski recovery menüsü gelmiyor.

Araca ne yapmam gerekir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Ekim 2019; 14:4:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Ben denedim onu. Pc den kasanın yan fanını söktüm usb ile bağladım tv box u fanın üstüne koydum nafile..
    Sonra fanı üst kapağı kaldırıp koydum yine nafile..

Cihazın işlemcisinin pasif soğutucusu üzerine koymadan bir işe yaramıyor. Onun içinde ufak bir fan buldum denedim bu sefer bir titreme ve uğultu sesi geliyor ben dayanamadım söktüm.

Tv box un alt tarafına geniş kesikler yaptım biraz faydası oldu ama yine arada ısı dan kapanıp açılıyor.

Arada box kapanmadan başlangıçtaki animasyon geliyor.

Bir de konu geneline bir sorum olacak. Usb ye yada sdkarta twrp dosyalarını attım orjinal recovery menüsünden yüklemeyi denedim şimdi ne twrp ne eski recovery menüsü gelmiyor.

Araca ne yapmam gerekir.?

Alıntıları Göster
    Yaz sıcağında hissedilir bir ısınma oluyordu fakat bu aralar etkili ısınma olmuyor donma ve resetlemede yok çok şükür.
    Resetlediği zaman Aida64 ten CPU sıcaklığına bakıyormusunuz? Geçmişte bendede donma ve reset sorunu oldu cleanmaster full sürümünü kurdum ve sık sık arka planda çalışan uygulamaları, bildirimleri vs temizliyorum. İşlemciyi ciddi ciddi darboğaza sokuyor birçok uygulama arka planda çalışarak.

Reset atıyor açıyorum aida64 u 75 derece falan görünüyor.

Kendi dahili bellek temizleyici var ona basıyorum arada ama birazda RAM ısınması da oluyor Sanki bazen aida64 CPU sıcaklığını 55 gösteriyor ama yinede reset atıyor.

Twrp yükleme denemesi yapmadan önce cihazda root vardı. Başlangıç düzenleyici ile açılışta hangi uygulamalar çalışsın hangileri uykuda kalsın ayarlamistim. Sonradan twrp yüklemeyi denedim hem yüklenmedi hem mevcut root gitti.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.