Bildirim
A95X Plus , A95X F2 , A95X F3 , A95X F4 (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Donglesiz kumanda ariyorum var mi bir cihaz aklinizda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f95x air aldım ancak youtube vanced yükleyemedim. karnel vs dedi. nasıl yapabilirim? -
Farklı kaynaklardan yüklemeyi deneyin. -
Bu arada smart tv için aldığım usb dongle logitech k400r mouse klavye A95xf3 air de tam teşekküllü kullanabiliyorum air mouse kumandaya gerek kalmadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunlarla aranız iyi ise ya da ilgileniyorsanız pub-G vb. gibi oyunlarda K400r nin performansı-uyumu nasıl deneyimleyip
bilgilendirirseniz kumanda/klavye almak isteyenlere fayda sağlarsınız. -
smart youtube kullanıyorum benquote:
Orijinalden alıntı: cigkoftelover
f95x air aldım ancak youtube vanced yükleyemedim. karnel vs dedi. nasıl yapabilirim?
a95x f3 4/64 modelinde.
reklam falanda çıkmıyor.
-
Bu cihazla pek oyun düşünmüyorum ama klavyeyi denemek için asphalt ve beach buggy yarış oyunlarında klavye okk, ayrıca Türkçe karakterler için external keyboard helper demo yükleyip seçince o sorunda ortadan kalktı
Bu oyunlar telefonlarda olduğu gibi dokunma esasına göre çalıştıkları için Pub-G gibi oyunlarda komutların hepsi çalışıyor mu diye merak etmiştim. GamePad lerin birçoğunda özellikle Pub-G de sorun yaşanıyor. -
Sırf senin için Pub-g deneyip bilgi vereceğim üstad
S905Y2 mi iyi.
Yoksa 905x3 mü ?
herkese merhabalar
A95X f3=905x3 işlemcili 4 ram 64 hafıza modeli alacağım..
gümrük vergi ÖTV kdv ile uğraşmayıp direk Türkiye'den alacağı m..
birden fazla getiren satıcı var.
alanlar varmı türk sitelerinden?
Dediğinde haklıymışsın,ben beceremediysem bilmiyorum ama klavyeyi pub-g ve ders trigger de denedim keyif vermedi... düşünenlerin bilgisine. Klavye genel kullanım için air kumanda yerine ideal bir çözüm
Türk sitelerdeki satıcının tedarik süresi önemli, elinde yok ise çinden sipariş verecek ihtimalle
A95x f3 Air root swich açık ancak root gerektiren uygulamalarda root izin isteği gelmiyor ve çalıştıramıyorum root u nasıl aktive edebilirim
super su manuel veya marketten indirerek
11 nisanda verdiğim a95x f3 air siparişleri dün ulaştı.
ikisi de aynı ürün, aynı satıcı, üzerlerinde aynı fiyat yazmasına rağmen birine 20 diğerine 17 lira vergi çıkartmışlar.
gümrük gene kafasına göre yani.
ancak cihazlarda bluetooth sorunu mevcut.
açılıştı bluetooth durduldu hatası alıyorum.
nasıl düzeltiriz bunu? çok saçma bir şey kapanmıyor etmiyor deli ediyor.
bir de sanki ekrana tam oturmuyor görüntü, çerçeveden mi nedir garip biraz. bunun için ne yapabilirim? -
Açılıştaki setup ayarlarında ekran ayarlarından yada genel ayarların içinden
Bluetooth durdurulmaya devam ediyor hatasını WiFi açarak çözdüm. Kullanmasanız bile WiFi açık olursa bu hata çıkmıyor, şimdilik.
hdmi cec sorunlu sanırım çözemedim. Açık olursa cihaz kitleniyor açılışta. Kapalı olursa da kumandadan kapanmıyor.
Ekrana oturmama taşma sorunu ayarlar, adv ayarlar, display, screen Position, zoom out, %90 yaparak çözdüm
nerden aldınız?quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
11 nisanda verdiğim a95x f3 air siparişleri dün ulaştı.
ikisi de aynı ürün, aynı satıcı, üzerlerinde aynı fiyat yazmasına rağmen birine 20 diğerine 17 lira vergi çıkartmışlar.
gümrük gene kafasına göre yani.
ancak cihazlarda bluetooth sorunu mevcut.
açılıştı bluetooth durduldu hatası alıyorum.
nasıl düzeltiriz bunu? çok saçma bir şey kapanmıyor etmiyor deli ediyor.
bir de sanki ekrana tam oturmuyor görüntü, çerçeveden mi nedir garip biraz. bunun için ne yapabilirim?
bangood
AliExpress?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X