Şimdi Ara

A95X Plus , A95X F2 , A95X F3 , A95X F4 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
20
Favori
32.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lys_ksm

Benim a95x 4/32 bugun elime ulasti 25 tl vergi odedim. Kurulumu yaptim yalniz netflix guncelle dedi tamam dedim uyumsuz dedi. Mevcut surumle acayim dedim netflix ana ekrani aciyor ama filmlere girmiyor sorun ne olabilir
    Bu sürümü deneyin, güncelleme isterse yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu ürün şuan için halen alınabilir mi ? Benim amacım donmadan hd şekilde iptv, youtube ve internetten film izlemek sadece. Bazı cihazlarda örneğin h96 max, tanix tx5 gibi olanlarda adaptör sorunu ve dahası işlemci yanması gibi sorunlarla karşılaşıldığı yazılmış. Acaba bu üründe de olma ihtimali var mı ? Bütçem en fazla 300 lira bu arada.
  • İptv izlemek icin bir kac durumun ayni anda lehinize olmasi gerekmekte.
    Bunlar,
    -internet: yeterince hizli ve guclu olmasi
    -iptv saglayicinin hizmeti, kesintisiz duzgun ve sorunsuz olmali. Yogunluk oldugunda kesilme donma atlama tekrarlama yapmamali
    - donanim yeterliligi, yazilim ya da cihaz kaynakli donma kesilme olmamali.

Hal bu iken donaniminiz yeterli olsa bile aldigini iptv yeterince iyi degilse misalbenim aldigim oyleydi, degisik makinalar ve internet cesitleriyle denememe ragmen memnun kalamadim ve iade ettim.
    Yeni bir cihaza gecmeden once kendi internet ve donanimizi alternatifleriyle deneyin sonra karar verin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambaxx -- 15 Aralık 2019; 21:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

İptv izlemek icin bir kac durumun ayni anda lehinize olmasi gerekmekte.
    Bunlar,
    -iptv saglayicinin hizmeti, kesintisiz duzgun ve sorunsuz olmali. Yogunluk oldugunda kesilme donma atlama tekrarlama yapmamali

Hal bu iken donaniminiz yeterli olsa bile aldigini iptv yeterince iyi degilse misalbenim aldigim oyleydi, degisik makinalar ve internet cesitleriyle denememe ragmen memnun kalamadim ve iade ettim.
    Yeni bir cihaza gecmeden once kendi internet ve donanimizi alternatifleriyle deneyin sonra karar verin .
    Düzgün iptv veren bulamadım bende. Kodi bi yere kadar götürüyor.
  • Android box konusunda yazan limanyakan a pmden bir danis onu belki biliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

İptv izlemek icin bir kac durumun ayni anda lehinize olmasi gerekmekte.
    Bunlar,

Eyvallah çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende a95x f3 aldım. Bu kutunun üstündeki rgb ledleri kapatmak istiyorum ama colorled setting e girdiğimde work seçeneği seçili mode penceresi açık geliyor fakat hiçbir şey seçemiyorum. Orda donup kalıyor sanki.Mouse hareket ediyor ama seçim yapamıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cirex

Arkadaşlar bende a95x f3 aldım. Bu kutunun üstündeki rgb ledleri kapatmak istiyorum ama colorled setting e girdiğimde work seçeneği seçili mode penceresi açık geliyor fakat hiçbir şey seçemiyorum. Orda donup kalıyor sanki.Mouse hareket ediyor ama seçim yapamıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
    dostum cihazın performansı nasıl ? ısınma donma hız vs gibi ?
  • zamburlu Z kullanıcısına yanıt
    Cihazı daha bugün aldım. Kişileştirmeye çalıştım. İptv kurarken bir kere dondu resetledim. Onun dışında donma takılma hiç olmadi. Şimdilik tek sıkıntım şu rgb ledleri kapatamamak. Kapatmak için uygulamaya giriyorum ama her şey donuyor hiçbir seçim yapamıyorum.
    Ama dediğim gibi ben daha dün akşam aldım cihazı ve öyle 4k video denemesi falan yapmadım. 4k televizyonum da yok 😁
    Ama benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir cihaz.

• Cihazda karşılaştığım ufak bir sorun var. Wifi kapatınca geri açmak büyük sıkıntı. Cihaz takılıyor. Sanki bir güncelleme gerekiyor ona.
  • quote:

Cihazı daha bugün aldım. Kişileştirmeye çalıştım. İptv kurarken bir kere dondu resetledim. Onun dışında donma takılma hiç olmadi. Şimdilik tek sıkıntım şu rgb ledleri kapatamamak. Kapatmak için uygulamaya giriyorum ama her şey donuyor hiçbir seçim yapamıyorum.
    Ama dediğim gibi ben daha dün akşam aldım cihazı ve öyle 4k video denemesi falan yapmadım. 4k televizyonum da yok 😁
    Ama benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir cihaz.
    Hayırlısı diyelim. Bende sipariş edecem yakın zamanda.

• quote:

Arkadaşlar bende a95x f3 aldım. Bu kutunun üstündeki rgb ledleri kapatmak istiyorum ama colorled setting e girdiğimde work seçeneği seçili mode penceresi açık geliyor fakat hiçbir şey seçemiyorum. Orda donup kalıyor sanki.Mouse hareket ediyor ama seçim yapamıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
    Bende 2 gün önce aldım ama bende öyle bir sorun yok, colorled e girip istediğim gibi değiştirebiliyorum. work, movies music vs. istediğimi açıp kapatıp değiştirebiliyorum. Ama ben mouse ile değil kumanda ile kullanıyorum şuan belki ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamburlu

dostum cihazın performansı nasıl ? ısınma donma hız vs gibi ?

Alıntıları Göster
    Ben 2 gün önce aldım 2 gecedir biraz test ediyorum, şunu diyeyim eşim ve benim kullandığım cep telefonlarından daha seri
    Hiçbir donma kasma takılma vs olmadı. kendi içeriğindeki cloudtv'yi kurdum iptv gibi tüm kanlları (şifreli dahil) takılmadan gösteriyor şuan.
  • cirex C kullanıcısına yanıt
    Bu kapsamlı ve komplike özelliklere sahip kutuları kişiselleştirmek o kadar kolay ve çabuk olmaz.

Bu topiği inceleyin.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Mümkün olduğunca ayarlara girin ve içinde kaybolun Cihazı bu şekilde çözebilirsiniz.
  • Seralex S kullanıcısına yanıt
    Şanslısınız. Bundan 1-2 yıl önce 20K antutuya sahip s905W işlemcili cihazlar satılıyordu. (Gerçi halen satılıyor ve kullananlar var.)

s905X3 çipsetli boxlar hem performans açısından çok iyi hem de büyük sorunlar yaşanmıyor.
  • A95X F3 cihazımda sık sık uptade uyarı çıkıyor,yükleyip sorun yaşayan arkadaş varmı?
  • Seralex S kullanıcısına yanıt
    Ben de f3 aldım, amma bende yüklü aplikasyonlar arasında cloudtv görünmüyor. Sen nereden kurdun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Ben de f3 aldım, amma bende yüklü aplikasyonlar arasında cloudtv görünmüyor. Sen nereden kurdun ?
    Tam emin değilim kurcalarken bi şekilde kurdum ama büyük ihtimalle tv store den kurmuşumdur. Orada cloud a benzer birkaç program daha var. Hatta tv storeden bir tane daha kurdum iptv sanırım ismini hatırlayamadım şimdi o da 7 günlük kullanım verdi sonrası ne olur bilemem

• Gecenlerde elime gecti bu cihaz, efsane cuma zamani siparis vermistim.
    2-3 gun vaktim olmadi kullanamadim. son 3-4 gundur kullanmaktayim. Elimde halen km9 mecool cihazda mevcut.Ikisini karsilastirirsak km9 daha bi tv box olarak dizayn edilmis diyebilirim. a95x f3 ise sanki telefon ya da tabletler icin uretilmis gibi. Kumandasini tam randimanli kullanamiyorsunuz. Bazi programlardaki koselere ya da butonlara kumandanin ok tuslariyla erisemiyorsunuz.Kumanda uzerinde ki mouse u aktif etmeniz gerekiyor o da kagni gibi ilerliyor. Knedi luncher i da km9 un luncherindan daha yavan geldi.
    Yalniz km9 da siklikla olan ses gocmesi bunda olmuyor orasi gayet iyi. Misal stremio ya da iptvden kodi ile mac izlerken bazen ses gidiyor bendeki km9 da kapatip acana kadar da geri gelmiyor. Bunda o sorun yok. Hala ciaza alisma surecindeyim. Ayrica a95x f3 un kumandasi ile ekran klavyesini kontrol edebiliyorunuz . km9 da google guncellemesi gelene kadar bunu yapiyorduk ondan sonra o is bitti.
    Ozetle a95x f3 icin air mouse ihtiyaciniz olacaktir.

Cihazi ikinci calistirdigimda dondu kaldi o arabali acilista ama o gun bu gundur tik demedi hep calisti. 4k ve 8k goruntuler izledim youtube dan lakin bendeki tv full hd. Donma takilma yapmadi km9 da da sorun olmamisti ayni videolarda.
    Degisik luncherlar yukledim lakin hicbiri pek sarmadi novayi bulamadim google play storeda.

Kutu uzerindeki isiklari ben de kapatamadim. Ayarlarini yapıyorum kapatma tusuna basinca tekrar isiklar geri geliyor gece yatarken ev pavyona donuyor fisini cekiyorum mecburen yeniden acinca tum ayarlar defaulta donuyor.

Bi kac konuda guncelleme gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambaxx -- 22 Aralık 2019; 3:38:49 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.