Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yaw archagel kapandı 15 haziranda tekrara açılcakmış accountlar silinmeden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

yok yaw archagel kapandı 15 haziranda tekrara açılcakmış accountlar silinmeden

bismillah daha yeni acıldı
  • arkadaslar archangel da sorunlar yasanmakta oldugu için kapandi town acıklamasını yaparsa sewiniriz..ama 15 haziranda acılcak bekleyin bakalım
  • ya beğenmeyen oynamasın ne yorum yapıyonuz burda kafa şişitiyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyakturk

arkadaslar archangel da sorunlar yasanmakta oldugu için kapandi town acıklamasını yaparsa sewiniriz..ama 15 haziranda acılcak bekleyin bakalım

arkadaşlar dsl sorunu falan olunca server habire acılıp kapanıyordu playerlerde bundan usanmıştı 15 hazirana kadar hallolcak ve 15 haziranda kesintisiz devam edicez

blackdragon sana gelince yeni acıldı dedigin server tam 10 aydır acık ve 11. aya girmek üzereyiz
  • baba ya boşver açılıp kapansın yeterki arada sırada açık kalsın ben napcam 15 hazirana akdar yaaaaaaaaaaaaa sen aç serverı dsl sorunu olunca kapat lütfen kardeş
  • ya birader bu server ne zaman acılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

baba ya boşver açılıp kapansın yeterki arada sırada açık kalsın ben napcam 15 hazirana akdar yaaaaaaaaaaaaa sen aç serverı dsl sorunu olunca kapat lütfen kardeş

malesef ama server 1kac kisinin istegiyle yürümüyor
  • neden 15 haziran?bir sorun mu var? ne güzel açıktı oynuyoduk
  • birkaç soru
    1:server nedem durmadan res atıo gıcık oldum
    2:BENİM BU SERVERDA OYNAMA NEDENİM KOLAYA OLMASI AMA RES YİYO DUEMADANNNNNNN KARAKTERLERİM GİDİO
    İLK SORUMA CEVAP VERİRSEN TEŞEKKÜR EDERİM

• res atılmadı ki 15 haziranı bekle
    bence 15 haziran olma nedeni okullar kapanıyo ve a town okula gidio okul bitince 7/24 olcağını adım gibi biliyom güzel yapmış bence açıldımı adam gibi açılsın
  • bencede iyi fikir ama bizim okullar 19 haziranda kapanıyor 9 demişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

Orjinalden alıntı: manyakturk

arkadaslar archangel da sorunlar yasanmakta oldugu için kapandi town acıklamasını yaparsa sewiniriz..ama 15 haziranda acılcak bekleyin bakalım

arkadaşlar dsl sorunu falan olunca server habire acılıp kapanıyordu playerlerde bundan usanmıştı 15 hazirana kadar hallolcak ve 15 haziranda kesintisiz devam edicez

blackdragon sana gelince yeni acıldı dedigin server tam 10 aydır acık ve 11. aya girmek üzereyiz

hmm ben eski archangele kapatip yeni actin die biliodum.

• server saten 7/24 tü ama son günlerdeki adsl sorunlarından dolayı bir türlü 7/24 olan özelligini koruyamadı
  • 11 aydır ayakta deil 1+1+1...die toplarsak toıplam 6 ay acik durdu server.surekli kapandi.1 ay acik kaldi sora res yedi hep bole oldu.tek sebebi telekom yaktı bizi walla of bakalm ne zmana hallolcak bu telekomdaki sorunlar.
  • işiniz telekoma kaldıysa hallolmaz
  • bence 15 haziranda server baştan resetlenip 97R+1.0 versiyonuyla baştan başlamalı

exp: 1000x
    drop: 100% ( şimdi 95 pek bi fark yok )
    points 10-14
    reset: 400 lvl
    resette 500 point katlanarak gidecek
    shoplarda +7+8 itemler
    bb=on (off olursa bless+soul ucuz olsun)
    spotlar : davias+dungeon(1-3)+losttower 3-7+stadium+tarkan (golden spotu da olabilir)+ YENİ HARİTALAR

bunları 15 hazirana kadar server kapalı iken yapabilir admin
  • quote:

Orjinalden alıntı: [OzikaN]

bence 15 haziranda server baştan resetlenip 97R+1.0 versiyonuyla baştan başlamalı

exp: 1000x
    drop: 100% ( şimdi 95 pek bi fark yok )
    points 10-14
    reset: 400 lvl
    resette 500 point katlanarak gidecek
    shoplarda +7+8 itemler
    bb=on (off olursa bless+soul ucuz olsun)
    spotlar : davias+dungeon(1-3)+losttower 3-7+stadium+tarkan (golden spotu da olabilir)+ YENİ HARİTALAR

bunları 15 hazirana kadar server kapalı iken yapabilir admin

serverda deişiklik yapmayı düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

işiniz telekoma kaldıysa hallolmaz

is telekoma kaldiysa unutun server acmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackdragon3

quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

işiniz telekoma kaldıysa hallolmaz

is telekoma kaldiysa unutun server acmayı

yaw siz ne sayıklıyorsunuz anlamadım gitti ne telekomu kafayımı yediniz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.