Şimdi Ara

A95X Plus , A95X F2 , A95X F3 , A95X F4 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
20
Favori
32.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yambaxx

Fabrika ayarlarına geri cevir diye cevap atmislar. Bi yedek alayimda deneyelim bakalim
    Hocam cihazı tam anlamıyla kullanmak ve rom işleriyle uğraşmak nasip olmadı,uzakta olduğum için iade bile edemedim. Satıcı özür felan diledi en yakın sürede yeni bir tane gönderecem diye söz verdi şuan bir şey yok.

Yalnız cihazı fabrika ayarlarına çevirmek işe yaramıyor ve bluetooth dışında da sorunları var hatırladığım tespitlerim şöyle

-Bazen ''SİST Arayüzü sürekli olarak duruyor'' diye uyarı veriyor.
    -Bazen cihaz açılışta air kumandayı görmüyor kumanda donglesini çıkarıp takılınca düzeliyor.
    -Bluetooth zaten sorunlu

Benim size tavsiyem direk iade edin. İadelik durum yoksa ve rom işlerini biliyorsanız @Limanyakan arkadaşın paylaştıklarını yapın, benim gibi onu da bilmiyorsanız harici programlarla yapılabiliyorsa bluetoothu komple devre dışı bırakmanızı öneririm.

• Fabrikasyon ayarları isi duzeltti gibi lakin vakit olmadi gene denemeye. Ne zaman wifiyi kapatip etherneti taksam Bluetoothun gitmesi olayi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı günler hocam aklıma takılan bi soru var;
    (A95X F3 ve A95X F3 AİR) farkı nedir RGB ışıklarında ve plex te kısıtlamaya gidildiğini biliyoruz, fakat diğer donanım yada yazılımsal farklar nelerdir net bi bilgiye ulaşamadım. Aşağıda eklediğim fotoğraflarda bi satıcı bu bilgileri eklemiş plex ve mobil remote özelliği çalışmaz diye işaretlemiş plex in bi onemi yok ama mobile remote derken neyi kastediyor onu anlamadım yani ben bu cihaza cetusplay yüklesem çalıştıramayacakmıyım bu anlama mı geliyor.

Arada 70-80 oynuyor boşuna RGB ve plex e okadar fark ödemek istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim🙏🏽

Son olarak Air modelini kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum herkese kolay gelsin.

A95X Plus    ,    A95X F2    ,    A95X F3   ,      A95X F4

• Mardatonne M kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma tablosunu daha önce ben de eklemiştim.

Bu üç versiyonda yazılım ve donanım olarak bir fark yok.

Aşağıdaki air videosunda cetus play yüklü geliyor.

Ya hepsine aynı arayüzü yüklüyorlar, cetus play çalışmıyor olabilir.

F3 Air de işgörür. O kadar fark vermeye değmez.

• Lapsetur kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz için henüz firmware yok. Satıcıyla iletişime geçip onlardan isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bu cihaz için henüz firmware yok. Satıcıyla iletişime geçip onlardan isteyin.
    Aliexpressde cevap vermediler. Bende araştırdım üretici firmanın cep telefonunu buldum. Whatsappdan derdimi anlattım link verdi firmwareyi indirdim sonra flaşladım.

Valla odinin gözünü seveyim ne kolay kullanması. Bu tv box beni 5 saat uğraştırdı tam sonunda pes idiyordum bir anda yüklemeye başladı. Youtube de seyretriğim videolarda yükleme şekillerinin hepsini denedim olmadı sürücü hatası verdi, yükler gibi yaptı hata verdi durdu. En sonunda önce reset düğmesine basılı tuttum usbyi ve elektirik kablosunu taktım reset düğmesini bıraktım ve mutlu son fakat 5 saat uğraştım.

Supersu yüklemiştim kapatıp açınca bir daha açılmadı bootda takılı kaldı. Supersu yüklemek sakıncalı tv box'a

• Lapsetur kullanıcısına yanıt
    Rom yüklemenin en can alıcı noktası, reset düğmesi basılı iken cihaza enerji vermek.

Bu işler biraz sabır istiyor. Üretici firmaya ulaşmak iyi olmuş. Bu şekilde bütün sorunlar çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Rom yüklemenin en can alıcı noktası, reset düğmesi basılı iken cihaza enerji vermek.

Bu işler biraz sabır istiyor. Üretici firmaya ulaşmak iyi olmuş. Bu şekilde bütün sorunlar çözülebilir.
    Sanırım kaşınıyorum. Elimde patlatacağım makinayı sonunda
    Ronnie Baileyyoutube
    How to install and use TWRP on Android boxes
    https://www.youtube.com/watch?v=pJR4HnzgzfY

• Arkadaşlar merhaba,

1.5 ay önce A95X F3 aldım (4/32). Ondan önce 2 yıl boyunca X96 Mini kullanıyordum (2/16). Önceki yorumlardan birisinde Bluetooth sorunundan bahsediliyordu. Cihazı ilk kurarken Wi-Fi'yı kapatıp, ethernet ile internete bağlamıştım. Çünkü ethernet bağlıyken Wi-Fi ile hiçbir yere bağlanamıyorsunuz. Sonra Bluetooth bağlanamama sorunu yaşamaya başladım. Biraz araştırınca sorunun Wi-Fi'ın kapalı olmasından kaynaklı olduğunu öğrendim. Mecburen Wi-Fi'ı açtım ama hiçbir yere bağlı değil. Bu defa Bluetooth sorunu ortadan kalktı. Android telefonda kullandığım birçok program (iRobot Roomba, Ikea Tradfri, Google Home vb.) Wi-Fi bağlı olmadığı için "internet yok" diyerek çalışmıyorlardı. Ethernet kabloyu çıkarınca Wi-Fi ile modeme bağlandım ve bu programlar çalışır duruma geldi. Açıkçası en iyi yöntem ethernet kullanmak. Ethernet bağlıyken bu programların çalışabilmesi için bir çözüm var mıdır? veya şöyle sorayım: ethernet bağlıyken Wi-Fi ile bağlantı kurmak mümkün mü?

Diğer bir merak ettiğim konu Google Home/Google Assistant entegrasyonu. Sorunum A95X'e Google Home/Assistant kurmak değil. Hatta Air kumanda var ve oradan sesli komutlar verebiliyorum. Ancak asıl sorunum A95X'i evdeki Google Home Mini cihazıyla entegre edebilmek. Diğer cihazları Google Home Mini ile yönetebiliyorum (LG TV Thinq, iRobot, Ikea Tradfri vb.) ama A95X'in bu desteği var mıdır?

A95X F3 ile uyumlu çalışacak bir Gamepad önerebilir misiniz? Bende bir tane var ama hiç bir şekilde tanıtamadım (sözde Android uyumlu Trilogic Victory).

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir.Gurel

Arkadaşlar merhaba,

1.5 ay önce A95X F3 aldım (4/32). Ondan önce 2 yıl boyunca X96 Mini kullanıyordum (2/16). Önceki yorumlardan birisinde Bluetooth sorunundan bahsediliyordu. Cihazı ilk kurarken Wi-Fi'yı kapatıp, ethernet ile internete bağlamıştım. Çünkü ethernet bağlıyken Wi-Fi ile hiçbir yere bağlanamıyorsunuz. Sonra Bluetooth bağlanamama sorunu yaşamaya başladım. Biraz araştırınca sorunun Wi-Fi'ın kapalı olmasından kaynaklı olduğunu öğrendim. Mecburen Wi-Fi'ı açtım ama hiçbir yere bağlı değil. Bu defa Bluetooth sorunu ortadan kalktı. Android telefonda kullandığım birçok program (iRobot Roomba, Ikea Tradfri, Google Home vb.) Wi-Fi bağlı olmadığı için "internet yok" diyerek çalışmıyorlardı. Ethernet kabloyu çıkarınca Wi-Fi ile modeme bağlandım ve bu programlar çalışır duruma geldi. Açıkçası en iyi yöntem ethernet kullanmak. Ethernet bağlıyken bu programların çalışabilmesi için bir çözüm var mıdır? veya şöyle sorayım: ethernet bağlıyken Wi-Fi ile bağlantı kurmak mümkün mü?

Diğer bir merak ettiğim konu Google Home/Google Assistant entegrasyonu. Sorunum A95X'e Google Home/Assistant kurmak değil. Hatta Air kumanda var ve oradan sesli komutlar verebiliyorum. Ancak asıl sorunum A95X'i evdeki Google Home Mini cihazıyla entegre edebilmek. Diğer cihazları Google Home Mini ile yönetebiliyorum (LG TV Thinq, iRobot, Ikea Tradfri vb.) ama A95X'in bu desteği var mıdır?

A95X F3 ile uyumlu çalışacak bir Gamepad önerebilir misiniz? Bende bir tane var ama hiç bir şekilde tanıtamadım (sözde Android uyumlu Trilogic Victory).
    Bende zar zor telefonu eşleştiriyorum. Sound bar var onunla hiç eşleşmiyor. Asıl sound bar'ın eşleşmesi önemli benim için. Eşleşiyor diyor sonra yanlış şifre veya pin kodu diyip eşleşmiyor. Bluetooth'un mac adresi 00:00:00:00:00 gözüküyor bir sürü program demedim yeni mac adresi atanamıyor. Whatsappdan firmanın elamamına yazdım. Şuan çalışma yok dedi mühendislere bildiririm dedi sanırım virüs yüzünden ofisler kapalı kimse işe gitmiyor

Sizin sorunu biraz araştırdım. Yabancı sitelerde yazılar var fakat zahmetli iş. Biraz android yapısını bilmek lazım. Bazı dosyalarda kod değişmesi gerekiyormuş fakat yapı olarak android aynı anda hem wifi hem ethernet bağlanamıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsetur -- 15 Şubat 2020; 10:36:3 >

• BU eşleşmeme sorunlarını araştırırken işin kaynağında hep firewall kısıtlaması olduğunu gördüm. Internet için Turkcell Sagem modem/router var. Bu modemin firewall kısmında gerekli tanımları yapmayınca, cihazlar telefondaki Google Home ile eşlenmiyor. Sagem'de DMZ ve Port Forwarding var. En kolay çözüm DMZ'te cihazın MAC adresini tanımlamak. Ama bu durumda cihazı güvensiz bölgeye almış oluyorsunuz. Port Forwarding daha iyi ama ilgili portları bilmek gerekiyor. Sagem'de tanım yaptıktan sonra iRobot, Ikea Tradfri ve LG TV'yi Google Home ile eşleyebildim. Evdeki modemin ağ güvenliği tanımları genelde sorun oluşturuyor.
  • Ureticinin sizjnle paylastigi romu zahmet olmazsa paylasabilirseniz ilerleyen zamanda ihtiyaci olanlarin duasini alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

https://mega.nz/#!31IgiAZK!kA1zk_rDZbiY5mWXWDTrmLijv0EfU3IdvRnf-IRdcwY
    Firmware

https://mega.nz/#!b8YlGS7A!dxnhVSSu8YLdkkdt2jy8JQnoHXzewkZ7cOkEm7K_cx0
    Tools

https://mega.nz/#!34ZHUQqb!wMbMGnRu9Ca8YDGDrqAWWwad3DqLAK6DBf_6ZgZgr_o
    Tools
    Alıntı yaptığım mesajı uplayalım baş tarafta sabitlensin.

Arada kaynayıp gitmesin.

Bu firmware leri kolay kolay başka yerde bulamazsınız.

• Sürekli Bluetooth hatası veriyor. Kafayı sıyırtacak makina. Arada çalıştığı oluyor o zamanda herşeye bağlanmıyor Şifre hatası veriyor. Mac adreside 00:00:00:00:00 gösteriyor. Sanırım bunu çaresi yok

• Bahsettiginiz hatalarin tek cozumu ethernetten bagli olsaniz bile wifiyi kapatmamak ne zaman wifi kapansa bu durum oluyor.

• Sonuncuda o kadar giydirdikten sonra, para iadesi talebimi gec de olsa olumlu karsiladilar odemeyi token olarak yapalim mi dediler. Yok dedim sizin tokenler baska yerde gecmiyor. 14 gune kadar yatiracaklarmis hesabima. Cihazi geri cagirmadilar sanirim kargo masrafi yuzunden. Eger sorunlari cozebilecek bi update neyim yapabilirlerse paranin yarisi kadarini geri gonderirim, Allah nasip ederse.
    Guncelleme gelmezse, ilerleyen zamanda rom atmayi denerim ayni donanima sahip baska marka model cihazlarim romu uygun olacaktir sanirim.
    Yanlis miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambaxx -- 25 Şubat 2020; 20:6:31 >
  • iyi akşamlar
    A95X F3 4/64 modelini 1.5 aydır kullanıyorum. uzaktan kumanda tuş ayarlama fonksiyonu ile kapanmama sorunı çözüldü. cetusplay telefonla mediaplayeri bağlayınca gazet güzel çalışıyor. mouse modu oldukça pratik. turkvodla gayet güzel uyumlu sorunsuz çalışıyor. modeli tanıtan limanyakan ve diğer ilgili arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar, bugün Banggood'dan 247 TL'ye
    A95X F3 alsam ne kadar gümrük vergisi öderim?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.