Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzhahahah telekom la alakası bile yok serverin kapanmasının kim çıkardı bu şamatayı
    quote:

11 aydır ayakta deil 1+1+1...die toplarsak toıplam 6 ay acik durdu server.surekli kapandi.1 ay acik kaldi sora res yedi hep bole oldu.tek sebebi telekom yaktı bizi walla of bakalm ne zmana hallolcak bu telekomdaki sorunlar
    murat abi den gelmiş söylenti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

uzhahahah telekom la alakası bile yok serverin kapanmasının kim çıkardı bu şamatayı
    quote:

11 aydır ayakta deil 1+1+1...die toplarsak toıplam 6 ay acik durdu server.surekli kapandi.1 ay acik kaldi sora res yedi hep bole oldu.tek sebebi telekom yaktı bizi walla of bakalm ne zmana hallolcak bu telekomdaki sorunlar

biraktik telekomu dogrularimi soyleyeyim?telekom deilmi neden ozaman 100 online olan serveri kaptti da 1 ay sora tekrar acti?

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

uzhahahah telekom la alakası bile yok serverin kapanmasının kim çıkardı bu şamatayı
    quote:

biraktik telekomu dogrularimi soyleyeyim?telekom deilmi neden ozaman 100 online olan serveri kaptti da 1 ay sora tekrar acti?

osiris sözlerine dikkat et bak gercekleri kimse bilmiyor burda senin mythology i neden kapattıgını !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 26 Mayıs 2006; 22:54:36 >

• nedenmis soleyinde bilelim
  • cok mu gercek ogrenılmek ıstenyo bıraz bahsedicem town senıde kızdırmak ıstemem kusra bakma yanı baksana mıllet delirmiş her kafadan birseyler cıkıyo serwera biraz zarar werildi bazi kişiler sanırım townde (adını bıkmıyorum kardes) biraz kafa tuttu serwerini korumak şçşn herkesin yaptigi gibi vb seler yasandi die bilyorum... daha sonta town tarafindan serwerin sitesi deiştirildi yenıden tasarlandi bazilari gordu ztn simdik serweri town kardesimiz dahada gusellestirmek için kapadi daha iyi biir archangel için diye tahmin ediyorum..Yanılıyorsam kusruma bakmayın arkadaslar..umarim yardimci olmusumdur yanlıs olmadan en iyi aciklamayi town yapcak ztn..???

• quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

quote:

osiris sözlerine dikkat et bak gercekleri kimse bilmiyor burda senin mythology i neden kapattıgını !

aç yawrum agzini.senden mi tırscam!sen seyinin zevkine gore server acion 1 ay sora resleip tekrar acion.senin yaptigin milleti enayi yerine koymak.millet de gelip oynuor.bukadar basit al actim agzimi.bana gelince benim anakartim yandi.servis raporunu scan ettirir buraya koyarim.accountunu elinden aldiririm kabul mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 27 Mayıs 2006; 0:03:46 >

• öle yada böle.n tartışmaa girionus.gerçi gir sen osiris.kafana göre takıl.nasılsa bşi yaptıın yoq.püfff. bu arada enayi dediin biziz.tüm archangel oynaanları.sözlerine dikkat et biras.öle düşünsediq oynamasdıq.kendmisi bilios biz burda.sen boşuna yorum yapma ordan.tmm bende biras serwere eleştirdim ama kötü amaçlı deildi yapmak istediim.15 haziranda açılcaq yeniden oynucas.isterse hergün res gelsin maxat kafa daıtmak bu oyunda.serwerede sewiom.kim n derse desin.güsel serwere,kaliteli serwer....en azından benim düşünce böle...
  • osırıs bı serwer acmıssın ammada havalanmıssın ne iş??senın serwerinda oynuyanlar bizdende enayiymiş bu kesinleşti artık cunku bı oyunu bu kadar cok buyuten enayidir ztn
  • ehueuheheuheuhe hani gaza gelmeq gibi durumlar olurya.işte aynen böle olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyakturk

osırıs bı serwer acmıssın ammada havalanmıssın ne iş??senın serwerinda oynuyanlar bizdende enayiymiş bu kesinleşti artık cunku bı oyunu bu kadar cok buyuten enayidir ztn

+1
  • Şunu baştan söyliyeyim benim servera 1 ayda reset atmamın sebebi arkadaşlar yeni düşünceler koyuyorlar ortaya version deişsin exp fln deişsin cogunluk boyle olunca bende uyguluyorum 1 ay sonra yeni fikirler geliyor ve version exp deişincede eski dblerden devam etmenin bir anlamı yok ben hickimseyi enayi yerine koymam herkesin serverda emegi var adamlar gece gündüz demeden kasıyorlar ama cogu playerden onay alarak bazı seyleri yapıyorum ben kim ne düsünürse düsünsün ama yanımda olanlarada cok tesekkür ediyorum şu 15 haziran olayına gelelim serverda son günlerde dsl sorunu oldugu icin bir acılıp bir kapanıyordu bende server dsl tamamen hallolana kadar servera ara vermeyi uygun gördüm bir yanlısım varsa söyleyin
  • cook sory ama telekomun sorunu 1 gunluk bilirdim hadi olsun 5 gunluk burda oyle cunku ankara diye galibaorda cok gec halloluyo demekkı ben yanlıs dusunmusum sory dediklerimde yanlısmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: manyakturk

cook sory ama telekomun sorunu 1 gunluk bilirdim hadi olsun 5 gunluk burda oyle cunku ankara diye galibaorda cok gec halloluyo demekkı ben yanlıs dusunmusum sory dediklerimde yanlısmıs

arkadasım telekomun sorunu hallolsada serverdada birz bakım yapmak istiyorum anladın ?

• ben biliyodum bunlari zaten kardes bilmeyenlere iyi oldu cunku cok topıc acıp kırletmişler eyw tekrar...
  • telekomun sorunu hic bitmezki biri biter digeri başlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

telekomun sorunu hic bitmezki biri biter digeri başlar

black anlatamıyorum galiba telekom ile ilgili bir sorun yok vardı gecti server bakımı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

telekomun sorunu hic bitmezki biri biter digeri başlar

black anlatamıyorum galiba telekom ile ilgili bir sorun yok vardı gecti server bakımı var

ok
  • ole olsn baakalm yawwwri-mo ben bise soliorsam senin iyiiligin icn soyliorm.tamam sen bildigin gibi yap konu kapansin
  • kardes mu-archangel daha kısa surede acamazmısınız 15 hazirandan daha kısa surede
  • quote:

Orjinalden alıntı: IBM

kardes mu-archangel daha kısa surede acamazmısınız 15 hazirandan daha kısa surede

daha saglıklı ve kaliteli bir server olması icin bu tarihten once acılmaması lasım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.