senden player olmaz saten akıllı konuş server şu anda online sen beceriksizsen ben ne yapayım
benim o anki tepkim öleydi ama sen bi oyunun kurucususun.biraz daha düşünürek konuş ve yaz.sanki sölediklerimde yalan.10 aydır serwer kurduun dooru ama 10 ayda 1000 serwer kurdun
ve ben beceriksiz deilmişim gördüün gibi.bendeki sorun başka arkadaşlardada oldu. player kasmayıda çok ii bilip bilmemem seni alakadar etmez.sen sadece oyun içindeqi kuralları uygula istersen.eğer yapamadıın bşi olsaydı sana sorardım bölemi olcaq die ki sadece zevkime göre oyun oynarım.zaten oyun dediin zevk için eğlence iççin yapılmış bşidir.nden böle bi polemie girdiini hala anlamış deilim.
quote:
Orjinalden alıntı: retrosp3ct
ve ben beceriksiz deilmişim gördüün gibi.bendeki sorun başka arkadaşlardada oldu. player kasmayıda çok ii bilip bilmemem seni alakadar etmez.sen sadece oyun içindeqi kuralları uygula istersen.eğer yapamadıın bşi olsaydı sana sorardım bölemi olcaq die ki sadece zevkime göre oyun oynarım.zaten oyun dediin zevk için eğlence iççin yapılmış bşidir.nden böle bi polemie girdiini hala anlamış deilim.
ama onlar sorular sorarak işlerini halletmeye calısyorlar senin gibi servera hakaraet ederek deil hem servera hakaret etmeyede hakkın yok ortada bir emek var ve sen bu emegi bilemezsin
town server ne zaman online olur?
quote:
Orjinalden alıntı: nU_MeTaL
town server ne zaman online olur?
yaw server 7 / 24 online yeni launcher indirebilirsin
domain oldugu icin muarchangel.servegame.com u yonlendirdimwww.mu-archangel.com a yani muarchangel.servegame.com benim pc ye baglı deil benim pc nin ipsi deil
aga ben mail gönderdim acc ı alsana
quote:
Orjinalden alıntı: SeßaSTiaN
sebastian aga denmesinden hoşlanmam ayrıca yaş kaçtı ?
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
quote:
tmm özür dilerim yaşımı vermek istemiyorum özür dilerim sen bana gmnderdiğim maillerdeki bilgilerle accı alır mısn plz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
quote:
tmm özür dilerim yaşımı vermek istemiyorum özür dilerim sen bana gmnderdiğim maillerdeki bilgilerle accı alır mısn plz
ok accountu actım
saol abi
quote:
saol abi
ok iyi oyunlar
abi serverda lag çok iş yok iki saattir servere tıklıyom bekle bekle siyip duruyo
walla ben giriom hic lag yok sizde nasil oluyor
bu serwer cacikk hic bosuna kasmayin bende bi zamanlar hevesle girdim 1 hafta sonra resetlendi sontra yine acti yeni reset yedii hep ayni sey bildigimizz trex!!
quote:
Orjinalden alıntı: TheGameee
bu serwer cacikk hic bosuna kasmayin bende bi zamanlar hevesle girdim 1 hafta sonra resetlendi sontra yine acti yeni reset yedii hep ayni sey bildigimizz trex!!