yok yaw archagel kapandı 15 haziranda tekrara açılcakmış accountlar silinmeden
quote:
Orjinalden alıntı: Saxony
yok yaw archagel kapandı 15 haziranda tekrara açılcakmış accountlar silinmeden
bismillah daha yeni acıldı
arkadaslar archangel da sorunlar yasanmakta oldugu için kapandi town acıklamasını yaparsa sewiniriz..ama 15 haziranda acılcak bekleyin bakalım
ya beğenmeyen oynamasın ne yorum yapıyonuz burda kafa şişitiyonuz
quote:
Orjinalden alıntı: manyakturk
arkadaslar archangel da sorunlar yasanmakta oldugu için kapandi town acıklamasını yaparsa sewiniriz..ama 15 haziranda acılcak bekleyin bakalım
arkadaşlar dsl sorunu falan olunca server habire acılıp kapanıyordu playerlerde bundan usanmıştı 15 hazirana kadar hallolcak ve 15 haziranda kesintisiz devam edicez
blackdragon sana gelince yeni acıldı dedigin server tam 10 aydır acık ve 11. aya girmek üzereyiz
baba ya boşver açılıp kapansın yeterki arada sırada açık kalsın ben napcam 15 hazirana akdar yaaaaaaaaaaaaa sen aç serverı dsl sorunu olunca kapat lütfen kardeş
ya birader bu server ne zaman acılacak
quote:
Orjinalden alıntı: Saxony
baba ya boşver açılıp kapansın yeterki arada sırada açık kalsın ben napcam 15 hazirana akdar yaaaaaaaaaaaaa sen aç serverı dsl sorunu olunca kapat lütfen kardeş
malesef ama server 1kac kisinin istegiyle yürümüyor
neden 15 haziran?bir sorun mu var? ne güzel açıktı oynuyoduk
birkaç soru 1:server nedem durmadan res atıo gıcık oldum 2:BENİM BU SERVERDA OYNAMA NEDENİM KOLAYA OLMASI AMA RES YİYO DUEMADANNNNNNN KARAKTERLERİM GİDİO İLK SORUMA CEVAP VERİRSEN TEŞEKKÜR EDERİM
res atılmadı ki 15 haziranı bekle bence 15 haziran olma nedeni okullar kapanıyo ve a town okula gidio okul bitince 7/24 olcağını adım gibi biliyom güzel yapmış bence açıldımı adam gibi açılsın
bencede iyi fikir ama bizim okullar 19 haziranda kapanıyor 9 demişlerdi
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
quote:
Orjinalden alıntı: manyakturk
arkadaşlar dsl sorunu falan olunca server habire acılıp kapanıyordu playerlerde bundan usanmıştı 15 hazirana kadar hallolcak ve 15 haziranda kesintisiz devam edicez
blackdragon sana gelince yeni acıldı dedigin server tam 10 aydır acık ve 11. aya girmek üzereyiz
hmm ben eski archangele kapatip yeni actin die biliodum.
server saten 7/24 tü ama son günlerdeki adsl sorunlarından dolayı bir türlü 7/24 olan özelligini koruyamadı
11 aydır ayakta deil 1+1+1...die toplarsak toıplam 6 ay acik durdu server.surekli kapandi.1 ay acik kaldi sora res yedi hep bole oldu.tek sebebi telekom yaktı bizi walla of bakalm ne zmana hallolcak bu telekomdaki sorunlar.
işiniz telekoma kaldıysa hallolmaz
bence 15 haziranda server baştan resetlenip 97R+1.0 versiyonuyla baştan başlamalı
exp: 1000x drop: 100% ( şimdi 95 pek bi fark yok ) points 10-14 reset: 400 lvl resette 500 point katlanarak gidecek shoplarda +7+8 itemler bb=on (off olursa bless+soul ucuz olsun) spotlar : davias+dungeon(1-3)+losttower 3-7+stadium+tarkan (golden spotu da olabilir)+ YENİ HARİTALAR
bunları 15 hazirana kadar server kapalı iken yapabilir admin
quote:
Orjinalden alıntı: [OzikaN]
bence 15 haziranda server baştan resetlenip 97R+1.0 versiyonuyla baştan başlamalı
exp: 1000x drop: 100% ( şimdi 95 pek bi fark yok ) points 10-14 reset: 400 lvl resette 500 point katlanarak gidecek shoplarda +7+8 itemler bb=on (off olursa bless+soul ucuz olsun) spotlar : davias+dungeon(1-3)+losttower 3-7+stadium+tarkan (golden spotu da olabilir)+ YENİ HARİTALAR
bunları 15 hazirana kadar server kapalı iken yapabilir admin
serverda deişiklik yapmayı düşünmüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nU_MeTaL
is telekoma kaldiysa unutun server acmayı
quote:
Orjinalden alıntı: blackdragon3
quote:
Orjinalden alıntı: nU_MeTaL
is telekoma kaldiysa unutun server acmayı