Şimdi Ara

AA NeTWoRK & MuArchAngeL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 31 Mayıs 2006; 17:20:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

quote:

akıllı ol alırım aklını senin gibi serefsizleri cok gordum archangeli onlar kapamış gibi bana laf yapma Allahın lameri seni bir boktan cakıyormuş gibide bana burda laf yapma ha bu arada annene söyle akşama geliyorum
    ayrıca onlar kim ya bana karşı koyuyorlar onlar kim söylesene bana ben 11 aylık muonline admini 6 yıllık muonline playeriyim onlar kim oluyorda benim karşıma çıkmaya cürret ediyorlar
    beyler bu adam bu işte anca anaya laf etmeyi bilir ama dediği laflar şu
    benim peder üvey ve bundan dolayı şunu dio
    --------sen pi....sin olm baban yok ananda o....u belli işte söle
    ve demin msn açtı ------aga sinirliydim ondan söledim ben ne yaptığımı bilmiyodum dio-------
    sizce bu adammı bi söyleyin şerefsizin teki ben bunu anladım !

senin dediklerini buraya yazmamı istermisin beyler ben bunu kac kere uyardım dedim bana böyle laflar söyleme asabi biriyim seni istemeden kırabilirim beni bile bile sinir etti ben ufacık birseyden sinirlenen biriyim ve sinirlenince hickimseyi tanımam 8-9 aydan beri tanıyorum bu şahısı ona baştan beri söyledim sinirli oldugumu kac kerede uyardım ama inadıma gidip sinir etti kendi etti kendi buldu bunu söyleyebilirim

• bu arada
    SENİN YAŞIN BÜYÜMÜŞ AMA AKLIN BÜYÜMEMİŞ
    A-town !1

sie lan gel özür dile affederim belki(babayı alırsın)
    bebe
    sinir etsek nolcak adammısın sen ŞEREFsİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 31 Mayıs 2006; 17:07:16 >
  • manyakturk sen kaç yaşındasın
    town un yaşını biliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 31 Mayıs 2006; 17:08:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

manyakturk sen kaç yaşındasın
    town un yaşını biliyom

nu metal yaş olsun 60 yinede onlardan adam olmaz adamların bir b.ktan caktıkları yok gecinip gidiyorlar öyle işte ayrıca kendime cok guveniyorum ve acık acık söylüyorum birde onca yıllık muonline playeri ve admini tReX in önüne geciyorlar ne bu cesaret sizde kardeşim alırım aklınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 31 Mayıs 2006; 17:09:57 >
  • ksra bakmayın bu adam için değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 31 Mayıs 2006; 17:17:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

sen bi boktan çakıyonda noluyo açıyon server 2 hafta sonra res
    bide adam 5 pc ile server açacakmış
    sen ilk önce 1 pc de açmayı becer
    psikolojik manyaq

pfff amma karaktersiz birisiymişsin be olm yürü git işine senle mi ugrascam bütün gün birdaha msj atmıyacagım ceza alıcam yoksa senin icin degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 31 Mayıs 2006; 17:14:28 >
  • Ya beyler ana bacı karıştırmayın forumda Özellikle Sen A-Town Forumda bunları yansımaman gerikio u 1 2. si Netten Ana bacı gitmek kolay o klavye Delikanlısına giriyor Yüz Yüze Sölemek Biraz Koyar Yaşını Biraz Bil BU Forumda Kötüleniyorsun Farkında Değilsin Biraz Senden Büyüklerine Karşı ve Forum Kurrallarına Uygun Sözler Et kimsenin kimseye Ana Bacı Küfür edemez Bu forumda edemez edeceksenizde Kendi Özel Msn de Edin Forum u Kirletmeyin!!!

• arkadaşlar kullandığımız kelimelere dikkat edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lp.papercut

Ya beyler ana bacı karıştırmayın forumda Özellikle Sen A-Town Forumda bunları yansımaman gerikio u 1 2. si Netten Ana bacı gitmek kolay o klavye Delikanlısına giriyor Yüz Yüze Sölemek Biraz Koyar Yaşını Biraz Bil BU Forumda Kötüleniyorsun Farkında Değilsin Biraz Senden Büyüklerine Karşı ve Forum Kurrallarına Uygun Sözler Et kimsenin kimseye Ana Bacı Küfür edemez Bu forumda edemez edeceksenizde Kendi Özel Msn de Edin Forum u Kirletmeyin!!!

insanlar hakettiklerini bulurlar exselans da öyle yaptı hakettigi seyi aldı esas siz laflarınıza dikkat edin kendinize birşeyi yediremeyince küfür e başlıyorsunuz body gibi bir igrenc arkadaşın oldugu icin de utanmalısın forumda ettigi küfürleri hatırlatırım

• la olm senin ettiklerinin yanında o adamın dedikleri pire kalır
    ayrıca burda abilik taslıyosun msnde yalvarıyosun
  • ayrıca bana kendinizi göstermeye çalışmayın gerek muonline olsun gerek tüm web olsun sizin rütbeniz ile benim rütbem arasında daglar kadar fark var onun icin sizi es geciyorum sizi tanımamazlıktan geliyorum cunku benle konusmayı bile haketmiyorsunuz sizinle vaktimi neden harcıyım ki siz kimsiniz daha dogrusu nesiniz? kusura bakmayın ama hergün sizlerden binlerce geliyor ve benle konusmak isteyen oluyor ugrasın belki aralarında bir yer edinirsiniz
  • Body Kim bu arada tanımıyorum 6 sene player Admin oLmak La ProffessionaL olunmuo sana öneri git Dersini Çalış Oke sana Abi tavsiyesi ben 7 Yıldır yapıyorum Övünüyormuyum? Ben kendime Göre iyim oke ve Sql Server I çözmek için sabah akşam Çalıştım A'dan Z'si ne kadar biraz Saygı bAşka bişi yok bu işte Neyse ben seni fazla tanımıyorum ve hakkındada yorum yapmam!

• quote:

ayrıca bana kendinizi göstermeye çalışmayın gerek muonline olsun gerek tüm web olsun sizin rütbeniz ile benim rütbem arasında daglar kadar fark var onun icin sizi es geciyorum sizi tanımamazlıktan geliyorum cunku benle konusmayı bile haketmiyorsunuz sizinle vaktimi neden harcıyım ki siz kimsiniz daha dogrusu nesiniz? kusura bakmayın ama hergün sizlerden binlerce geliyor ve benle konusmak isteyen oluyor ugrasın belki aralarında bir yer edinirsiniz

olm sen çok çizgi film izlemişin kendini kral fln sanıyon heralde
    benim için senin bi b...k dan bile fazla değerin yok
    burdaki herkezinde fikri budur bence
    adam bizi salak yaptı kendi bilgiç
    ben buna anca gülerim bebek işte

• üstteki lafım manyaktürk eydi sana gelince bende seni hic tanımıyorum ve alakamda olmaz herkes rütbesini bilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

ayrıca bana kendinizi göstermeye çalışmayın gerek muonline olsun gerek tüm web olsun sizin rütbeniz ile benim rütbem arasında daglar kadar fark var onun icin sizi es geciyorum sizi tanımamazlıktan geliyorum cunku benle konusmayı bile haketmiyorsunuz sizinle vaktimi neden harcıyım ki siz kimsiniz daha dogrusu nesiniz? kusura bakmayın ama hergün sizlerden binlerce geliyor ve benle konusmak isteyen oluyor ugrasın belki aralarında bir yer edinirsiniz

Yaşın Küçük ve Sana Kim Olduğumu Gösterirsem Bu Forumda Olmaz Oke mi ve İnsanlarla İletişim i iyi Sağla Rütbe İle alakası Wrsa Bilki Forum Rütbesi İle Adam Olunmu yu sen kendi mevkine bak önce bi düşün İnsanlar bana Neden ters Cewap weriyolar die ve Hataların varsa İnsanlara Karşı Düzeltmeye Çalış eğer bu dediklerimi takmıyorsan kendi Sorunun diceğim Tek Şey sana Çok Arkadaş Kaybedersin Böle Davranışlarından!!!

• exselans seni kayle bile almıyorum ne halin varsa gör
  • bu adamı kaç kişi tanıyosa hiç birisi sevmio ki
    sevenlerde çıkarları için seviyo
    ama bunu kabul etmek istmiyo kendi kendini kandırıo ama gittikçe küçülüo bunun farkında deil
  • la nolyuyo len ben 2 yıllık mucuyum burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: lp.papercut

quote:

Orjinalden alıntı: A~town

Yaşın Küçük ve Sana Kim Olduğumu Gösterirsem Bu Forumda Olmaz Oke mi ve İnsanlarla İletişim i iyi Sağla Rütbe İle alakası Wrsa Bilki Forum Rütbesi İle Adam Olunmu yu sen kendi mevkine bak önce bi düşün İnsanlar bana Neden ters Cewap weriyolar die ve Hataların varsa İnsanlara Karşı Düzeltmeye Çalış eğer bu dediklerimi takmıyorsan kendi Sorunun diceğim Tek Şey sana Çok Arkadaş Kaybedersin Böle Davranışlarından!!!

o lafım sana deildi manyakturkeydi ama onların yaptıgını anlatmamı istersen tek tek anlatırım burada ve kimin haklı kimin haksız oldugunu görürsün bütün forum okur ve degerlendirir ve hicbirseyi kendi leyhim olarak yazmayacagımada yemin edebilirim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.