Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırak Allah aşkına bu işleri, Ben buraya EN AZ 4 AYLIK üyeyim (en az diyorum...) ve sen her ay Archangel hizmetinizde diye başlık açıyorsun neymiş efendim? revizyon, neymiş? farklı istekler... Sen serverı açarsın millet beğendiyse oynar, sen neden millete uyum sağlamaya çalışıyorsun ki bilmiyormusun kimisi 1000 exp rate server kimisi 35 exp rate... Her ay server resetlemekle olmaz OSIRIS bence cok doğru söylemiş ki kendisi ile tanışmam serverındada oynamadım... Ya serverı kapatıp ebediyen bir kenara çekil yada uzun soluklu bir serverın son adımını at...
  • la olm neyi tartışıyonuz burda en kalıcı server gene archangel oldu sonuçta
    15 hazirandada bomba gibi gelicek ben buna inanıyorum
  • aslında solenenlerinde hepsı dogru archangel ii gusel hos serwerdi ama artık bı onemı kalmadi 15 haziranda acıldıgındada kalmıycakbuna inansin herkes ınanmakda zorunda town ınana inana serweri tekrar acıyo
    serwer 2 ay boyunca calısmalarini sırdursun 2 aysona acılsın gene duzelmıycek archangel ayın 19undamı ne acılmıstı acıldıgı ılk gun oyuna girdim ertesi gun serwer geri alındı daha ilk gunden bellıydı ztn bu boyle dewam etcek artık buna inaniyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakturk -- 30 Mayıs 2006; 15:26:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: manyakturk

aslında solenenlerinde hepsı dogru archangel ii gusel hos serwerdi ama artık bı onemı kalmadi 15 haziranda acıldıgındada kalmıycakbuna inansin herkes ınanmakda zorunda town ınana inana serweri tekrar acıyo
    serwer 2 ay boyunca calısmalarini sırdursun 2 aysona acılsın gene duzelmıycek archangel ayın 19undamı ne acılmıstı acıldıgı ılk gun oyuna girdim ertesi gun serwer geri alındı daha ilk gunden bellıydı ztn bu boyle dewam etcek artık buna inaniyorum bende

en iyisi bekleyip görmek

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

aslında solenenlerinde hepsı dogru archangel ii gusel hos serwerdi ama artık bı onemı kalmadi 15 haziranda acıldıgındada kalmıycakbuna inansin herkes ınanmakda zorunda town ınana inana serweri tekrar acıyo

en iyisi bekleyip görmek

ya oyle bi zaman gelio ki bizmu acılıo arkadan da o bence bizmuyu tercih ederler..ki a-town da ole yapmı$tı bir ara.ama bakalım görcess

• arkadaşlar bekleyin ve görün diyorum başka sözüm yok
  • kısa bir ipucu veriyim 5 pc ve 15k baglantı ile geliyoruz
  • AA Network e Başarılar

Şu Sonradan Açılan Networklere Bi El Atmak Lazm
  • 5 pc ve 15k baglantı.

burdaki 15k baglantı yanlış yazımmı yoksa harbiden 15k mı. hani 15kbps (yani sn/15 kilobayte) benim bildigim en dusuk adsl 256 kb. 15k baglantı tarih oldu müzelerde var.

şakası bir yana İnşAllah eski hatalar yaşanmaz ve sorunsuz bir server kurulur.

başarılar.
  • biraz zor gibi 5 tane bilgisayar bir bilgisayar basina 5 mbps baglanti cok cok zor.anca dedicated alcak oda aylik 300 dolar 5 bilgisayar 1500 dolar yapar.bukadar zengn deil sanrm arkadasimiz.artı olarak 5 bilgisayar olmasi servera bi fayda saglamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

biraz zor gibi 5 tane bilgisayar bir bilgisayar basina 5 mbps baglanti cok cok zor.anca dedicated alcak oda aylik 300 dolar 5 bilgisayar 1500 dolar yapar.bukadar zengn deil sanrm arkadasimiz.artı olarak 5 bilgisayar olmasi servera bi fayda saglamaz

15k dedim k = 000 terimleri ogrenin ondan sonra yorum yapın derim şunuda söyliyeyim yapmayacagım birşey için asla yapacagım demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

15k dedim k = 000 terimleri ogrenin ondan sonra yorum yapın derim şunuda söyliyeyim yapmayacagım birşey için asla yapacagım demem

a~town oda 15k dan bahseditor 15000 demek 15kbps demek aynı 256kbps de olduğu gibi 15mbit yazacaktın olsa gerek . Zaten osirisin 1500 dediği şey $(USD) Yani paradan bahsediyor toplam 5 dedicted serverin yapacağı fiyat..

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 31 Mayıs 2006; 14:06:39 >
  • 1500 dolardan bahsettim k dediginnin de ne oldugunu biliorm.tamam gusel 5 bilgisayardan kurdun diyelim.milletten donate li yada parali acc yaptin dielim okey herseye oky.ama anlamadiim 5 bilgisayar ne b..ka yaricak!hicbiseye!5 tane server mi kurcan?5 tane makina mi alcan?abartma!artı olarak bi tanesine mu bitanesine knight bitanenise battle net bitanesine wow flan desem tamam diecem.artı olarak o kadar baglanti verebilcek anca fiberoptik war oda aylik 7500 dolar(10 milyar)onuda sade host sirketleri kullanior.ama town arkadasimiz yaparsa ok hayrlı olsn derim.ama bence hayal urunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

1500 dolardan bahsettim k dediginnin de ne oldugunu biliorm.tamam gusel 5 bilgisayardan kurdun diyelim.milletten donate li yada parali acc yaptin dielim okey herseye oky.ama anlamadiim 5 bilgisayar ne b..ka yaricak!hicbiseye!5 tane server mi kurcan?5 tane makina mi alcan?abartma!artı olarak bi tanesine mu bitanesine knight bitanenise battle net bitanesine wow flan desem tamam diecem.artı olarak o kadar baglanti verebilcek anca fiberoptik war oda aylik 7500 dolar(10 milyar)onuda sade host sirketleri kullanior.ama town arkadasimiz yaparsa ok hayrlı olsn derim.ama bence hayal urunu

afedersin ama sen yapıyorsun biz neden yapamıyoruz 5 pc ise evet her pc de ayrı serverlar olucak

• beyler bunun bi b.. k yapcağı yok hep sallıyor açıyo serveri 2 gün sonra kapatıyo kendisiyle ii sohbetim wardı
    dio aga benim canım sıkıldı serveri kapatıyom
    yani resmen bizleri kandırıodu adam şerefsizin teki yani
    bu adam 2 gün önce birinin annesine teyze deyip 2 gün sonra küfreden adam
    ŞEREFSİZİN TEKİ piskolojik dengesi bozulmuş bu adamın uğraşmayın pc siyle kafayı yesin zati bi b... yaptğı yok ksra bakmayın ama gerçekler bu şikayet eden etsin yazımdan dolayı
    daha dicek çok şey ama boşwerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

beyler bunun bi b.. k yapcağı yok hep sallıyor açıyo serveri 2 gün sonra kapatıyo kendisiyle ii sohbetim wardı
    dio aga benim canım sıkıldı serveri kapatıyom
    yani resmen bizleri kandırıodu adam şerefsizin teki yani
    bu adam 2 gün önce birinin annesine teyze deyip 2 gün sonra küfreden adam
    ŞEREFSİZİN TEKİ piskolojik dengesi bozulmuş bu adamın uğraşmayın pc siyle kafayı yesin zati bi b... yaptğı yok ksra bakmayın ama gerçekler bu şikayet eden etsin yazımdan dolayı
    daha dicek çok şey ama boşwerin

bekledigim cevap geldi adam kafayı yemiş kendisi bir laf söyleyince birşey demiyoruz biz bir laf söyledigimizde fena yapmış oluyoruz sizde görüyorsunuz ki dönek bir adam onunla iyi gecinirseniz server iyi onunla kötü gecinirseniz server kötü yorum yapmıyorum yaşına veriyorum bu hakaretlerini

• la olm 2 dk önce msnden dediklerini yazarsam rezil olursun burda adın şerefsize çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

la olm 2 dk önce msnden dediklerini yazarsam rezil olursun burda adın şerefsize çıkar

yorum yapmıyorum söyledigin laflardan yaşın ve seviyen belli oluyor
  • hoppppp town efendi senın yasın neykı sımdık yası bahane ediyosun sen, senden 10 yas buyuk abilerine saygi gostermezsen olacaklar bunlar bak belkı senden 10 yas kucuk birisi sana artıstlık yapcak bundan sona bole

saygii sewgiyi bilseydin archangel kapanmazdi arcahngel yenıdende acılacagını hıc sanmıyorum elleri yakanda haberin olsun bahadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr korkma bunlarda gecer anneye slm sole body para yolladi gecen alsın bankadan optm bahadirimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakturk -- 31 Mayıs 2006; 16:41:35 >

• quote:

hoppppp town efendi senın yasın neykı sımdık yası bahane ediyosun sen, senden 10 yas buyuk abilerine saygi gostermezsen olacaklar bunlar bak belkı senden 10 yas kucuk birisi sana artıstlık yapcak bundan sona bole

saygii sewgiyi bilseydin archangel kapanmazdi arcahngel yenıdende acılacagını hıc sanmıyorum elleri yakanda haberin olsun bahadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr korkma bunlarda gecer anneye slm sole body para yolladi gecen alsın bankadan optm bahadirimmm

akıllı ol alırım aklını senin gibi serefsizleri cok gordum archangeli onlar kapamış gibi bana laf yapma Allahın lameri seni bir boktan cakıyormuş gibide bana burda laf yapma ha bu arada annene söyle akşama geliyorum
    ayrıca onlar kim ya bana karşı koyuyorlar onlar kim söylesene bana ben 11 aylık muonline admini 6 yıllık muonline playeriyim onlar kim oluyorda benim karşıma çıkmaya cürret ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 31 Mayıs 2006; 16:45:30 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.