Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • isterseniz olayları başından beri anlatabilirim manyaktürk ile gecen olayları ve kimin haklı kimin haksız oldugunu göreceksiniz
  • anlat ona göre yorum yapalım
  • şimdi arkadaşlar olay şöyle başlıyor body , kaco bunlar sonradan gelen oyuncular chatlak benim serverda gm idi ve oyunda küffürlerin oldugunu acilen oyuna girmemi söyledi bende oyuna girdim hepsini lorencia bara topladım bodyguard ile body arasında tartışmalar cıkmıs ve bircok playerin görüşüne göre body bu tartısmayı baslatmıs ve bende body in acc i sildim ondan sonra manyakturk oda kufur etti fln deyince bende bodyguard ıda sildim ardından kaco fln da küfür etmis sanırım onları sildim ardından scorpion veya baskasıydı tam hatırlamıyorum onları sildiysen benide sil bende küfür ettim dedi bende sildim sonra hepsi birden servera girerek neden bizi sildin fln cok ayıp ettin diyor bende dedim bodyguard ı da sildim fln hadi bunlar gitti ondan sonra tekrar servera başlayabilirmiyiz diye cevap geldi bende ok dedim sorun cıkarmadıgınız sürece serverda oynayabilirsiniz ondan sonra body ben bcde iken bana hakaret etmeye başladı bende yeter artık batırdınız serveri fln yazdım adam ana avrat kaymaya başladı modemi scan etmiş 444236 portunu bulmuş ve dupe yapmış bende gameserveri deiştirmemiştim dupe yapılamayan koymamıştım hadi dedim bosu bosuna main indirmesinler adam bundan faydalanarak dupe yapmış ardından msn e geldi dedi siteyi fln kapatırım sonra bende ona karşı fln cıktım yapamazsın fln dedim adam bir PİNG ATTI KENDİNİ BİŞİY SANDI 2 saniye dondurdu siteyi ondan sonra hackledim fln diye bana laf yapmaya başladı ardından tabi otomatik olarak site acıldı ping i kaldırınca ondan sonra dsl sorunları oldu ben serveri kapadım bak serveri kapattık diye övünmeye başladılar ve ondan sonra foruma gelip ahlaksız tavırlar takınıp beni kücük düsürmeye calıstılar ama kendilerinin seviyelerini düsürüyorlardı o küfürler ile şimdi de yine serveri acarsam dupe yapacagız fln die beni tehdit ediyorlar ( sanki bilmiyorum dupe engellemeyi ) Allah aşkına böyle lamerler ile daha nekadar ugrasacagım kim haklı kim haksız bütün forumun okumasını ve yorum yapmasını istiyorum

• felsefeni konustırmussun gene dewam et onlar foruma takılmıyo ztn yaz yazabildigin kadar cok sey .....

koca diyo boy niye sildin kufur etti diyosun oke tmm sona koca senle kafa buluyo hadi bende kufur ettim diyo sen onuda siliyosun sona kafadan scorpionu cart di curtu işte salla senden adam olmaz bunu u7nutma konuyuda kapat sıktın artık harbiden yazik sana haline birazcık olsun aci kendinden utan az konus fazla dilll
  • manyakturk sorum tekrar soruyorum senin yaş kaç ben çekinmeden söylüyorum 16 yaşındayım
  • konuyu kapatmayalım lütfen daha dikkatli.
  • bakın sitede sorun olmasın eğer devam ederseniz tartışmayı sürdüren arkadaşlar birkaç gün dinlenecekler.
    kullanıcılar zaten kimin ne olduğunu bilir iyimi kötümü diye bırakın onlar kendileri karar versin hakaret ve atışmakla diğerini bastırmakla iyi olunmaz hizmetle iyi olunur o nedenle varsa hatalar söylersiniz fakat hakaret ve yanlış cümleler devam ederse sorun çıkartmaya devam edenleri uzaklaştırmaktan başka çarem yok.

o yüzden sonradan kızmaca darılmaca yok cevap vermeyin şikayeti kullanın bu kadar basit.
  • albayım iyi iş cıkaranlar malesef kötüleniyor ( meyve veren agac taslanır misali ) bırakın kim iyi kim kötü playerler karar versin ben herzaman buradayım 15 hazirandan itibarende tüm hızıyla serverimiz devam ediyor

http://www.mu-archangel.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 31 Mayıs 2006; 18:28:28 >
  • konuyu kapatiyorum eywallah kardese ne diyelim basarilar yolu acık olsun........... bide bu konuya asla msjda yazmam ztn siliniyosa bu konu temellı sılınsın eywallah grsz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakturk -- 31 Mayıs 2006; 18:28:59 >
  • 15 hazıranda gorusuruz bahadır 15 haziran sen cocuksun ole kalacan bu gidişlede
    buyu artık el elden ustundur unutma kabul et sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion7106

15 hazıranda gorusuruz bahadır 15 haziran sen cocuksun ole kalacan bu gidişlede
    buyu artık el elden ustundur unutma kabul et sende

hala anlamıyorsunuz deilmi neden bunu anlayamıyorsunuz ya ya deli olacam anlamakta güclükmü cekiyorsunuz ya 1 dupe 1 dupe yaptınız diye servera noldu bişimi oldu allahını seversen söyle bişimi oldu tmm 15 haziranda görüşürüz

bu aradada websitem burası

www.mu-archangel.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 31 Mayıs 2006; 18:33:27 >
  • o konuda birdaha yorum yapmayacagım bilgisi olan kazansın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.