Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

anlamadim bende siteyede giremiorum oyunada res attim bilgisayara modeme res attim yok bisi deismedi

yeni launcher var onu indirin
  • bu arada site adresi artık
    http://www.mu-archangel.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

bu arada site adresi artık
    http://www.mu-archangel.com

olm ben yazmıstım zati sende
  • senden player olmaz saten akıllı konuş server şu anda online sen beceriksizsen ben ne yapayım

benim o anki tepkim öleydi ama sen bi oyunun kurucususun.biraz daha düşünürek konuş ve yaz.sanki sölediklerimde yalan.10 aydır serwer kurduun dooru ama 10 ayda 1000 serwer kurdun
  • ve ben beceriksiz deilmişim gördüün gibi.bendeki sorun başka arkadaşlardada oldu.
    player kasmayıda çok ii bilip bilmemem seni alakadar etmez.sen sadece oyun içindeqi kuralları uygula istersen.eğer yapamadıın bşi olsaydı sana sorardım bölemi olcaq die ki sadece zevkime göre oyun oynarım.zaten oyun dediin zevk için eğlence iççin yapılmış bşidir.nden böle bi polemie girdiini hala anlamış deilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrosp3ct

ve ben beceriksiz deilmişim gördüün gibi.bendeki sorun başka arkadaşlardada oldu.
    player kasmayıda çok ii bilip bilmemem seni alakadar etmez.sen sadece oyun içindeqi kuralları uygula istersen.eğer yapamadıın bşi olsaydı sana sorardım bölemi olcaq die ki sadece zevkime göre oyun oynarım.zaten oyun dediin zevk için eğlence iççin yapılmış bşidir.nden böle bi polemie girdiini hala anlamış deilim.

ama onlar sorular sorarak işlerini halletmeye calısyorlar senin gibi servera hakaraet ederek deil hem servera hakaret etmeyede hakkın yok ortada bir emek var ve sen bu emegi bilemezsin
  • town server ne zaman online olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

town server ne zaman online olur?

yaw server 7 / 24 online yeni launcher indirebilirsin

www.mu-archangel.com
  • tamam ben eskisiyle girmeye calışıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

tamam ben eskisiyle girmeye calışıyom

domain oldugu icin muarchangel.servegame.com u yonlendirdimwww.mu-archangel.com a yani muarchangel.servegame.com benim pc ye baglı deil benim pc nin ipsi deil
  • aga ben mail gönderdim acc ı alsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeßaSTiaN

aga ben mail gönderdim acc ı alsana

sebastian aga denmesinden hoşlanmam ayrıca yaş kaçtı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

tmm özür dilerim yaşımı vermek istemiyorum özür dilerim sen bana gmnderdiğim maillerdeki bilgilerle accı alır mısn plz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

tmm özür dilerim yaşımı vermek istemiyorum özür dilerim sen bana gmnderdiğim maillerdeki bilgilerle accı alır mısn plz

ok accountu actım

• saol abi
  • quote:

saol abi

ok iyi oyunlar
  • abi serverda lag çok iş yok iki saattir servere tıklıyom bekle bekle siyip duruyo

• walla ben giriom hic lag yok sizde nasil oluyor
  • bu serwer cacikk hic bosuna kasmayin bende bi zamanlar hevesle girdim 1 hafta sonra resetlendi sontra yine acti yeni reset yedii hep ayni sey bildigimizz trex!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGameee

bu serwer cacikk hic bosuna kasmayin bende bi zamanlar hevesle girdim 1 hafta sonra resetlendi sontra yine acti yeni reset yedii hep ayni sey bildigimizz trex!!

hıhı sen öyle san
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.