yaw herkes oynuyoda ben mi oynayamıom saat 21:15 cvp pls
yaa ben giremiom.annamadım şuan onlinemı offlinemi?
quote:
Orjinalden alıntı: Soul Master
ewet lag var ama gusel server genede
serverda lag 0
server online arkadaslar ayrıca sitedeki xtreme linkine tıklarsanız sevinirim serverimiz xtremetop100 de ilerleesin
saygılar
Hala archangel oynayan var mı ya? Biz yaklaşık 1 ay önce oynadık server resetlendi resetlendi ve sonuda kapandı. Şiddetle tavsiye etmiyorum server resetlenmesini madem resetlenecek niye kasıyoz? Bence archangeldan iş çıkmaz
mu arcangel su an neden kapali???
SEVGİLİ A-TOWN SERVERİN NE ZMANLAR ACIK NE ZAMANLAR KAPALI Bİ YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM.NE ZAMAN AÇTIĞIN HİÇ BELLİ OLMUYO.BİDE SİTEDE RANKİNG İĞRENÇ KENDİ RANKIMA FALAN BAKAMIYORUM.RESETLER GÖZÜKMÜYO.ÖNCEKİ SİTE BUNDAN 1000 KAT GÜZELDİ BENCE.
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
quote:
Orjinalden alıntı: blackdragon3
arenada bazi yerler war sm ler oraya teleportla giriyor bk lar felan nasil girebilir oraya programı felan warmi??
mass teleport haricinde giremezsin eger programla girdigini de görürsem 24 hours banned
saten archangelde yapmicam baska serverde denicem kotu niyetim yok
quote:
Orjinalden alıntı: varol123
SEVGİLİ A-TOWN SERVERİN NE ZMANLAR ACIK NE ZAMANLAR KAPALI Bİ YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM.NE ZAMAN AÇTIĞIN HİÇ BELLİ OLMUYO.BİDE SİTEDE RANKİNG İĞRENÇ KENDİ RANKIMA FALAN BAKAMIYORUM.RESETLER GÖZÜKMÜYO.ÖNCEKİ SİTE BUNDAN 1000 KAT GÜZELDİ BENCE.
ARKADAŞLAR ADSL SORUNU YAŞANDIĞI İÇİN SERVER KAPANIP AÇILIYOR GENEL OLARAK HATTA SORUN OLDUGU İCİN SERVER OFFLİNE OLABİLİYOR BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMAYINZ
senin dsldemi sorun war yoxa genel olarakmı?bilgin warsa bide n zamn düzelir sorun???
quote:
Orjinalden alıntı: retrosp3ct
senin dsldemi sorun war yoxa genel olarakmı?bilgin warsa bide n zamn düzelir sorun???
calısmalar var sanırım sadce benim dsl de sorun yok ilçede sorun var sanırım 1-2 saat icinde hallolur
k saol.inş hemen düselir.sıkıntıdan patlamak üzereim.bide geceleri online oluomu?
quote:
Orjinalden alıntı: retrosp3ct
k saol.inş hemen düselir.sıkıntıdan patlamak üzereim.bide geceleri online oluomu?
MuArchAngeL ADSL Sorunu vardı diyorumya onun haricinde 7/24 online
şimdide online
sitede lvl point 8-10 diyo ama 5 geliyo
ya res atamıyorum 350 lvlim lvl atlayamıyorum dasitede sql injection hatası bunları düzeltirmisin trex ve auto res sistemini tekrar açarmısın????
hiçbişeyi tamir ettiremiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ko_umut_ko
ya res atamıyorum 350 lvlim lvl atlayamıyorum dasitede sql injection hatası bunları düzeltirmisin trex ve auto res sistemini tekrar açarmısın????
reseti siteden atacaksın auto reseti acmıyacagım cunku auto reset ile reset atılır ise sitedeki reset sistemi calısmaz
ama sitede sql injection hatası var o yüzden res atamıyom!!!!!
launcher filanmı deişti gene?bende durmadan dc werip duruo...